-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas vasario 1–7 d.: vertėtų nepriiminėti svarbių sprendimų

Savaitė palanki organizmo valymui, toksinų šalinimui ir įvairioms dietoms, kurios padėtų sustiprinti sveikatą. Vasario 4 dieną Merkurijus grįžta į Ožiaragio ženklą judėdamas atgaline kryptimi. Tai bus geras laikas baigti nebaigtus darbus, tačiau išliks didesnė tikimybė daryti klaidas. Bendravime bus daugiau nesusipratimų, o įvairiose gyvenimo srityse, ypač susijusiose su komunikacija, bus atidėliojimų ir vėlavimų.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Šią savaitę Ožiaragyje bus penkios planetos, todėl pagrindinės temos bus apie darbą, kontrolę, discipliną ir organizaciją. Dėl to daugelis pajaus įtampą, nuovargį, kad jūsų pastangos neduoda norimo rezultato, todėl reikės būti kantresniems.

Vasario 6–7 dienomis įvyks planetų karas tarp Veneros ir Saturno, dėl to santykiuose jausis šaltumas, abejingumas, jausmų trūkumas ir įtampa. Iki vasario 5 dienos Jupiteris išliks nepalankioje padėtyje, dėl to trūks sėkmės, tad iki to laiko vertėtų nepriiminėti svarbių sprendimų. Būkite drąsūs, klausykite savo širdies, būkite laimingi.

AVINAS

Šią savaitę turėsite galimybę įgyvendinti senus planus. Bus progų išspręsti finansinius klausimus ir pakelti savo kvalifikaciją. Siekdami savo tikslų išklausykite ir kitų patarimų, bet laikykitės atokiau nuo tų, kurie visada viską vertina tik neigiamai. Nepamirškite, kad nuovargis sukelia didesnį stresą, todėl skirkite pakankamai laiko poilsiui.

JAUTIS

Šią savaitę turėsite daug teigiamos energijos ir motyvacijos. Įveiksite kliūtis darbe, gausite gerų patarimų ir naujų galimybių. Artimieji ir draugai jus padrąsins. Tačiau vis tiek neskubėkite priiminėti skubotų sprendimų. Atlikite viską ramiai ir apgalvotai. Venkite paskolų, didelių ir rizikingų investicijų.

DVYNIAI

Šią savaitę praleisite gražių akimirkų su savo šeima. Galite gauti gražių staigmenų iš artimųjų. Finansinė būklė išliks stabili. Turėsite galimybių atiduoti skolas. Lengvai pavyks atlikti svarbias užduotis. Jausite valios ir energijos padidėjimą. Visus savo darbus atlikite ramiai. Palaikykite gerus santykius su aplinkiniais. Vairuodami būkite atidūs.

VĖŽYS

Ši savaitė iš jūsų pareikalaus daugiau atsakomybės darbe. Turėsite daugiau galimybių parodyti savo sugebėjimus. Sulauksite pagarbos visuomeninėje veikloje. Dėka savo kūrybinių savybių ir kantrybės įgyvendinsite tikslus. Stenkitės nekreipti dėmesio į paskalas apie jus ir kitiems nepirškite savo nuomonės.

LIŪTAS

Šią savaitę sulauksite gerų naujienų. Turėsite galimybių užmegzti naujas pažintis ir galite tikėtis naujų pasiūlymų, susijusių su darbu. Nebijokite išbandyti savo sugebėjimus ir pasitikėkite savimi. Santykiuose išlikte kantrūs ir pakantūs antrosios pusės charakteriui. Skirkite pakankamai laiko poilsiui.

MERGELĖ

Sulauksite stipraus palaikymo iš savo antrosios pusės. Jūsų santykiai bus nuoširdūs ir šeimos nariai bus patenkinti jumis. Namuose bus jauki atmosfera. Turėsite daugiau šansų išspręsti problemas darbe ir sustiprinsite santykius su svarbiais žmonėmis. Būkite atidūs savo veikloje ir gerai apsvarstykite visus planus.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė bus palanki tvarkyti piniginius reikalus. Yra tikimybė gauti darbo pasiūlymų arba užsakymų iš užsienio šalių. Darbe būsite pakankamai užimti. Į visus pasiūlymus žvelkite apdairiai ir patikrinkite visą informaciją, jeigu kas sukels įtarimą. Stenkitės atsargiai spręsti diskusijų klausimus ir nepasiduokite emocijoms.

SKORPIONAS

Šią savaitę puikiai susitvarkysite su visomis iškilusiomis problemomis ir darbo klausimais. Būsite žingeidūs ir norėsite išmokti naujovių, susijusių su šiuolaikinėmis technologijomis. Meilės santykiuose sulauksite palaikymo žodžių. Neleiskite kitiems kištis į jūsų artimus santykius. Išlikite kantrūs ir tvirti.

ŠAULYS

Jūsų santykiai su kitais sustiprės ir sulauksite palaikymo iš draugų. Jūsų bendradarbiai bus patenkinti jumis. Domėsitės namų dizainu ir norėsite jus supančią aplinką padaryti gražesnę. Daug dėmesio skirsite saviugdai, dvasingumui ir jausitės dvasiškai stiprūs. Stenkitės nesikišti į kitų reikalus ir, jeigu niekas jūsų neklausia patarimo, tai susilaikykite nuo pamokymų.

OŽIARAGIS

Šią savaitę sugebėsite tinkamai išspręsti painias situacijas. Jūsų požiūris ir nuomonė dėl tam tikrų problemų pasikeis. Visas jums patikėtas užduotis atliksite sąžiningai. Finansinė padėtis išliks stabili. Norėsite daugiau laiko pabūti vienumoje. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

VANDENIS

Jausitės energingesni ir norėsite daugiau nuveikti. Būsite aktyvūs darbe. Žmonės įvertins jūsų pastangas ir atsidavimą. Jeigu planuojate kur nors vykti, tai viską atidžiai suplanuokite ir neskubėkite. Pasirūpinkite savo šeimos nariais. Nesivelkite į jokius ginčus.

ŽUVYS

Šeimoje jausitės gerai ir daug kalbėsite apie namus. Jausitės sentimentalūs ir norėsite dalintis su kitais savo prisiminimais. Darbe išliksite aktyvūs ir energingi. Nepergyvenkite dėl to, ko negalėsite pakeisti. Išlikite budrūs, atidūs ir kažkiek kritiški. Jei kažką planuosite pirkti, tai išsiaiškinkite visas detales apie pardavėją ir prekes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius