-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 31

Astrotarologė Lana Kutkytė pataria (rugpjūčio 31 d.)

Portalo Ji24.lt redakcija sulaukia gausybės skaitytojų laiškų su prašymais nusakyti ateitį, išnagrinėti susidariusią gyvenimišką situaciją, padėti susigaudyti meilės reikaluose ar patarti dėl karjeros. Į laiškus atsako astrotarologė Lana Kutkytė.
Mėnulis
Mėnulis / „Shuterstock“ nuotr.

Kadangi klausimų tikrai labai daug, įspėjame, kad į kai kuriuos gali būti neatsakyta. Todėl, jei tikrai norite gauti atsakymą į savo klausimą, prašome laikytis tam tikrų taisyklių:

1. Būtinai nurodykite savo gimimo datą, tikslų laiką (jei žinote) ir gimimo vietą.
2. Pateikite tik vieną konkrečiai suformuluotą klausimą.
3. Rašykite laiškus taip, kad jie būtų įdomūs ne tik jums, bet ir kitiems skaitytojams.

Turėkite kantrybės, nes klausimų itin daug, o atsakyti astrotarologė vienu metu gali tik keliems skaitytojams. Dėkojame už supratimą.


Klausimas

Sveiki, Lana! Esu gimus 198X XX XX, 10.20 val. ryte, Klaipėdoje. Noriu paklausti, kuri tinkamesnė šalis gyventi man su šeima – Lietuva ar Švedija? Ar man sektųsi, jei pastarojoje šalyje atidaryčiau netradicinės mitybos restoraną? Ar man apskritai tinka maisto gamybos sfera, ar galėčiau čia save realizuoti? Taip pat, pastaruoju metu sunku atrasti bendrą kalbą su sutuoktiniu, kuris gimęs 198X XX XX, Klaipėdoje. Iš anksto ačiū už skirtą laiką!

Atsakymas

Lietuvoje jūsų gyvenimas būtų žymiai ramesnis ir harmoningesnis. Čia esate stipresnė ir daug tvirtesnėje pozicijoje. Švedijoje bus sunkiau nei dabar manote. Tai net nepasimatys iš karto, o atsiskleis po kiek laiko „visu gražumu“. Dažnai reikės sukti galvą dėl pinigų. Gyvenimas Švedijoje nebūtų tokia jau ir didžiulė, fatališka klaida, kuri sugriautų jums gyvenimą, tačiau sunkumų būtų nemažai. Be to, tai darytų prastą įtaką šeimos santykiams. Iš netradicinio mitybos restorano Švedijoje – ilgą laiką būtų mažai pelno.

Pati maisto gamybos sfera jums nėra pats idealiausias variantas, nors tikrai įmanomas. Tiesiog geriausia būtų siekti dirbti ne fizinius darbus (kepimas, virimas, plovimas), o tokius darbus, kuriuose reikia daug bendrauti, vesti derybas, konsultuoti. Na, o jūs ir jūsų vyras esate tikrai panašūs, gal net kiek per daug – tas dažnai erzina. Neskubėkite priimti drastiškų sprendimų, nes dėl jųdviejų santykių tikrai verta stengtis įveikti sunkius laikotarpius.


Klausimas

Laba diena. Gimiau 199X XX XX 17.50 val. Esu dar ganėtinai jauna, tačiau mane jau kamuoja įvairiausios bėdos ir klausimai, į kuriuos nerandu atsakymų. Tikiuosi jūs galėsite bent į kelis atsakyti. Pastaruoju metu baisiai nesiseka. Nebežinau, ko noriu iš gyvenimo. Nebežinau, kur stoti ir ką toliau daryti... Be viso šito, mano gyvenime atsirado vienas vaikinas, kuris padėjo man pamiršti visas kančias su ankstesniaisiais vaikinais. Tik viena bėda. Aš nesu tikra, ar jis su manim nežaidžia. Esu jau visiškai jį įsimylėjusi, bet iš jo pusės nejaučiu nieko bent panašaus. Jis gimęs 199X XX XX. Kaip manot, ar tai mano žmogus ir ar verta dėl jo kovoti, o gal jį tiesiog paleisti? Ir gal galėtumėte patarti, kokia profesija man tiktų?

Atsakymas

Kaip pati ir rašote, esate dar ganėtinai jauna, tad nesikabinkite į šį vaikiną, kaip į savo paskutinę viltį. Ilgalaikiams santykiams šis žmogus nėra itin tinkamas variantas, nes po kurio laiko pradėtumėte vis dažniau konfliktuoti, vienas kito nesuprasti ir meluoti. Na, o dėl profesijos siūlyčiau pagalvoti apie veiklas, susijusias su gydymu, kūno tobulinimu, psichologija (ypač vaikų psichologija), verslo vadyba, sociologija. Taip pat tiktų darbas su grožiu, renginiais, šventėmis, pramogomis, vaikais.


Klausimas

Padariau neblogą karjerą Lietuvoje ir kai pajutau, kad lyg ir padariau viską, ką norėjau, išvykau į Londoną. Gyvenimas mėtė į visas puses. Kritau ir stojausi, kritau ir stojausi. Atrodo, jau buvau visiškai atsistojusi ant kojų, atvyko šeima gyventi, viskas buvo gerai, tačiau šiuo metu ir vėl viskas pradeda griūti. Atvykau čia turėdama tikslą kilti muzikos karjeros laiptais, sunku, bet einu visur. Blogiausia tai, kad ir kokį darbą bedirbčiau, net jei ir geras, jis vis išslysta iš rankų. Atrodo, lyg būčiau priėjusi kryžkelę...

Mane kamuoja klausimai: ar aš esu ten, kur ir turiu būti, ar mano svajonė būti muzikos srityje nėra tik kvailas troškimas? Būtų malonu, jei patartumėte... Meilėje irgi baisingai nesiseka... Aš gimiau 199X XX XX, 16.45 val., Kaune.

Atsakymas

Esate stipri mergina, nors esu priversta pasakyti, kad jumyse dažnai pritrūksta moteriškumo, švelnumo, subtilumo. Tai kartais trukdo ir meilėje, ir meno pasaulyje. Kita vertus, šiame gyvenime jums svarbu tvirtai siekti karjeros. Su muzika esate ne pirmą įsikūnijimą, tai jums pažįstama, vilioja, sukelia malonias emocijas, talentas buvo ugdytas tikrai ilgai, tačiau dabar jau neužtenka būti vien muzikantė-menininke.

Reikia labai tvirtai atsistoti ant kojų, žvelgti į viską labiau žemiškai, muzikoje matyti ne tik meną ir grožį, bet ir verslą. Pagalvokite apie muzikos vadybą arba apie vadybą apskritai – tai padėtų būti sėkmingesnei. Taip pat svarbu per toli ir ilgam neatitrūkti nuo Lietuvos, nes čia jums visuomet lengviau atsiras karjeros galimybių. Beje, jau dabar turite jausti, jog po truputį tampa lengviau gyventi. Ateinantys dveji metai jums bus tikrai įdomūs.


Klausimas

Laba diena, su vyru išgyvename labai sunkią santykių krizę, jis nori skirtis. Jaučiuosi labai blogai, net gyventi nesinori, nes jį labai myliu. Sakykite, ar tai tikrai santykių pabaiga? Mano gimimo data 198X XX XX, o vyro 197X XX XX. Labai prašau, padėkite man.

Atsakymas

Problema tame, kad su savo vyru esate tikrai skirtingi žmonės. Jūsų Saulė yra Svarstyklėse (oro stichija), jūsų vyro – Vėžyje (vandens stichija). Jūsų Mėnulis Svarstyklėse (oro stichija), jūsų vyro – Mergelėje (žemės stichija). Jūsų Merkurijus Skorpione (vandens stichija), vyro – Liūte (ugnies stichija). Jūsų Venera  Skorpione  (vandens stichija), jūsų vyro Venera Dvyniuose (oro stichijoje). Taigi, kaip matote, artimiausios planetos, labai svarbios sklandžiam bendravimui, yra iš skirtingų grupių, iš skirtingų stichijų. Skiriasi jųdviejų požiūriai į meilę, materiją, skirtingas mąstymas ir emocingumas.


Klausimas

Sveiki, esu gimusi 196X XX XX. Norėčiau sužinoti tolimesnę savo gyvenimo ateitį su draugu, kuris gimęs 196X XX XX. Šiuo metu mūsų gyvenime tvyro labai didelė įtampa ir pykčiai. Sakykite, ar taip bus ir toliau, galbūt mums reikėtų nebegyventi kartu?

Atsakymas

Įdėjus pakankamai pastangų ir kantrybės, galėtumėte ir toliau kartu gyventi. Kitaip sakant – reikia apsišlifuoti kampus. Jūsų pykčiai ir nesutarimai atsiranda dėl to, kad abu gyvenate tarsi atskirus gyvenimus, yra paslapčių, melo bei nesutarimų dėl materialių dalykų. Iš esmės jūsų santykiai būtų kaip amerikietiški kalneliai – tai pakilimai, tai nusileidimai. Santykiai atneš visko: ir džiaugsmo, ir širdies skausmo. Dabar virš jųdviejų kabo išsiskyrimo tendencijos, tačiau siūlyčiau dar neskubėti, bandyti susišnekėti ir taip šalinti nesutarimų priežastis. Nors kaip tik susišnekėti judviem ir yra sunkiausia.



Klausimas

Laba diena, mano gimimo data 196X XX XX, savaitės pradžioje. Aš Jums jau rašiau, bet norėjau dar papildyti savo laišką. Man jau gal penkerius metus, o gal ir dar daugiau nuolat kartojasi skaičių kombinacija 726, 627, 27. Aš juos visur sutinku: mašinų numeriai, telefonų nr., ir t.t. Taip pat dažna ir 524 skaičių kombinacija, bei mano gimtadienio dienos ir mėnesio skaičiai – jie man per dieną pasipainioja nuo vieno iki dešimt kartų. Negana to, kartais man atrodo, kad niekaip neišbrisiu iš skolų, nes tik vieną atiduodu, iš karto atsiranda kita. Ką tai galėtų reikšti? Ačiū. Nepažįstamoji.

Atsakymas

Jeigu skaičiai kartojasi jau net daugiau nei penkerius metus, vertėtų susiimti ir pagaliau imtis darbo su savimi, savo tobulėjimu. Per mažai arba nekokybiškai skiriate tam dėmesio. Sakyčiau, kad Dvasios pasaulis yra jums labai kantrus. Jis su jumis vis kalba ir kalba, vis bando ženklais ar nemaloniais įvykiais parodyti, kad reikia prabusti ir suvokti: kas yra svarbu jūsų sielai, o ne tik asmenybei.

Juk kas dažniausiai svarbu asmenybei:  mano namai, mano šeima, pinigai, kitų nuomonė, fizinis kūnas, išvaizda ir panašiai. Tačiau asmenybės poreikiai, nebūtinai sutampa su sielos poreikiais, su mūsų Aukščiausiojo Aš reikmėmis ir kuomet taip nutinka – mums siunčiami perspėjamieji ženklai. Nereikėtų to bijoti ir manyti, jog jei jau dažnai matote pasikartojančius skaičius – tai būtinai nutiks kažkas nemalonaus. Kartais tai gali byloti apie nuostabius ir itin svarbius dalykus, esančius visai šalia jūsų, taip arti, jog tereikia sustoti ir sąmoningai apsidairyti. Puiku yra tai, jog į tai atkreipiate dėmesį ir norite suprasti, kas vyksta, tačiau viskas užtruko ilgokai, tad jūsų vidiniame pasaulyje yra būtini pokyčiai.

Nedelsiant reikia pereiti nuo teorijos prie praktikos. Vertėtų pasidomėti rimtomis technikomis, ieškoti mokytojo, dvasinio mokymo, tuomet ne tik iš jūsų vidinio, bet ir iš materialaus jūsų pasaulio išnyktų chaosas. Laiką, kuris lieka nudirbus visus svarbiausius darbus, skirkite meditacijoms, o ne tingiam poilsiui.


Portalo Ji24.lt skaitytojoms pataria astrotarologė Lana Kutkytė.

Atsakymai į Jūsų klausimus pateikiami savaitgalį portale Ji24.lt. Klauskite rašydami adresu ji24.lt@zlg.lt.

O jei reikalas skubus, registracija astrotarologės L. Kutkytės konsultacijai Vilniuje ir Kaune  telefonu +370 696 08147 arba jos „Facebook“ profilyje (spauskite ant nuorodos).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius