-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 10 20

Adolfo Hitlerio ir Evos Braun romanas – seksas su drabužiais ir jokių prisilietimų

Adolfas Hitleris ir jo ilgametė mylimoji Eva Braun mylėjosi nenusirengę ir net neliesdami vienas kito, nes Nacių partijos vadas buvo itin didelis higienos fanatikas, pareiškė britų rašytojas Martinas Amisas.
Eva Braun ir Adolfas Hitleris
Eva Braun ir Adolfas Hitleris / wikimedia.org nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 88 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Spalio 11 d. vykusiame Čeltnamo literatūros festivalyje M.Amisas tvirtino, jog vokiečių diktatorius laikėsi nuo Evos per rankos atstumą ir galėdavo patirti orgazmą vien tik žiūrėdamas jai po pakeltu sijonu, rašo „The Daily Mail“.

Rašytojas teigė, jog Adolfas Hitleris tikriausiai buvo aseksualas ir galėjo turėti tokius pačius santykius su netikra savo dukterėčia Angela „Geli“ Raubal. Literatūros festivalio lankytojams M.Amisas pareiškė, kad Nacių partijos lyderis sutvirtindavo savo apatines kelnaites su servėtėlėmis ir tuomet iš saugaus atstumo galėdavo susijaudinti žiūrėdamas į Evą Braun.

Taip pat skaitykite: Tikros istorijos: Margot Wolk, Hitleris ir... maistas

Britų rašytojas Čeltnamo festivalyje pristatinėjo savo antrąją knygą apie nacių erą – „Zone of Interest“. Ji buvo išleista praėjus 23 metams po pirmosios jo knygos „Time‘s Arrow“ išleidimo.

Autorius prisipažįsta, kad net jei ir atrodo, jog gerai ištyrinėjo A.Hitlerio biografiją, tačiau tiesa apie jo lytinę orientaciją jam vis dar yra tokia pat paslaptis, kaip ir „juodoji skylė“.

„Esu įstikinęs, kad viena iš priežasčių, kodėl A.Hitleris buvo toks mistiškas žmogus, yra būtent jo lytinis potraukis, kuris kol kas iki galo nėra aiškus. Juk kitų vadovų diktatoriškas elgesys aiškinamas būtent dideliu jų seksualiniu apetitu, turint omenyje Sovietų Sąjungos politinį veikėją Josifą Staliną ar Kinijos politinį veikėją Mao Zedongą“, – pasakojo M.Amisas.

Wikimedia.org nuotr./Adolfas Hitleris vaikystėje
Wikimedia.org nuotr./Adolfas Hitleris vaikystėje

Britų rašytojas literatūros festivalyje aiškino, kad A.Hitleris tikriausiai buvo tiesiog psichiškai nesveikas.

„Kalbant apie vokiečių diktatoriaus lytinę orientaciją, išskiriamos trys teorijos. Pirmoji – A.Hitleris buvo normalus, tačiau šią versiją galima iškart atmesti. Ar įsivaizduojate Evą Braun, besimėgaujančią cigarete po lytinio akto? Ar galėtume kalbėti apie švelnią sekso įžangą ir A.Hitlerį vadinti puikiu meilužiu? Tikrai ne. Taigi sakyčiau, kad ši versija visiškai netinka.

Kita versija – aseksualumas, o trečioji – A.Hitleris buvo seksualinis iškrypėlis. Istorikai ir psichoistorikai, pateikiantys seksualinio iškrypimo versiją, siūlo pačius šlykščiausius variantus, kokius tik galima įsivaizduoti: koprofiliją, koprofagiją ir kitus su ekskrementais susijusius iškrypimus.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Karščiausia naktis, kurios niekada nepamiršiu“

Vis dėlto jokių tikrų įrodymų apie A.Hitlerio orientaciją, išskyrus tai, kad jis nenusirengdavo ne tik prieš seksą, bet ir prieš savo daktarą, nėra. Žinoma tik tai, kad jis buvo švaros entuziastas, o šis požymis irgi galėtų būti siejamas su aseksualumu“, – festivalyje pasakojo M.Amisas.

Naujausioje savo knygoje rašytojas atskleidžia ir siaubus, kuriuos žydai patyrė gyvendami Aušvico koncentracijos stovykloje. Autorių sukrėtė faktas, kad naciai gyveno tose stovyklose kartu su žmonomis ir vaikais. M.Amisas taip pat išsiaiškino, jog žydai turėdavo patys susimokėti už traukinio bilietą į stovyklą – bilietai į vieną pusę ir vaikams iki 12 metų buvo nemokami.

Deutsches Bundesarchiv/wikimedia.org nuotr./Adolfas Hitleris
Deutsches Bundesarchiv/wikimedia.org nuotr./Adolfas Hitleris

Britų rašytojas pripažįsta, kad vokiečių diktatoriaus politinių pažiūrų priežastys, ypač neapykanta žydams, jam vis dar yra neaiškios: „Neįmanoma suprasti nacių neapykantos žydams, nes tai nežmoniška. Tokia neapykanta žmogui nebūdinga, jos tiesiog mumyse nėra, ji išorinė.“

M.Amisas vokiečių diktatorių praminė „buržuaziniu antikristu“ ir paminėjo, kad jam kelia nerimą tai, jog vis dar yra daug žmonių, gyvenančių antisemitizmo nuotaikomis.

Graikijoje atliktas tyrimas parodė, kad 69 proc. piliečių buvo priešiškai nusiteikę prieš žydus, ypač ekonominės krizės metu, nes buvo manoma, kad jie yra protingesni ir labiau pasiturintys.

Rašytojas pridūrė, kad 93 proc. Irako ir Saudo Arabijos gyventojų nusiteikę antisemitiškai, o Iranas yra palankiausia žydams šalis Vidurio Rytų šalyse, nes antipatiją žydams jaučia „tik“ 56 proc. šalies gyventojų.

Anglijoje žydų nemėgsta 8 proc. gyventojų, o Švedijoje – tik 4 proc., pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius