Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 15

Kokių dovanų šiemet labiausiai geidžia moterys?

Artėja Kalėdos, tad visi ruošiasi ne tik pirkti eglutę, bet ir dovanas, kurias galima būtų padėti po ja. Ko nori jūsų mylima žmona, mama ar močiutė? „Topo centro“ atliktas geidžiamiausių dovanų tyrimas parodė rezultatus, kokių daugelis greičiausiai nesitikėjo.
Kokių dovanų šiemet labiausiai geidžia moterys?
Kokių dovanų šiemet labiausiai geidžia moterys? / Shutterstock nuotr.

Skirtingai nei praėjusiais metais, vis mažiau moterų nori išmaniojo telefono ir visos moterys (beje, kaip ir vyrai), kaip tinkamiausią dovaną nurodė dovanų kuponą. Tai pernelyg nestebina, kadangi tokiu atveju dovaną išsirinkti galima pačiam, nors, galbūt, tai ir nėra labai romantiška. Antrą ir trečią vietą tarp geidžiamų dovanų moterų gretose dalinasi kavos aparatai ir išmanūs dulkių siurbliai-robotai.

Nors kokybišką kavą galima pasigaminti ir be aparato, toks įrenginys ją leidžia pagaminti itin nesunkiai, greitai, bet kokybiškai. Be to, šiais laikais kavos aparatai kainuoja visai nedaug ir tai nebėra prabangos prekė. Norintiems paprastumo, rekomenduojami „Nespresso“ kapsuliniai aparatai, tuo tarpu jeigu jūsų mylima dama yra tikra kavos gurmanė, ji neabejotinai įvertins „Jura“ gamintojo siūlomą kokybę.

Dulkių siurblys-robotas yra geidžiama dovana todėl, kad kiekvienas norėtų turėti daugiau laiko. Kadangi laiko padovanoti yra tiesiog neįmanoma, išmanus savaeigis dulkių siurblys gali padėti jį sutaupyti – išmanūs dulkių siurbliai-robotai per paskutinius kelis metus smarkiai patobulėjo ir todėl sugeba susitvarkyti su bet kokia užduotimi (nebent gyvenate kelių aukštų name ar bute).

Du svarbiausi dalykai renkantis tokį prietaisą yra galia ir išmanus kambario nuskaitymas. Būtent todėl „Topo centro“ ekspertai labiausiai rekomenduoja „Xiaomi Roborock S6“ ir „Roborock S7“ dulkių siurblius-robotus, kurie turi ir visas išmanias funkcijas, ir pakankamai galingą siurbimo varikliuką. Smagiausia tai, kad jie kainuoja visai nedaug. Vėlgi, turime pripažinti, kad dulkių siurblys tikrai nėra romantiškiausia dovana, tačiau apklausos duomenys rodo, kad moterys tikrai nėra prieš gauti praktišką daiktą, kuris padėtų sutaupyti daug laiko.

Moterys amžiaus kategorijoje tarp 23 ir 56 ketvirtoje vietoje tarp geidžiamiausių dovanų nurodė kompiuterį, o vyresnės damos – išmanųjį telefoną. Renkantis tiek nešiojamą kompiuterį, tiek išmanųjį telefoną kriterijai yra gana panašūs. Svarbiausia yra dizainas, baterijos tarnavimo laikas, ekrano dydis ir svoris. Jeigu perkate išmanųjį telefoną vyresnei moteriai, rekomenduojame rinktis vidutinės klasės įrenginius iš „Xiaomi“, tuo tarpu nešiojamam kompiuteriui labiausiai rekomenduojame naujuosius „MacBook“, taip pat „Lenovo IdeaPad 5“ seriją ir „HP Pavilion 15“ kompiuterius. Visi jie pasižymi solidžiu dizainu, tiesa, yra skirtingose kainų kategorijose, todėl rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į kitus aspektus.

Moterims iki maždaug 50 metų, puikus ir, žinoma, labai geidžiamas išmaniojo telefono pasirinkimas yra „iPhone 13“ bei „iPhone 13 Pro“ telefonai, turintys ypač solidų dizainą, vieną iš įspūdingiausių kamerų rinkoje ir ypač paprastą valdymą. Jeigu tik galite sau tokį pirkinį leisti, tai yra dovana, kuri nudžiugins kiekvieną moterį. Naujaisiais „iPhone“ naudotis yra vienas malonumas!

Toliau tarp geidžiamų prekių moterims rikiuojasi išmanieji laikrodžiai ir apyrankės. Tikriausiai beveik kiekviena moteris jau turi po išmanųjį telefoną, bet išmanusis laikrodis daugeliui dar neatrodo kaip būtina prekė. Nepaisant to, gauti naujausią „Apple Watch“ ar vieną iš „FitBit“ išmanių apyrankių ne prieš būtų daugelis. Šie įrenginiai leidžia naudoti programėles, skaičiuoti žingsnius, sudegintas kalorijas ir t.t. Na, o jeigu norisi pigesnės alternatyvos ir jūsų mylima moteris neturi tokių didelių poreikių, „Xiaomi Mi Band“ serijos apyrankės yra puiki alternatyva.

Kiek netikėtai tarp geidžiamų dovanų moterims šiais metais pasirodė ir televizoriai, kurie susilaukė netgi daugiau populiarumo už grožio prekes. TV pasirinkimas itin smarkiai priklauso nuo biudžeto, bet, jeigu tik įmanoma, rekomenduojami OLED technologiją naudojantys įrenginai. Na, o pasirinkę dovanoti grožio prekę, tikrai neprašausite. Nežinote, kurios kategorijos grožio įrenginius pirkti? Dažniausiai moterys svajoja apie naują plaukų džiovintuvą (tokį kaip „Dyson Supersonic“), epiliatorių ar plaukų sukimo žnyples. Neretai moterys supranta, kad tai nėra būtinos prekės ir jų pačios neperka, tad tikrai nustebintumėte savo mylimą moterį, jeigu tai padarytumėte pats!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius