Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 02

Antradienio horoskopas – birželio 3 d.

Antradienio astrologinės prognozės specialiai jums.
Moteris šaukšte
Moteris šaukšte / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūsų asmenybės žavesys ir originalumas leis kūrybiškai atlikti šios dienos užduotis, o santykiams su priešinga lytimi įžiebs naujos ugnies. Tačiau nemerkite giliai kojų į partnerystės vandenis, jei norite, kad diena būtų lengva ar net lengvabūdiška. Jūsų bendražygiai be jokio vargo vakare jums įrodys, kur per dieną privėlėte klaidų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei iki vidurdienio ne visų įvykių eigą bus įmanoma prognozuoti – nenusiminkite. Kažkokios neakivaizdžios priežastys padės greitai ir sėkmingai sutvarkyti namines problemas. Tiesa, jūsų partneriai bus vakarop nusiteikę ne itin geranoriškai. Pagalvokite, gal žinote patikimų būdų, kurie praskaidrintų jų niūrią išraišką.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nėra ko nerimauti dėl to, ką jums praneš jūsų draugai. Šios žinios galbūt sujauks dalį jūsų planų, bet pakreips juos gerąja linkme. Dėl to gali tekti suktis kaip vijurkui kasdienių įvykių sūkuryje, nuolat kažkur keliaujant ir su kuo nors susitinkant. O štai vakare nuo šio smagaus užsiėmimo atitrauks nesklandumai buityje ir būtinybė nelaukiant juos sutvarkyti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki vidurdienio darbo vietoje tvyros spontaniškumo dvasia ir poreikis visiems įrodyti, kad esate verti visko, kas geriausia. Nelaukite, kol viskas bus patiekta ir atnešta jums ant auksinio padėklo – patys jį suraskite ir pasiimkite. Be perstojo galvodami kaip būti visa galva aukštesniems, nepamirškite ir tų, kuriems esate įvairiais būdais įsipareigoję.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jums seksis stebinti aplinkinius – bet koks jūsų sąmojis ar rimtas projektas prikaustys jų dėmesį. O jei iš karto nepasipils aplodismentai, patikėkite, taip net geriau. Argi norite, kad kiti, užuot pastebėję jūsų privalumus, pamatytų trūkumus? Jei leisdami egoistinėms nuotaikoms įsisiūbuoti, nesusipratimo su šeimos nariu vakare neišvengsite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tegul jūsų neerzina dalykai, kurių autoriai esate ne jūs. Argi jums sunku pabūti nuošalyje ir pastebėti tuos, kurie nori būti įvykių centre ir atkreipti visų kitų dėmesį? Tačiau į dalį dienos įvykių prieš savo valią įtraukti  nesigailėsite. O norėdami apsaugoti save nuo papildomų rūpesčių, vėlyvą popietę pasistenkite mažiau kalbėti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Netikėtos pažintys iki pietų jums žadės, kad jūsų draugų ir bendraminčių gretos plečiasi. Nevengdami neįprastų būdų kolektyvo problemoms spręsti, stiprinsite savo autoritetą jame ir pakylėsite visus nuo pabodusios kasdienybės. Tačiau didelių lūkesčių vakarop neturėkite. Persistengdami tik atitolinsite galimybę gauti trokštamą atlygį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki pietų netikėtai užgriuvusi darbų darbelių lavina jūsų neišgąsdins: tuo metu gelbės pasiryžimas prisitaikyti prie netikėtai pasikeitusių aplinkybių. Džiūgausite dėl to, kad galite viską atlikti taip tobulai, kaip tik jūs vieni sugebate. Ar taip bus iš tiesų – kita kalba. Tiesa, vakare pasistenkite patys visko nesugadinti, per daug reikalaudami iš savęs.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Visi jūsų bandymai save parodyti bus palaiminti neįtikėtinos sėkmės. Be abejo – netikėtos. Nėra jokios priežasties kaip nors apriboti save. Kiekvieną problemą spręsite su atlaidžia ir draugiška šypsena bei fraze: prašom nesijaudinti. Tiesa, tai jokiu būdu neišspręs problemų, kurios vakarop ims kaišioti nosį iš praeities. Bet kam gi tai rūpi?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nežinodami kaip reaguoti į jums neįprastus dalykus jūsų namuose, prarasite jums įprastą pusiausvyrą. Išdrįskite sužinoti, kas už to slepiasi ir įsitikinsite, kad tai nežada nieko blogo. Jei nepaisant visko vakare bandysite pasislėpti po griežtumo kauke, norėdami įgyti daugiau pagarbos tarp draugų, greit suprasite, kad nuėjote klystkeliu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien mokėsite nustebinti savo antrąją pusę ir padovanoti jai ar jam tobulą dieną. Vienišiams pažintys megsis lengvai ir sklandžiai, o kas laukia finiše – kol atsakymo teks palaukti.  Bet kuriuo atveju, eikvoti šiek tiek savo jėgų ir retkarčiais įveikti save – reikės. Pasilikite dalį jų popietei, kai jūsų vadovai užvers jus sunkiai pakeliama atsakomybės našta.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norėdami sužavėti kolegas, vadovus ar klientus, išradingai susidorosite su darbo pareigomis, nestokodami kūrybiškumo ir rasdami neįprastų spendimo būdų. Gal kai kas iš jų pamanys, kad jūs gerokai persistengiate. Būkite pasiruošę užgesinti besiplieskiančias aistras. Žinoma, nepersistenkite, nes tokiu būdu užgesinsite ir savo entuziazmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius