Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 26

Astrotarologė Lana Kutkytė pataria (spalio 26 d.)

Portalo Ji24.lt redakcija sulaukia gausybės skaitytojų laiškų su prašymais nusakyti ateitį, išnagrinėti susidariusią gyvenimišką situaciją, padėti susigaudyti meilės reikaluose ar patarti dėl karjeros. Į įdomiausius atrinktus laiškus atsako astrotarologė Lana Kutkytė.
Angelas
Angelas / „Shuterstock“ nuotr.

Klausimas

Laba diena, gerb. Lana, 201X XX XX d. 11.19 val. susilaukėm dukrelės Vaivos. Ji gimė visu mėnesiu anksčiau nei planuota dėl tam tikrų komplikacijų, kurios iki šiol mums trukdo džiaugtis jaunėle. Norėjau paklausti, ar kada paliksim ligoninės palatą? Ar mūsų mažoji įveiks ligas? Kas mūsų laukia? Dėkoju, Mama.

Atsakymas

Žinoma, kad kiekvienai mamai svarbu, kaip, kodėl ir kas gali laukti ateityje jos vaiko. Vis dėlto tai nėra ta vieta, kurioje galima būtų pernelyg atvirai rašyti mamai apie jos ką tik gimusio kūdikio sveikatą ir ateitį, o ypač jei horoskopas yra ypač komplikuotas. Tokiais atvejais gali būti nebent tik lengvos užuominos, apie tai kas gali ar negali būti, jeigu būtų.

Yra tam tikrų dalykų, kurie nėra užrašomi net ir asmeniniuose rašytiniuose horoskopose, o ką jau kalbėti apie interneto portalą, kuri skaito tūkstančiai. Taigi tūkstančiai įvairiausių žmonių savo mintis nukreips į jūsų kūdikį, o juk jis ką tik atkeliavo į Žemę ir yra dar be galo jautrus. Tiesiog kai kuriuos dalykus galima pasakyti tik tiesiogiai, atsargiai pasirenkant žodžius, atsirenkant tam tikrus momentus, kad žmogus nesitraumuotų ir neužsiprogramuotų.


Klausimas

Laba diena, labai tikiuosi jūsų patarimo. Turiu stiprią nuojautą, dėl to domiuosi astrologija. Pati skaitau ir bandau analizuoti brėžinius, esu bendravusi su astrologėmis, bet atsakymo neradau...

Esu gimusi 199X XX XX 5.50 val. Lazdijuose. Situacija šeimoje, kurioje gimiau, gana sudėtinga. Tėvas – alkoholikas, su mama sutardavom retai, o ir jaunystėje teko patirti daug sukrėtimų. Gal dėl šių priežasčių su vyru gyvenu jau nuo 18 metų. Jis gimęs 197X XX XX. Kai kuriomis prasmėmis, manau, kad man jį skyrė likimas, jis man buvo tarsi išsigelbėjimas. Šiuo metu auginame dvejų su puse metų sūnų, esame nesusituokę, bet jis yra man pasipiršęs, tačiau aš netikiu, kad ištekėsiu.

Nemanau, kad jį myliu, arba tie jausmai tiesiog peraugo į kažką kito. Esu jauna, tikiu meile ir norėčiau harmonijos savo gyvenime ir vestuvių. Manau, kad ir jam būtų laikas susirasti moterį, kuri jam galėtų duoti daugiau nei aš. Rytais vos prabudusi, pagalvoju, kad turėčiau eiti kitu keliu, bet kol kas neturiu kito pasirinkimo, jaučiuosi atsidūrusi akligatvyje. Jis stiprus, įtakingas, dažnai skaudina mane, dėl to ir netikiu mūsų meile. Prašau, patarkite.

Atsakymas

Jei norite palikti šį vyrą, prieš tai jums reikėtų perimti iš jo tam tikras savybes. Jūsų antroji pusė – tai jūsų mokytojas, kuris jau suvokia ir turi savyje tai, ko trūksta jums. Gyvenime turite išmokti būti visiškai savarankiška, pasirūpinti savimi, sutvirtinti savo charakterį – štai aukščiausios užduotys.

Dabar jūs ir pati suvokiate, kad dar nemokate pasirūpinti savimi bei vaiku pati viena, taigi tikrai nėra pasirinkimo. Kadangi rašote, kad turite stiprią nuojautą (kas tikrai yra tiesa) ir nagrinėjate savo horoskopą, tuomet pažvelkite į savo Rachu, kuris yra Ožiaragyje dešimtame būste ir matysite, kuriuo keliu jūsų sielai reikia eiti. Tai tikrai nėra namų šeimininkės kelias.


Klausimas

Laba diena, esu gimusi 197X XX XX, 6.30 val. Vyras gimė – 197X XX XX. Kartu jau esame dešimt metų, iš jų aštuonerius jau esame susituokę (susituokėme 200X XX XX). Mudu puikiai sutariame, esame geriausi draugai, deja, mums niekaip nepavyksta susilaukti vaikelio.

Prieš 3–5 metus išbandėme ne vieną procedūrą, bet, deja, nesėkmingai. Jaučiuosi nevisavertė. Rodosi, užsiauginome storą odą, nekreipiame dėmėsio į aplinkinių užuominas, klausimus, tačiau, kai pamatau gatvėje moterį su vaikišku vežimėliu, širdis kaukia ne savu balsu. Kiekvieną mėnesį šmėsteli klausimas, ar verta toliau gyventi... Bet išgyveni dieną ir toliau, nusišluosčiusi ašaras, gyveni laukimu, kad gal pasiseks kitą mėnesį. Norėčiau sužinoti, ar mums jau nuleisti rankas ir galvoti apie globą ar įsivaikinimą?

Atsakymas

Paminėjote, kad sutariate su vyru ir esate geriausi draugai. O ar įsivaizduojate, kiek sutinku moterų, kurios turi ir du ar net keturis vaikus, tačiau negali jais džiaugtis, nes jų bendras gyvenimas su vyrais yra tarsi pragaras? Kiekvienas gyvenime dėl kažko kenčia ir tikrai ne visos šeimos su vaikais yra būtinai laimingos.

Jūsų šeimoje vaiko gimimas tikrai įmanomas. Pats vaisingiausias ir perspektyviausias tam laikas ateis nuo 2016 metų rugpjūčio, tuomet pagaliau gali ateiti taip ilgai lauktas džiaugsmas. Labiau atsipalaiduokite, juk turi ateiti tinkamas laikas ir jis nebūtinai turi sutapti tik su jūsų planais. Vaiko siela irgi turi savo planą ir geriau žino, kada jai ateiti.

Pukus pagalbininkas norinčiai pastoti moteriai yra Mėnulio akmuo ir papuošalai su juo. Beje, labai patarčiau pasidomėti apvalančiomis dvasinėmis praktikomis ir belaukiant vaiko, dirbti su savimi, kadangi jūsų horoskope matomos sunkios karminės priežastys, kuriuos ir lemia šiuos sunkumus susilaukti vaikelio. Mėnulis ir Jupiteris  pažeisti, o šios planetos yra svarbios norint tapti motina.


Klausimas

Laba diena, man nuolat knibžda nuojauta, jog reikia kažką daryti, bet nežinau, ką... Esu gimusi 197X XX XX, vyras – 197X XX XX, vaikai: berniukas – 199X XX XX, 17.50 val., mergaitė – 199X XX XX,  23.05 val. Rugsėjo mėnesį bus 21 metai, kai su vyru gyvename kartu.

Prieš metus mirė šešuras, anyta liko viena. Ir nuo to laiko prasidėjo dažnos nesėkmės mūsų šeimoje, kurios  nesibaigia iki šiol. Labai graudu, kad tai liečia ir sūnų, nes akivaizdžiai griūna jo gyvenimas... Santykiai su šešuru nebuvo šilti, o su anyta – net pagalvojusi apie ją pradeda kratyti drebulys. Ji visuomet nepatenkinta, kad išvežu jos sūnų, kad blogai (anot jos) rengiuosi, kad esu nedėkinga ir pan. Nebežinau, kas vyksta, kaip elgtis? Gal iš jų pusės siunčiama neigiama energija ir griauna mums gyvenimą? O gal aš klystu... Prašau Jūsų pagalbos.

Atsakymas

Jūsų asmeniniame horoskope Saulė, Mėnulis, Marsas ir Juodasis Mėnulis Lilit yra Liūto ženkle. Liūtiškumo jumyse yra išties nemažai ir iš dalies dėl to jums taip sunku ramiai priimti faktą, jog kažkas drįsta jumis nesižavėti. Nereikėtų visą kaltę suversti vien anytai, juk jūsų charakteris irgi nėra dovanėlė, jis gana valdingas, o tam tikrais atvejais tiesiog sunkus. Patogiausia yra pasakyti, kad iš kažkieno pusės siunčiama neigiama energija griauna jūsų gyvenimą. Tuomet tampa gana lengva atsikratyti bet kokios atsakomybės už jums nutinkančius įvykius.

Žinoma, pastarieji metai jums buvo tikrai sudėtingi: daug klaidų, nereikalingos panikos, jautriai reagavote į bet kokias nėsekmes ar kritiką, sulaukėte karminio atpildo, kurio nusipelnėte, tačiau sunkiausias metas jau praeityje – 2015 metai jums bus visai kitokie, žymiai palankesni. Sudėtingos situacijos išsigrynins, atsigausite ir net santykiai su anyta praskaidrės, nors po kiek laiko šeimoje nusimato nemažas skandalas. Didesnių ar mažesnių ginčų visiškai išvengti greičiausiai nepavyks, tačiau žinodama tendencijas, galite palengvinti padėtį.


Klausimas

Sveiki, esu banali, savimi nepasitikinti namų šeimininkė. Turiu vyrą (gim. 197X XX XX), kartu esame jau 11 metų. Jau maždaug metus tarp mūsų su vyru tvyro įtampa. Buvo ir ankščiau nesutarimų, bet tuomet buvau jauna ir maniau, kad viskas praeis ir kad viskas bus gerai. Prie kažko pripratome, kažką gal ir pakeitėme vienas kitame, bet komanda netapome, nejaučiame vienas kito, nors per tiek metų, manau, jau turėtume vos ne mintis vienas kito skaityti.

Daug visko prikalbėjome per šiuos metus vienas kitam. Galvojome skirtis, bet vis bandom gyventi kartu. Kartais sekasi visai neblogai, bet dažniausiai... Pokalbiai baigiasi ginčais, tyla, užslėptais įsižeidimais (čia aš apie save, ką jaučia jis, aš nebežinau, nesuprantu jo ir, atrodo, nebepažįstu – jis labai pasikeitė)...

Turime du sūnus 9-erių ir 2-ejų metų. Jaunėlis pradeda lankyti darželį ir man laikas grįžti į darbą. Grįžti į ankstesnę darbovietę jau nėra galimybės, reikia ieškoti naujo, tačiau man atrodo, kad aš nieko nemoku... Nežinau net, ką norėčiau dirbti...

Turiu du klausimus, nors ir žinau, kad atsakote tik į vieną, tad busiu dėkinga gavusi bent vieną atsakymą. Kokioje sferoje aš atrasčiau save, kad sugebėčiau dirbti ir tuo mėgautis? Ir – ar vis dar stipri musų santuoka, ar neatėjo jos finalas? Mano gimimo data – 198X XX XX  7.15 val., Vilniaus apskritis.

Atsakymas

Esate daug jautresnė negu vyras ir reaguojate į viską žymiai skaudžiau. Jūsų Saulė konjunkcijoje su Lilit, šalia Merkurijaus  Žuvyse – esate pernelyg jautri, sulaikanti savyje visas nuoskaudas. Vis dėlto artimoje ateityje skyrybų dar nesimato, o tam dar ir neatėjo laikas. Jūsų Saulė yra šalia vyro Karminio mazgo Ketu, taip pat Saulė kvadratūroje su vyro Venera, jūsų Uranas  kartu su vyro Venera, Vyro Lilit aspektuoja su jūsų Karminiu mazgu Rachu... Na kaipgi čia nebus ginčų?

Tie ginčai ateityje nedings. Jūs esate tarsi vienas kito prisirišimas iš praeitų gyvenimų – tai ne pirmas įsikūnijimas, kuomet esate šalia. Labai nenoriu jūsų traumuoti, tačiau greičiausiai išsiskirti ateityje vis dėlto reikės. Manau, kad ir pati nujaučiate, jog tai nebūtinai yra blogai.

Asmeniškai jūsų gyvenimas nuo 2017 metų pradės kardinaliai keistis: pasitrauks žmonės, kurie nuodija jums gyvenimą, išeis atgyvenę dalykai ir ateis visai nauji, gali pasikeisti darbo ar gyvenamoji vieta. O dabar laikas padaryti galingą judesį pirmyn ir pristatyti save pasauliui. Paprasčiau sakant – eikite dirbti.

Darbo ieškokite jau dabar ir pamirškite visus pasiteisinimus. Dar ne pro šalį būtų pasimokyti papildomai, ypač jums svarbu mokėti užsienio kalbas bei dirbti su kompiuteriu. Galite būti puiki administratorė, tiktų dirbti su organizavimu, su internetu ar kelionėmis. Jums svarbiausia yra pradėti, įsivažiuoti, o tuoliau pamatysite, kad viskas klostosi visai neprastai.


Dėmesio, nuo lapkričio mėnesio astrotarologės Lanos Kutkytės atsakymus į skaitytojų klausimus pateiksime kas antrą savaitę. Bus atsakoma tik į penkis pačius gražiausius bei įdomiausius skaitytojų laiškus, kurie ateis adresu ji24.lt@zlg.lt

Kitus du mėnesio savaitgalius astrotarologė supažindins Ji24.lt skaitytojus su ezoterinio pasaulio dėsniais, pateiks naudingų pamokėlių, patarimų, paaiškins svarbiausius reiškinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius