Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 15

5 dalykai, kurių negalite padaryti su savo kūnu

Sakoma, kad žmogaus kūno galimybės neribotos, tačiau yra, atrodo, visai paprastų veiksmų, kurių daugeliui nepavyksta atlikti. Galime netgi lažintis, kad ne viena dabar pat juos ir bandysite įgyvendinti.
Ko negalime padaryti su savo kūnu
Fotolia_48191793_Subscription_L / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Talentai

Jei pavyks – galite džiūgauti. Vadinasi, pakliūnate į grupę žmonių, galinčių pasigirti neįtikėtinais sugebėjimais.

 

Liežuviu lyžtelėti alkūnę. Paprasta? Na, kaip kam. Štai tikinama, kad net 99 proc. žmonių to negali padaryti, o 90 proc. vos apie tai išgirdusiųjų iškart leidžiasi į bandymus. Žinoma, kai kam ir pavyksta. Tokie netgi nori patekti į Gineso rekordų knygą.

 

Judinti ausis. Juokas juokais, tačiau iš tiesų ne tiek daug žmonių pasaulyje moka judinti ausis. Kodėl taip yra? Pas žmones, palyginti su gyvūnais, tokiais kaip katės ar šikšnosparniai, yra menkai išvystyta tam tikra ausų raumenų dalis. Bet jei norite praktikuotis – būtinai pabandykite plačiai šypsotis (tuomet ausys vos priglunda prie galvos) arba stipriai sukąsti krūminius dantis, kad apskritai pajustumėte ausų raumenis ir galėtumėte kontroliuoti juos. Pamėginkite ir galbūt jums pavyks!

 

Liežuvių galimybės – pasiekti nosį, susukti vamzdeliu... Paliesti nosį liežuviu gali tik 10 proc. žmonių, na, o tokius triukus, kurie matyti šiame filmuke, liežuvis neapsiverstų vadinti netalentingais. Pasirodo, vien liežuviu galima sukurti tikrą šou!

 

VIDEO: Liežuvio virtuozai

 

Čiaudėti atmerktomis akimis. Atkreipkite dėmesį, kad čiaudėdami dažniausiai instinktyviai prisimerkiame arba užsimerkiame. O likti tokiu metu atmerktomis akimis tikrai būtų sudėtinga. Pasirodo, čiaudint perduodamas impulsas nervams, kontroliuojantiems pilvo preso, diafragmos, akių vokų ir veido raumenis, todėl ir užsimerkiame.

 

Savęs pakutenti. Dar vienas sunkiai įgyvendinamas dalykas. Prisiminkite, kaip vaikystėje jus kutendavo tėvai. Atrodo, buvo galima sprogti iš juoko. Tačiau jei save kutensite patys, tikrai nebus juokinga. Pasirodo, ta sritis, kuri atsakinga už kutenimo pojūčius, numato mūsų judesius ir veiksmus ir tiesiog atšaukia reakciją, kokia būtų, jeigu mus kutentų kitas žmogus. Žodžiu, juoku plyšauti tikrai neteks... 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius