Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 06

Grožio peilis: 30 operacijų, kad pavirstų lėle

Atrodo, pasaulyje pamažu plinta nauja beprotiška mada – būti kuo panašesnėms į lėles...
Vanilla Chamu plastinėms operacijosm yra išleidusi apie 100 tūkst. JAV dolerių.
Vanillos Chamu išvaizdos pasikeitimai / „Youtube“ stop kadras

Garsiausia lig šiol lėlių atstove buvo galima tituluoti ukrainietę Valeriją Lukjanovą, tačiau jai ant kulnų lipa nerimstančios konkurentės. Pavyzdžiui, japonė, pseudonimu Vanilla Chamu, kuri jau nuo 19 metų darosi plastines operacijas. Ši moteris iki dabar jų iškentė daugiau nei 30 ir išleido joms net 100 000 JAV dolerių!.. Tiesa, tai dar ne pabaiga. Gražuolė lėlė ir toliau planuoja ekstremalias procedūras. Kodėl? Jos svajonė yra tapti gyva prancūziška porcelianine lėlyte.

Dėmesį prikaustančios moters, patyrusios stulbinamų transformacijų, išvaizda nė iš tolo neprimena septyniolikmetės azijietės, baugščiai žvelgiančios iš nuotraukos. Tuo metu Vanilla dar nebuvo tokios europietiškos išvaizdos kaip dabar.

Paskaičiuokime: riebalų nusiurbimas, krūtų implantai, dirbtinės blakstienos, netikri plaukai, „pripūstos“ lūpos, dirbtinė nosis ir daugybė kitų patobulinimų, kurie matyti plika akimi. Kad atrodytų tobulai, japonei vienos operacijos tikrai nebuvo gana – ji nori būti dar ir aukštesnė, tačiau ne avėdama aukštakulnius. Tam irgi reikės operacijos. Nenuostabu, kad mergina slepia savo amžių. Faktas, kad daug kartų po grožio skalpeliu gulusios moterys atrodo kur kas senesnės nei iš tiesų yra... O to juk negalima leisti!

Ne veltui Vanillos istorija buvo vertinama gana kontroversiškai. Koks pavyzdys jaunimui?! Tačiau ji lankėsi ne vienoje laidoje ir pasakojo savo istoriją, t. y. kodėl ryžosi tokiems radikaliems pokyčiams. Atrodo, ji visgi gavo, ko norėjo, – šlovę: gimtojoje šalyje Vanilla Chamu yra garsi kaip modelis ir dainininkė. Kai kurie šaltiniai tikina, kad plastinių operacijų priežastis galėjo būti merginos draugas, paauglystėje apgaudinėjęs ją ir tikinęs, kad ši esanti bjauri. Todėl Vanilla vis dažniau gulasi po grožio peiliu ir niekaip negali sustoti. Kitame straipsnyje svarstoma, kad to priežastis – tėvai, kurie  nevertino ir nemylėjo jos...

Savo dirbtine veido išraiška ir netikra krūtine Vanilla Chamu, deja, nepanaši į klasikinę porcelianinę lėlytę. Tai greičiau savyje pasiklydusi moteris, kuri jau nelabai žino, kas ji tokia iš tiesų...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius