Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 17

Astrotarologė Lana Kutkytė pataria (rugpjūčio 17 d.)

Portalo Ji24.lt redakcija sulaukia gausybės skaitytojų laiškų su prašymais nusakyti ateitį, išnagrinėti susidariusią gyvenimišką situaciją, padėti susigaudyti meilės reikaluose ar patarti dėl karjeros. Į laiškus atsako astrotarologė Lana Kutkytė.
Dienos horoskopas
Mėnulis / Fotolia nuotr.

Kadangi klausimų tikrai labai daug, įspėjame, kad į kai kuriuos gali būti neatsakyta. Todėl, jei tikrai norite gauti atsakymą į savo klausimą, prašome laikytis tam tikrų taisyklių:

1. Būtinai nurodykite savo gimimo datą, tikslų laiką (jei žinote) ir gimimo vietą.
2. Pateikite tik vieną konkrečiai suformuluotą klausimą.
3. Rašykite laiškus taip, kad jie būtų įdomūs ne tik jums, bet ir kitiems skaitytojams.


Klausimas

Laba diena, žaviuosi, kad į kiekvieną klausimą atsakote tiksliai ir įsigilindama, todėl norėčiau ir aš pasiteirauti. Mano gimimo data 199X XX XX, valanda – apie pusę aštuonių vakaro. 

Šiuo metu studijuoju ir paskutiniu metu atsiranda nemažai galimybių, susijusių su mokslais. Visomis stengiuosi pasinaudoti, bet tik apsidžiaugus, „susimaunu“, apsižioplinu ir, rodos, viskas, ką maniau galinti pasiekti ar turėti, slysta iš rankų ir pradedu abejoti, ar to noriu. Asmeniniame gyvenime taip pat imu jaustis neužtikrinta, ar elgiuosi gerai, ar su tinkamu žmogumi sieju savo ateitį, nors iki šiol viskas atrodė tobula (jo gimimo data 198X XX XX). Jaučiuosi tiesiog pasimetusi. Gal galėtumėte atsakyti, ar verta dėti pastangas ir toliau bandyti siekti sėkmės, asmeninės laimės, ar tiesiog pasyviai palaukti, kol ateis mano laikas, ir viskas savaime išsispręs? Iš anksto dėkoju, nekantriai lauksiu atsakymo.

Atsakymas

Manau, kad pagrindinė jūsų problema – savojo pašaukimo neradimas, gyvenimo prasmės nežinojimas. Būtent ši busena ir skatina nuolatines abejones, o šios jus kankins gana dažnai, ypač karjeros sferoje. Bus sunku apsispręsti dėl savojo pašaukimo, kadangi daug dalykų jus traukia, daug kas domina. Turite kuo greičiau išmokti neleisti sau blaškytis ir pasirinktoje profesijoje siekti vis gilesnio pažinimo, suvokti reikalo esmę, tapti meistrė. Mokykitės tam, kad vėliau galėtumėte mokyti kitus. Nuo rugsėjo 5 dienos iki rugsėjo 16 dienos – stiprus metas. Skirkite energijos susivokti, kur link pasukti savo gyvenimą, o meilės ar kitus reikalus atidėkite į šalį. Tai būtina, jei norite efektyviausiai išnaudoti šį laiką, nes likimas jums suteiks naujų galimybių – nebijokite ir pasinaudokite jomis.

Dėl jūsų santykių su vaikinu, net nežinau, kaip čia švelniau pasakius. Tarp jųdviejų yra daugiau vidinių skirtumų nei panašumų. Nors išoriškai esate puikiai suderinami ir greičiausiai vienas šalia kito atrodote, kaip pora iš gražaus katalogo. Esate kartu, nes tarsi taip reikia, nes išsiskirti būtų tiesiog pernelyg problematiška. Jei norite būti kartu, tuomet turite iš anksto pasiruošti, nes bus nemažai džiaugsmo, bet ir ne mažiau nusivylimo.


Klausimas

Sveiki, esu gimusi 198X XX XX ryte. Trumpai apie esamą padėtį: esu tikrai stipri mergina, gyvenime mačiau ir šilto, ir šalto. Buvo momentų, kai pinigų tikrai buvo, padėtį po truputį užsitarnavau. Visuose darbuose užsitarnaudavau kolegų pagarbą bei susikurdavau puikius santykius su vadovybe. Vieną dieną tiesiog nusibodo arti, mat tuo metu susidėjo viskas į vieną vietą. Mano darbas reikalavo labai daug laiko, tokia jau esu, kad privalau viską atlikti iki galo, kad pačiai būtų ramu.

Prieš trejus metus įlindau į viešumą. Buvo labai sunki pradžia, buvo visko. Tiesiog pervargau nuo darbo bei kitos veiklos. Visuomet turėjau tikslą ateityje turėti savo verslą ar veiklą, kurioje patirtis bei vardas padėtų man irtis į priekį. Praėjusiais metais buvau labai pasimetusi. Ilsėjausi, mąsčiau. Po Naujųjų sugalvojau idėją.

Esu įkūrusi savo įmonę ir pradėjau naują projektą. Blogiausia, kad kartais dvejoju tuo, ką darau. Nežinau, ar tai tikrai tas pašaukimas. Kažkodėl geriausiai jaučiuose namuose, ramybėje. Dažnai nekyla rankos ką nors pradėti. Netikiu visu šimtu procentų tuo, ką darau. Gal aš išties ne ten? Turiu dar vieną pasiūlymą, kuriam anksčiau būčiau neatsispyrusi, o dabar ir am negaliu prisiversti. Kartais galvoju, gal tai mano vidinė nuojauta, kad manęs kažkas laukia ir reikia neskubėti? Ar tinkamas metas imtis veiklos ar plaukti pasroviui? Blondziuke.

Atsakymas

Šiais metais laikotarpis tarp kovo ir liepos mėnesio jums buvo nelengvas. Teko susidurti su aplinkinių jums mestais nepelnytais, o kartais ir pelnytais priekaištais, o viduje susikaupusios problemos kilo į paviršių. Nelengva tokiais laikotarpiais teisingai atsirinkti, kas yra svarbiausia, o ir ateinantys pasiūlymai dažnai buvo gana klaidinantys. Normalu, kad daug dvejojote – intuicija jus saugo. Kitą kartą toks sunkokas metas ateis tik po devynerių metų, tačiau manau, jog tuomet jums bus žymiai lengviau jį išgyventi. Kai praeina sunkus laikas – lengviau tampa įvertinti sėkmės momentus, taigi dabar galite į viską žvelgti jau brandžiau, su patirtimi.

Nors šis metas jums vis dar sudėtingas, tačiau tikrai daug labiau palankus aktyviai veiklai, nei buvo prieš tai. Vis dėlto svarbu, kad iki gruodžio mėnesio neskubėtumėte pernelyg aktyviai vadovauti kitiems ir demonstruoti save aplinkiniams, nes atgarsis gali būti visai ne toks, kokio norėtumėte. Tačiau ir namuose per daug neužsibūkite. Būti namisėda jums nėra palanku, nes šiame gyvenime reikia pasireikšti visuomeninės veiklos srityje. Jūsų didžiulis verslumo ir kūrybingumo potencialas turi būti išnaudotas, kitaip jausite, jog gyvenime kažkas ne taip, kaip turi būti.


Klausimas

Laba diena, su vaikinu kartu esame 6 metus. Esu gimusi (198X XX XX 07.10 val. Raseiniai, vaikinas 198X XX XX, Kaunas). Pastaruoju metu suprantu, kad santykiai laikosi ant mano pečių, man per sunku ir norisi atsitraukti, įkvėpti oro, nes jaučiu, kad prarandu save kaip asmenybę. Man norisi šeimos, vaikų, bet su juo nelabai to įsivaizduoju. Iš kitos pusės bijau viską palikti, nes noras tapti mama gali likti iš viso nerealizuotas... Iš vyrų dėmesio netrūksta, bet jie visi vedę arba bijantys atsistoti šalia stiprios moters. Gal tikrai jau pavėlavau ir „geriausios vietos“ seniai užimtos? Ačiū už Jūsų įžvalgas.

Atsakymas

Paprastai žmonės po kiek laiko patys nujaučia, jog gyvena su sau ne itin tinkančiu žmogumi. Nors rašote, jog esate stipri moteris (jūsų draugas irgi nėra silpnas) ir viską laikote ant savo pečių – esate labai emocionali ir kartais pernelyg jautri. Esate visiškai teisi – su šiuo žmogumi harmoningos ateities jūs tikrai nesukursite. Ne todėl, kad jūsų draugas yra blogas ar per prastas jums žmogus, o todėl, kad esate pernelyg skirtingi ir šie skirtumai vis labiau jausis. Skyrybos tarp jųdviejų būtų sunkios – kaltintumėte vienas kitą ir ilgai negalėtumėte vinas kito paleisti. Bet kuriuo atveju, santuoka jums numatyta jau gerokai virš trisdešimties, taigi nesistenkite aplenkti įvykių.


Klausimas

Laba diena, esu gimusi 197X XX XX, 9.40 val. Siaubingai nesiseka asmeninis gyvenimas. Po išsiskyrimo su vaikinu, niekaip negaliu rasti žmogaus, kuris būtų su manimi. Išsiskyrėme prieš ketverius metus ir visą tą laiką aš buvau viena. Ta pati kasdieninė rutina pabodusi iki begalybės, toks jausmas, kad manęs nėra. Negaliu pamiršti buvusių santykių, nors ir labai skausmingų, bet santykių...

Kodėl mano gyvenime neatsiranda vyras? Esu puolusi į depresiją, manau, kad esu užkeikta, nebenoriu nieko. Išskyrus darbą ir namus nieko daugiau neturiu, o situacija nesikeičia jau daug metų. Be galo noriu žmogaus, kuris būtų šalia manęs, noriu šeimos, noriu būti laiminga...Netikiu, kad tai gali įvykti mano gyvenime... Kiekvienas vakaras baigiasi ašaromis. Lauksiu atsakymo. Bastūnė.

Atsakymas

Perskaičius jūsų laišką pajutau įkvėpimą pasidalyti gana paprasta, tačiau veiksminga praktika, kuri galėtų padėti jums į savo gyvenimą pritraukti gražius meilės santykius. Manau, tai gali būti naudinga ir kitiems skaitytojams, kuriems gyvenime kažko stipriai trūksta.

Ant tuščio lapelio užrašykite savo norą. Būtinai rašykite tik esamuoju laiku. Pavyzdžiui: „Aš esu nuostabi moteris. Aš skleidžiu vidinę meilės šviesą. Aš pritraukiu į savo gyvenimą tinkamiausią man vyrą.“ Tik nesikoncentruokite į konkretų žmogų ir nerašykite konkretaus vardo. Suformuotas ketinimas gali būti nukreiptas į meilę, darbą, gerovę, kelionę ar į kažką jums svarbaus. Svarbu, kad noras būtų vienas ir aiškiai, konkrečiai išreikštas. Koncentruokitės tik į savo galutinį tikslą ir nedėliokite patys scenarijaus, kaip konkrečiai gausite tai, ko prašote. Palikite šį reikalą išspręsti Visatai, nes Ji tikrai geriau žino, kaip geriausiai jums įteikti savo dovanas. Kuo smulkiau detalizuojate, tuo labiau patys sau apsunkinate situaciją.

Kitas etapas. Jums reikia nespalvoto, stiklinio indo, kuris netrūktų vandeniui užšąlant į ledą, geriausia tiktų storesnė stiklinė. Šiam procesui yra tinkamas vanduo, kurį geriate kas dieną. Vanduo turi būti užšaldomas šaldytuve į ledą, o vėliau ir vėl atitirpintas – taip gaunamas išvalytas tirpsmo vanduo. Nereikia ledo purtyti ar kitaip bandyti pagreitinti procesą, tegul viskas vyksta natūraliai.

Kai vanduo bus visiškai atitirpęs, pastatykite stiklinę ant lapelio su jūsų užrašu ir taip leiskite „pereiti“ užrašytą informaciją į vandenį. Tuo metu stipriai patrinkite savo delnus, kol pajusite karštį. Tarp delnų pajausite savo energiją. Su meile apglėbkite rankomis stiklinę, bet prie jos nesilieskite. Pasiųskite vandeniui savo dėkingumą bei meilę. Tada su pagarba ir džiugesiu ištarkite savo užrašytus žodžius vandeniui – šitaip vanduo tampa energizuotas ir informuotas jūsų teigiamais žodžiais. Pasitikėdami procesu išgerkite vandenį. Nors būtent dėl pasitikėjimo, dažniausiai ir iškyla didžiausios problemos. Žmonės dėl meilės sau stokos ir savo vertės nesuvokimo, dažnai to net nesuvokdami sąmoningai, netiki, jog jie yra verti sėkmės. Kartokite šį procesą tris dienas. Šis metodas tikrai veikia.

Tai nėra jokie burtai, tad nebijokite ir drąsiai veikite. Mokslininkas Masaru Emoto savo kruopščiais tyrimais seniai nustatė, kaip žodžiai ir mintys keičia vandens molekules. Verta pabandyti. Nuoširdžiai tikiuosi, jog jums pavyks pritraukti meilę.


Klausimas

Laba diena, esu Agnė. Gimiau 199X XX XX, 16.15 val. Esu ištekėjusi, turiu du vaikus. Septynerių dukrą ir trejų sūnų. Su vyru esame vede trejus metus, nesenai nusprendėm skirtis, nes tiesiog esam netinkamvienas kitam. Žinau, kad ir atskirai negalėsim būti, juk penkerius metus pryvenom kartu. Kitiems atrodo netgi, kad pjaunamės kaip šuo su kate, tačiau jis man buvo neištikimas. Jis gimęs 199X XX XX. Kodėl mūsų santykiai tokie? Ir jei išsiskirsim, kaip man susiklostys toliau gyvenimas? Ar nepalūšim mes?

Atsakymas

Kategoriškai pasiūlyti jums skirtis, tikrai neturiu teisės, nes apsispręsti dėl skyrybų turite pati. Tačiau juk sakoma, kad darnios poros receptas yra pagarba, o jūsų santykiuose jos ilgainiui ims vis labiau ir labiau trūkti, kol neliks visai. Ar būtinai norite to sulaukti? O gal geriau pabandyti savo gyvenimą susieti su labiau tinkamu vyru, kol dar esate visai jauna? Rinktis jums. Šiuo atveju, manau, kad jums apskritai net nereikia patarimo, nes pati savo viduje puikiai suvokiate situaciją ir žinote, kaip elgtis būtų geriausia. Labai nepritariu žmonių „programavimui“ ir tokiam grubiam prognozavimui, tačiau šiuo metu išdėliojus kortas, tikėtina, kad santykiai vis dėlto skausmingai pasibaigs. Nors turiu pasakyti, jog tikrai nesate visiškai beviltiška pora. Santykius tikrai dar įmanoma pakoreguoti, abiem padirbėjus ties savo tam tikrais charakterio bruožais.


Portalo Ji24.lt skaitytojoms pataria astrotarologė Lana Kutkytė.

Atsakymai į Jūsų klausimus pateikiami savaitgalį portale Ji24.lt. Klauskite rašydami adresu ji24.lt@zlg.lt.

O jei reikalas skubus, registracija astrotarologės L. Kutkytės konsultacijai Vilniuje ir Kaune  telefonu +370 696 08147 arba jos „Facebook“ profilyje (spauskite ant nuorodos).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius