Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsuok: žymios moterys ir plastinės operacijos – darko ar puošia veidą?

Žvaigždžių pasaulyje paplitusios plastinės operacijos nebestebina tikriausiai jau nė vieno. Natūralu, kad nuolat dėmesio centre atsiduriančios garsenybės siekia atrodyti kuo jaunatviškiau net ir peržengusios 50-ties metų slenkstį.
Meg Ryan 2013-aisiais
Meg Ryan 2013-aisiais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Besilaikydamos alinančių dietų ir daug sportuodamos jos išlaiko puikią figūrą, tačiau tam, kad dingtų veidą išvagojusios raukšlės, pabėgioti ar paminti dviratį tikrai neužteks. Norėdamos atsikratyti šių nenumaldomai bėgančių metų paliktų žymių, daugelis pramogų pasaulio moterų renkasi botokso injekcijas, kurios sušvelnina veidą ir paslepia raukšles. Vis dėlto kai kurios garsenybės su šiomis procedūromis kiek persistengia, ir jų išraiškingas bei gražus veidas veikiau primena akmeninę statulą ar Madamme Tussauds muziejaus eksponato parodiją nei tikrą, gyvybe trykštančią brandžią moterį.

Portalas ji24.lt kviečia apžvelgi ir įvertinti, ar šioms žvaigždžių pasaulio moterims tikrai reikėjo plastinių operacijų ir botokso injekcijų?

► Nicole Kidman (46 m.)

„Scanpix“/wikimedia.org nuotr./Nicole Kidman 2001-aisiais ir dabar
„Scanpix“/wikimedia.org nuotr./Nicole Kidman 2001-aisiais ir dabar

Neapsikentusi šmaikščių antraščių, kuriomis iš šios australų aktorės buvo šaipomasi, kad ji negali pajudinti nė vieno veido raumens ar kad tapo panaši į ančiuką, dar praėjusiais metais Nicole Kidman patvirtino visų spėliones ir prisipažino, jog piktnaudžiauja botokso injekcijomis.

„Niekad nesiguliau po skalpeliu, tačiau botokso bandžiau. Galiausiai sustabdžiau injekcijas ir pagaliau vėl galiu pajudinti veido raumenis!" – kiek šmaikštaudama Italijos leidiniui La Repubblica prisipažino N. Kidman.

Nežinome, kiek tiesos yra šiuose aktorės teiginiuose ir ar tikrai ji sustabdė botokso injekcijas, tačiau peržvelgus šių metų „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos nuotraukas, retas nepastebėtų, kad jos veidas vis dėlto atrodo įtartinai nejudrus.

► Demi Moore (51 m.)

„Scanpix“/wikimedia.org nuotr./Demi Moore 2009-aisiais ir dabar
„Scanpix“/wikimedia.org nuotr./Demi Moore 2009-aisiais ir dabar

Ar galėtumėte patikėti, kad šiai stulbinančio grožio aktorei yra 51 metai? Mes tikrai ne! Ir jeigu ji nesidarė jokių plastinių operacijų, tuomet tikrai norėtumėm sužinoti, kur ji rado jaunystės šaltinį.

Anksčiau įvairūs paskalų žurnalai šaipėsi iš Demi Moore, kad ji apsėsta amžinos jaunystės idėjos. Ir išties – aktorė išleido tūkstančius dolerių įvairioms dietoms, fitneso programoms ir plastinėms operacijoms (jos lygių, nesudribusių kelių nuotraukos apskriejo visą pasaulį). Sklinda gandai, kad D. Moore pasididino krūtinę, jai buvo atliktas riebalų nusiurbimas, pakelta antakių linija, suleista dozė botulino toksino (botokso).

Ir nors visus gandus Demi Moore griežtai neigė ir tvirtino esanti už natūralumą, aktorės nuotraukose vis dėlto matosi, kad jos veidą tikrai palietė botokso švirkštas. Įdomu, kaip aktorei sekasi judinti viršutinę lūpą, nes mums ji atrodo gerokai sustingusi...

► Meg Ryan (52 m.)

„Scanpix“ nuotr./Meg Ryan 2008-aisiais ir dabar
„Scanpix“ nuotr./Meg Ryan 2008-aisiais ir dabar

Ši aktorė tikriausiai yra puikus pavyzdys, kodėl nereikėtų piktnaudžiauti ne tik plastinėmis operacijomis, bet ir botokso ar kolageno injekcijomis. Gandonešiai suokia, kad aktorei M. Ryan buvo atlikta kolageno injekcija į lūpas, pakelta antakių linija ir kiek sutvarkyta nosis.

Stebėtina, kaip keletas injekcijų gali sudarkyti išties gražų veidą. Po atliktos kolageno injekcijos į lūpas aktorę pasaulio žiniasklaida pradėjo lyginti su ančiuku. Kaip manote, ar yra panašumų?

► Goldie Hawn (68 m.)

„Scanpix“/wikimedia.org nuotr./Goldie Hawn 2008-aisiais ir dabar
„Scanpix“/wikimedia.org nuotr./Goldie Hawn 2008-aisiais ir dabar

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį vykusių „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje nemažai žiniasklaidos dėmesio sulaukė geriausiai iš filmo „Mirtis jai tinka“ („Death becomes her“) žinomos aktorės išvaizdos pokyčiai. Nuotraukose akivaizdžiai matosi dirbtinė aktorės Goldie Hawn šypsena, dėl kurios ji tikriausiai turėtų „dėkoti“ pernelyg dažnoms botokso ir kolageno injekcijoms.

Vis dėlto šios aktorės piktnaudžiavimu plastinėmis operacijomis apkaltinti tikrai negalėtume. G. Hawn pripažino, kad jai buvo atlikta veido tempimo operacija ir pakelta antakių linija. Vis dėlto 68-erių aktorė, kuri turi jau 5 anūkus, tikrai atrodo jauniau nei iš tiesų!

► Teri Hatcher (49 m.)

„Scanpix“ nuotr./Teri Hatcher 2006-aisiais ir dabar
„Scanpix“ nuotr./Teri Hatcher 2006-aisiais ir dabar

Amerikiečių aktorei Teri Hatcher, išgarsėjusiai seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ („Desperate Housewives“), tikrai buvo atlikta plastinė operacija ir, deja, ne viena. Manoma, kad aktorei buvo pakoreguota nosies forma, atlikta veido ir srities aplink akis tempimo operacijos, tačiau ar visi šie patobulinimai ją išties padarė gražesne?

Teri Hatcher, kaip ir Demi Moore, visuomet daugiau siekė ne grožio, o jaunystės, būtent dėl to aktorė ryžosi ir botokso injekcijoms. Apie šį pasirinkimą ji prisipažino dar 2006 metais, vėliau tvirtino, kad botokso injekcijų ji daugiau nesileido. Sakytume, nekaltas melas, nes per šiuos metus T. Hatcher nelabai ir pasikeitė. Peržvelgusios aktorės nuotraukas, tikriausiai nepastebėtumėte nė vienos jos veidą vagojančios raukšlelės, tačiau botokso injekcijos natūralumo jai tikrai nepridėjo. Kokia veido išraiška? Jokia, šaltas ledas. Tik keistai patemptos lūpos, kurios atrodo panašiai, kaip ir aktorei N. Kidman šypsantis...

Brandžios moterys virsta klonų armija? Kviečiame pareikšti savo nuomonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius