-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šukuosenos, kurios atstumia vyrus

Italų psichologai sudarė juodąjį šukuosenų sąrašą, kurios vyrukams ne tik nepatinka, bet ir gąsdina juos. Ar mes tam pritartume? Pasidomėkime!
Atlikėja Diana Ross
Atlikėja Diana Ross / „Scanpix“ nuotr.

► Cheminis sušukavimas ir labai išpūstos garbanos. Deja, tai tikrai nieko patrauklaus ir seksualaus žvelgiant vyrų akimis. Dirbtinumas žudo moters grožį, o ypač nevykęs šukuosenos pasirinkimas.


► Pixie šukuosena buvo populiari 7-ajame dešimtmetyje, tačiau ir šiuo metu ji ant bangos. Jaunatviškas ir žaismingas kirpimas vyrams kažkodėl neatrodo labai patrauklus: asocijuojasi su pagyvenusiomis moteriškėmis, atrodo berniukiškai...

Ia kairės: dizainerė Victoria Bekham, supermanekenė Agyness Deyn, aktorės Ginnifer Goodwin ir Audrey Tautou
Scanpix nuotr. / Iš kairės: dizainerė Victoria Beckham, supermanekenė Agyness Deyn, aktorės Ginnifer Goodwin ir Audrey Tautou

► Susivėlusių, šlapių ar riebaluotų plaukų efektas. Būkime atviros: kad ir ką sakytų dizaineriai – tai atrodo ir netvarkingai, ir atstumiančiai.

Scanpix nuotr. / Manekenė kolekcijos pristatyme
Scanpix nuotr. / Manekenė kolekcijos pristatyme

► Priauginamos ar priklijuojamos plaukų sruogos kraupina beveik visus vyrus. Beyonce, Tyros Banks, Christinos Aguileros, Lady Gagos, Naomi Campbell ir daugybės kitų glamūrinių Holivudo dievaičių plaukų grožis ir vešlumas dažnai neįsivaizduojamas be dirbtinių plaukų priedų.

Scanpix nuotr. / Manekenė Naomi Campbell
Scanpix nuotr. / Manekenė Naomi Campbell

► Afrikietiškos kaselės. Jos buvo madingos gal prieš gerą dešimtmetį, todėl pastaruoju metu išvysti moterį štai su tokia šukuosena galime vis rečiau. Tačiau jeigu sulaukėte balzakiško amžiaus, geriau neeksperimentuokite. Juk nenorite tapti pajuokų objektu?

Scanpix nuotr. / Atlikėja Beyonce
Scanpix nuotr. / Atlikėja Beyonce

► Į kasą surišti ar į kuodą susukti plaukai. Prigludę plaukai, tvirtai suimti į kasą arba susukti į kietą kuodą, vyrams atrodo vienos neįdomiausių ir nuobodžiausių šukuosenų. O jei dar gamta neapdovanojo storais ir vešliais plaukais, tuomet ir vaizdelis ne iš geriausiųjų. Jeigu nenorite priminti piktos mokytojos arba bibliotekininkės, tuomet rinkitės laisvesnę, pynimais, banguotomis sruogomis pagražintą šukuoseną.

Scanpix nuotr. / Manekenė Heidi Klum ir aktorė Sarah Jessica Parker
Scanpix nuotr. / Kairėje: manekenė Heidi Klum; dešinėje: aktorė Sarah Jessica Parker

► Ombre. Šis plaukų dažymo būdas vertinamas gana prieštaringai, mat vieniems tai gražu, o kitus atstumia. Tiesa ta, kad jūs, pakliuvusios pas gerai savo darbą išmanantį meistrą, džiaugsitės saulės nubučiuotomis sruogomis, o jei nuspręsite nusidažyti plaukus pačios, galite atrodyti neskoningai, netvarkingai ir netgi vulgariai.

Scanpix nuotr. / Aktorė Drew Barrymore
Scanpix nuotr. / Aktorė Drew Barrymore

Kas dar atstumia vyrus?

Jeigu persistengiate su plaukų puošmenomis (lankeliais, segtukais, smeigtukais), plaukų formavimo priemonėmis, kurios apsunkina šukuoseną, suteikia dirbtinumo, paverčia juos šiurkščiais ir nemaloniais liesti.

Vyrams labiausiai patinka tvarkingos šukuosenos, tarkime, blizgantys ir švelnūs palaidi plaukai, lengvos garbanos, bangos, dailūs pynimai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius