-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sh. Stone – apie brandų savo grožį ir plastinių operacijų pandemiją

Amą atimanti „Esminio instinkto“ žvaigždė 56-erių Sharon Stone (beje, gimtadienį šventė vakar, kovo 10 dieną) neslepia, kad jai nebuvo lengva priimti save kaip brandžią moterį ir stebisi jaunų moterų noru žūtbūt gultis po grožio skalpeliu.
Holivudo aktorė Sharon Stone
Holivudo aktorė Sharon Stone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Viename amerikietiško žurnalo Shape interviu aktorė atvirai kalbėjo, kad jai ne kartą atkakliai buvo siūloma patempti veido odą: plastinės chirurgijos specialistai netgi rikiuodavosi į eilę, siūlydami jai savo grožio paslaugas. Viena gražiausių Holivudo moterų tokį medikų žingsnį traktavo kaip be galo neetišką ir nekorektišką. Pasak Sh. Stone, tokios operacijos visuomet būna pražūtingos.

Kino aktorės manymu, plastinė chirurginė intervencija žmogaus gyvenime būtina tik tuomet, jei ji gyvybiškai reikalinga. Kaip pavyzdį Sharon pateikė įvykį iš savo gyvenimo, kai jai, nukritus nuo arklio, teko pašalinti į akis krintantį randą. Tęsdama mintį apie dėl grožio pamišusį pasaulį, Holivudo žvaigždė neslėpė savo pasipiktinimo, kaip dėl plastinių operacijų galvą pameta ne brandžios, o jaunos, net trisdešimties nesulaukusios panelės. Vienodos didelės lūpos ir krūtinė, vienodi baltos spalvos plaukai, idealūs balti dantys ir skruostuose paslėpti implantai, Sh. Stone nuomone, nedaro moterų gražesnių, veikiau – beveides, beasmenes.

Kai seksuali ir intelektuali Sh. Stone peržengė keturiasdešimtmečio slenkstį, ji užsidarė su vyno buteliu vonios kambaryje ir ilgai verkė žiūrėdama į save veidrodyje.

Viena jautriausių Sharon temų – jos amžius, bet kino aktorė nė nesiruošia tapti „nesenstančia gražuole“. Kai seksuali ir intelektuali Sh. Stone peržengė keturiasdešimtmečio slenkstį, ji užsidarė su vyno buteliu vonios kambaryje ir ilgai verkė žiūrėdama į save veidrodyje. Būtent tada aktorė nusprendė, jog privalo priimti ir mylėti save tokią, kokia yra, kad ir kas nutiktų. Po tokių skaudžių pamąstymų ji nusprendė senti kaip šokėjai, t. y. išsaugoti puikios fizinės formos kūną.

Tad nėra ko stebėtis, kad 56-erių moteris atrodo tiesiog nepriekaištingai – Holivudo žvaigždė reguliariai užsiima lengvuoju kultūrizmu. Maža to, kad išsaugotų puikią figūrą, ji visiškai atsisakė alkoholio. Sh. Stone racione dominuoja mėsa, žuvis ir, kas atrodo labai neįprasta, didkepsniai. Kodėl toks keistas valgiaraštis? Pasirodo, aktorė taip maitinasi dėl mažo kraujospūdžio ir nedidelio cholesterolio kiekio kraujyje. Pasak gydytojų, didkepsniai tinkamesni Sh. Stone organizmui.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorė Sharon Stone
Reuters / Scanpix nuotr. / Aktorė Sharon Stone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius