Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuoga realybė: 100 moterų išdrįso parodyti, kaip atrodo natūrali krūtinė

Nusibodo reklamose ir įvairiuose internetiniuose portaluose žiūrėti į tobulą gražių modelių krūtinę, kuri veikiau primena du ne itin tikroviškus balionus? Jeigu taip, tuomet vertėtų pažvelgti fotografės Lauros Dodsworth sukurtą nuotraukų seriją.
Moters krūtinė
Moters krūtinė / „Shuterstock“ nuotr.

Joje pamatysite 100 įvairaus amžiaus ir rasių moterų krūtines, visiškai natūralias ir nepagražintas jokiomis nuotraukų redagavimo programomis.

Šiam projektui fotografė skyrė dvejus savo gyvenimo metus, o imtis jo nusprendė dėl to, kad jai pačiai nusibodo stebėti, koks nenatūralus ir netikras pastaruoju metu kuriamas moters krūtinės vaizdinys.

„Pastaruoju metu viešojoje erdvėje apstu viešų debatų apie moters krūtinę, tad dabar puikus metas išgirsti pačių moterų nuomonę apie ją. Moterims jų krūtinė nėra tik jų kūno dalis, joms ji reiškia seksualumą, santykius, sveikatą, brandą ir netgi motinystę“, – tikina projekto organizatorė, apklaususi visas nuotraukoms pozavusias moteris.

Prisijunkite prie daugiau kaip 83 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Nuotraukų seriją „Bare Reality“ (liet. „Nuoga realybė“) L. Dodsworth ateityje planuoja sudėti į knygą, kurioje ji pasidalins ir pozavusių moterų istorijomis.

„Šis projektas man tapo išties nepaprastu gyvenimo nuotykiu. Išgirdusi tikras ir neišgalvotas moterų istorijas, į gyvenimą žvelgti pradėjau visiškai kitaip“, – pasakoja fotografė.

Jos projekte sutiko dalyvauti nuo 19-kos iki 100 metų amžiaus sulaukusios moterys, kurių gyvenimo patirtys ir požiūris visiškai skiriasi. Nuotraukų serijoje galima išvysti pačių įvairiausių profesijų ir likimų moteris: striptizo šokėjas, budistų vienuoles, karjeristes, burleskos šokėjas, kelių vaikų motinas ir netgi krūties vėžį įveikusias dailiosios lyties atstoves.

Projekto „Bare Reality“ nuotraukas siūlome pasižiūrėti čia.

O vaizdo įrašą žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius