Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tai madinga: manikiūras pagal fengšui

Į savo gyvenimą įtraukti senovės kinų filosofiją fengšui darbe, namuose ar asmeniniame gyvenime jau seniai populiaru. Na, o pastaruoju metu vis labiau populiarėja ir fengšui manikiūras.
Feng šui manikiūras
Feng šui manikiūras / Fotolia nuotr.

Tarkime, tradiciškai egzistuoja penkios stichijos: ugnis, vanduo, medis, žemė ir metalas. Pasitelkdamos būtent jas, galite pasidaryti dailų, sėkmę ir harmoniją pritraukiantį manikiūrą. Taigi tereikia išsiaiškinti, kuriai stichijai jūs priklausote.

 

! Sužinoti savo stichiją galite straipsnyje  5 ELEMENTŲ TEORIJA: SUŽINOKITE, KOKIA STICHIJA JUS VALDO

 

Ugnis laikoma galinga ir aistringa stichija, todėl jos atstovai yra aktyvūs ir iš gyvenimo semia viską, kas geriausia. Tačiau jie moka sukelti ir aplinkinių pyktį bei agresiją. Šiai stichijai bene tinkamiausi aštrios formos, smailėjantys nagai, bet jie neturėtų atrodyti lyg durklai. Stenkitės rinktis subtilią formą, kuri dailiai atrodytų išpiešta saulės, ugnies, piramidžių, drugelių ornamentais. Spalvas taip pat rinkitės ugningas, ryškias, prisotintas aistros: oranžinę, raudoną, persikų, koralų.

 

Vandeniui būdingas jautrumas ir emocionalumas, švari siela, turtai ir gerovė. Tačiau, darantis manikiūrą, su vandens ženklais nereikėtų perdėti, mat rizikuojate „nuskandinti“ save. Šios stichijos atstovams idealiai tinka neilgi, dažniausiai kvadratinės formos nagai, nulakuoti ryškiai mėlynais, žydrais melsvais, alyviniais ar spalvą keičiančiais, raibuliuojančiais atspalviais. Nagų dailei tinkamiausi snaigių, plunksnų, žvaigždžių piešinėliai.

 

Medis simbolizuoja žmogaus augimą, kūrybines asmens galias, todėl toks manikiūras tiks kūrybingiems, aukščiausių tikslų siekiantiems žmonėms. Pusiau apvalios arba ovalo formos nagai, nuspalvinti spiralių, įvairių linijų, gėlių, drugelių ir voriukų atvaizdais, atrodys kaip tik. Spalvas geriausia rinktis iš žalių, salotinių, juodų atspalvių – taip sustiprinsite medžio energiją.

 

Žemė simbolizuoja tvirtumą ir patikimumą. Tam, kad atskleistumėte ir ryškiau išreikštumėte šias savybes, pirmenybę teikite kvadratinei nagų formai. Taip pat galite išmarginti nagus akmenėlių, lapelių, įvairių raštų, lietaus lašelių piešinėliais. Dailiausiai atrodys visi smėlio, aukso, rusvi atspalviai.

 

Metalas simbolizuojas sėkmę karjeroje, todėl šios stichijos atstovėms verta rinktis paaugintus kvadratinės formos nagus, papuoštus jai būdingais simboliais, tarkime, monetomis ar kitais jūsų širdžiai artimais piešinėliais, blizgučiais. Manikiūrui rinkitės baltą spalvą ir visus metalo atspalvius: sidabro, aukso, plieno, vario.

 

Meilei ir pinigams prišaukti

► Yra spalvų, kurios, nepriklausomai nuo stichijos, gali padėti įgyvendinti jūsų norus!

► Trokštančios meilės, naujų pažinčių nagus turėtų lakuoti ryškiai raudonai.

► Mėlyna spalva tinkamiausia siekiančioms sėkmės protinėje veikoje.

► Pinigus pritrauks žydri atspalviai.

► Moterims ir merginoms, siekiančioms tapti lyderėmis, pirmenybę reikėtų teikti purpurinei ir aukso spalvoms.

► O štai vidinę harmoniją, intuiciją garantuos mėlyni (dangaus) ir violetiniai (paslapčių) atspalviai.

► Balta vadinama gėrio spalva ir ji tinka visoms. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius