Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šmaikštus ir išradingas lūpų makiažas: ar išdrįstumėte taip pasipuošti?

Talentinga Londone gyvenanti vizažistė Laura Jenkinson lūpų makiažą perkėlė į kiek aukštesnį lygį. Visus praėjusius metus ji savo lūpas ir smakrą naudojo kaip drobę išties išradingiems ir šmaikštiems piešiniams.
Lūpų makiažas
Lūpų makiažas / „Shutterstock“ nuotr.
Temos: 2 Grožis Lūpos

25-erių menininkė naudodama specialias grimui skirtas makiažo priemones savo lūpas papuošia animaciniais „Disney“ personažais, kurie visi puikiai pažįstami iš tokių garsių animacinių ir visai šeimai skirtų filmukų kaip „Aladinas“, „Šrekas“, „Žuviukas Nemo“ ir kiti.

Žavaus jos makiažo nuotraukos „Instagram“ tinkle kasdien surenka po tūkstančius „patinka“, o jos darbus išvydę internautai menininkei negaili pagyros žodžių.

Laura Jenkinson tinklalapiui „The Dailymail“ atskleidė, kad tokiais piešiniais papuošti savo lūpas nėra jau taip sunku, kaip atrodo.

„Įprastai aš naudoju grimui skirtas makiažo priemones, tačiau kartais užtenka ir tinkamų atspalvių lūpų dažų. Šiuos piešinius ant veido nusitapyti išties paprasta, tiesiog pasiimu norimo personažo nuotrauką ir laikydama ją prieš veidrodį pakartoju piešinį sau ant veido. Nupiešti šiuos animacinius personažus kitam žmogui būtų gerokai sunkiau“, – pasakoja L. Jenkinson.

Londone gyvenanti 25-erių Laura tikina sulaukianti išties daug teigiamų ir įkvepiančių atsiliepimų apie savo darbus. Mergina neslepia – jos darbus pamačiusių žmonių juokas ir šypsenos jai yra didžiausia dovana.

Siūlome pasižiūrėti ir komentaruose arba apklausoje įvertinti, šmaikštų ir išradingą Lauros Jenkins lūpų makiažą:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius