Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 21

Kaip atrasti savo gyvenimo pašaukimą? Astrotarologė Lana Kutkytė pataria

Savo pašaukimo suvokimas ir vykdymas – viena iš esminių žmogaus gyvenimo užduočių. Kol bent dalinai neužčiuopiame ir nepriartėjame prie šio suvokimo, esame tarsi rudeniniai lapai, blaškomi vėjo.
Žiema
Žiema / „Shutterstock“ nuotr.
Astrologė Lana Kutkytė.
Astrologė Lana Kutkytė.

Realybė, kurioje gyvename, yra be galo sudėtinga: kasdien susiduriame su gyvenimo iššūkiais, pasirinkimais, sutinkame įvairiausių žmonių, kurie daro mums įtaką, kažko iš mūsų tikisi, mes patys turime įvairiausių troškimų, baimių, savybių, minčių.

Be to, šiais laikais gyvenimo ritmas yra toks spartus, jog žmogus tiesiog pripranta suktis kaip voverė rate, kovoti už išlikimą, užsidirbti pragyvenimui ir dar tuo pačiu bandyti prisitaikyti prie visuomenės normų.

Būnant apsuptam tokio išorinio ir vidinio chaoso, girdėti savo sielos balsą, jos prašymą, žinią apie pašaukimą – nelengvas uždavinys, tačiau tikrai įmanomas. Viskas priklauso nuo žmogaus troškimo ką nors gyvenime keisti, nuo tikėjimo, kad jis yra ne vien fizinis kūnas, o nemirtinga siela, kuri pasirinko šį kūną tik tam, kad galėtų Žemėje vykdyti savo pasirinktas programas.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Ką žinome apie sapnus ir kaip juos išaiškinti?

Paskaičiuokite, kiek valandų per dieną praleidžiate prie televizoriaus ekrano, žiūrėdami vis nesibaigiančius serialus, kiek laiko skiriate jūsų mentalinį kūną teršiantiems kompiuteriniams žaidimams ar kitokiai panašiai veiklai, kuri tikrai neskatina jūsų augimo, o atvirkščiai – atitraukia nuo jo. Juk prasmingiau būtų šį laiką skirti dvasiniam augimui, sielos užduočių vykdymui, kitaip sakant, tam, dėl ko ir gyvenate iš tikrųjų.

Juk dažnai net ir iš tikrųjų būdami užsiėmę, kažkodėl atrandame laiko pietų pertraukos metu apkalbėti kolegę, kuri atėjo į darbą su nemadinga šukuosena, arba pavartyti katalogą, kuriame nėra nė vieno mums reikalingo daikto.

Net ir labai užsiėmę žmonės gali atrasti laiko dvasiniams ieškojimams, kurie atves tiesiai į savojo pašaukimo suvokimą. Juk dažnai net ir iš tikrųjų būdami užsiėmę, kažkodėl atrandame laiko pietų pertraukos metu apkalbėti kolegę, kuri atėjo į darbą su nemadinga šukuosena, arba pavartyti katalogą, kuriame nėra nė vieno mums reikalingo daikto.

Mūsų laiko paskirstymas priklauso nuo mūsų vertybių. Tad jei sielos užduotis iš tikrųjų yra jums didžiulė vertybė, tuomet negalite pasiteisinti, kad neturite pakankamai laiko. Kita vertus, žmogus Žemėje iš tiesų neturi labai daug laiko, tad svarbu kuo greičiau tinkamai suskirstyti prioritetus. Juk laikrodis tiksi... Mūsų fizinis kūnas turi „galiojimo terminą“, kuris ankščiau ar vėliau pasibaigs.

Nuostabus įrankis, galintis mums padėti atrasti savąjį Aš, yra astrologija. Nagrinėdami save per šį mokslą, galime sužinoti, koks mūsų pasaulietinis pašaukimas, tinkamiausias karjeros kelias, juk žmogaus atliekamas darbas yra jo mainai su pasauliu, tad svarbu, kad šie mainai būtų naudingi ir žmogui, ir pasauliui.

Taip pat svarbu nagrinėti, kokias savybes turime išsiugdyti, ko savyje atsikratyti ir sužinoti pagrindinius sielos uždavinius. Bandyti nuo jų išsisukti yra tas pats, kas bandyti plaukti prieš labai stiprią upės srovę. Galų gale arba pavargsite kovoti ir leisitės nešami pasroviui, arba nuskęsite ir kitame įsikūnijime vėl teks viską pradėti iš naujo.

Norint savarankiškai pajusti savąjį pašaukimą, vertėtų stebėti net ir atrodytų nereikšmingiausias situacijas, kurios lydi jus kasdieniame gyvenime. Kuomet žmogus žengia teisingu keliu, jam užsidega „žalia šviesoforo šviesa“: aplinkiniai palaiko jį dažniau nei visuomet, o keisti sutapimai sudėlioja reikiamas aplinkybės, kurios leidžia lengviau siekti tikslo. Žinoma, jei žmogus linkęs tinginiauti, tuomet tas aplinkybes jis gali tiesiog pramiegoti, o vėliau lyg niekur nieko dejuoti, kad jo gyvenimas visai nėsekmingas.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Problemų sprendimas sapnuojant ir astralinės kelionės

Kiekvienam žmogui nors kartą gyvenime teko pajusti įkvėpimą. Tai staiga užplūstantis žinojimas, ką ir kaip turime daryti, žinia iš aukštesniųjų dvasinių planų, kuri užpildo jūsų vidinį pasaulį subtiliomis vibracijomis ir tarsi suteikia sparnus. Šiais stebuklingais momentais svarbu yra nepaleisti šio jausmo, įtvirtinti jį savo sąmonėje ir imtis realių veiksmų, žingsnis po žingsnio vykdant savo unikalųjį sielos planą. Juk kelią nueina tik einantis.


Iš skaitytojo laiško:

Sveiki, Lana,

esu gimęs 197X XX XX, apie 11.20 val. ryte, Vilniuje. Turiu gražią šeimą, du mažamečius vaikus. Jau dvejus metus, po didelio verslo metimo, jį sustabdžius iš šalies esančioms aplinkybėms, negaliu susidėlioti savo veiklos prioritetų.

Prieš dvejus metus supratau, kad ne pinigai svarbiausia, dažnai sirgdavau, turėjau antsvorio. Susitvarkiau mitybą, nustojau sirgti, o mityba domiuosi ir iki šiol. Pradėjau sportuoti savarankiškai, atlieku kvėpavimo pratimus, esame su šeima buvę Sveikuolių stovyklose ir pan.

Šiuo metu dirbu daugelyje sričių, gaminu vienai krautuvėlei žaliavalgiškus sausainukus – lyg atitinka mano vertybes – t. y. nekenkia sveikatai ir t. t. (niekada nedirbčiau alkoholio, rūkalų, mėsos ar panašioje srityje), bet stinga tokio postūmio. Vis galvoju, gal nepirks, būsiu nekonkurencingas, per didelių investicijų reikia (maisto gamybai reikia atskirų patalpų)… Taip pat smulkiai tvarkau buvusį verslą, bet tai man nepatinka, dirbu aplaidžiai, tik tiek, kiek reikia. Su pora žmonių dar turime kitą verslą, aš ten vykdau tik administracinį darbą, tai labai smulkus darbas, maži pinigai, o ir ateitis neaiški…
 
Konsultavausi su asmenybės konsultantu, esu lyg ir gabus spręsti problemas, jas analizuoti ir panašiai, bet neturiu tam išsilavinimo, reikėtų eiti mokytis, bet ar tai man patiks, irgi nežinau, todėl nesiryžtu…
 
Nerandu savo pašaukimo, dalyvauju visur (priklausau Šaulių sąjungai, Sveikuolių sąjungai), domiuosi viskuo, bet ne iki galo, pradedu ir metu, dėl to esu suirzęs, o tai atsiliepia šeimai. Gal galėtumėte kažką patarti?

Atsakymas

Jūsų Saulė Svarstyklėse, o Mėnulis Dvyniuose, tad nenuostabu, kad domitės viskuo, bet ne iki galo, pradedate ir metate. Sunku apsispręsti ir ilgai nesisėdi vienoje vietoje, tokie jau tie Oro stichijos atstovai. Jūsų pateiktas gimimo laikas yra apytikslis, todėl turiu tik dalį informacijos.

Rašote, kad gimėte 11.20 val., pagal šį laiką jūsų MC (pasaulietinės sėkmės, karjeros būstas) yra Mergelėje, taigi sėkmę atneštų profesijos, valdomos būtent šio ženklo, tačiau jei iš tikrųjų gimėte nors ir nežymiai vėliau, tuomet šis svarbus būstas atsidurs Svarstyklių ženkle. Tam, kad tiksliai nustatytume 12 būstų padėtį žmogaus horoskope, reikalingas tikslus gimimo laikas, nes būstai per parą nueina net 361 laipsnį.

Rektifikacijos, arba tikslaus laiko atstatymo, atlikti negaliu, kadangi jūsų nėra šalia, todėl siūlau pasidomėti Mergelei bei Svarstyklėms priskiriamomis profesijomis ir pagalvoti, kas jūsų gyvenime skambėjo labiau. Apie tai galite paskaityti rubrikoje „Tobulėkime kartu. Zodiako ženklų charakteristika (II dalis)“, tačiau šiuo atveju kreipkite dėmesį tik į karjeros sritį, kadangi kitas jūsų gyvenimo sritis valdo jau kiti ženklai ir juos valdančios planetos.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Zodiako ženklų charakteristika: nuo Avino iki Vėžio (I dalis)

Karminiai Mėnulio mazgai – dar viena svarbi sudedamoji dalis pašaukimo paieškoje. Jų padėtis turi milžinišką įtaką žmogaus likimui, todėl jiems turėtų būti skiriamas ypatingas dėmesys. Tai esminės gyvenimo temos, svarbiausios sielos užduotys ir viena iš svarbiausių vietų horoskope. Jūsų Rachu, arba Kylantis karminis Mėnulio mazgas, yra Mergelėje, taigi jūsų siela sparčiausiai evoliucionuotų veikdama per Mergelės ženklą.  

Be to, Mergelės ženkle turite taip pat ir Saturną, o ši planeta astrologijoje valdo žmogaus karjerą ir stipriausiai pradeda reikštis maždaug nuo 30 metų, kuomet su vis didesne jėga reikalauja iš žmogaus sustiprėti, tapti disciplinuotam, atlikti savo pareigas, daryti tuos dalykus, kuriuos privalo daryti, – nori žmogus to, ar nenori.

Mergelės ženklas stipriai išreikštas jūsų asmeniniame horoskope, tad ignoruoti jo tikrai negalima, juk jame įsikūrusiuos griežto charakterio planetos, su kuriomis juokauti nevalia.

Mergelės ženklas atsakingas už mūsų kūno sveikatą ir sveiką mitybą, todėl Sveikuolių sąjunga, jų stovyklos, dietos, sulčių barai, žaliavalgiškas maistas – šio ženklo valdos. Žinoma, čia negali būti net kalbos apie rūkymą ar alkoholį. Taigi, kaip matote, jūsų pasirinktas gyvenimo kelias veda jus tiesiai jūsų sielai svarbių tikslų link.

Tiek 2015 metai, tiek ir 2016 jums bus sėkmingi darbo sferoje, jei tik netinginiausite (o konkrečiai jums tinginiauti ypatingai pavojinga) ir judėsite į priekį racionaliais, nedideliais žingsniais. Galite išties stipriai pasitarnauti aplinkiniams, stiprindamas jų sveikatą ir gerindamas savijautą. Visgi geriau būtų, jei jūsų verslas būtų labiau siejamas su prekyba; turėti savo kavinę jums būtų nelengvas iššūkis.


DĖMESIO, astrotarologė Lana Kutkytė atsako tik į pačius gražiausius bei įdomiausius skaitytojų laiškus, kurie atsiųsti adresu ji24.lt@zlg.lt. Jei nerasite atsakymo į savo laišką Ji24.lt portale (kas antrą savaitgalį), vadinasi, galite vėl rašyti, klausti ir tikėtis sėkmės.

Klausdami BŪTINAI nurodykite savo gimimo datą, gimimo laiką bei vietą! Beje, klauskite vienu metu tik apie vieną dalyką.

O jei reikalas skubus, registracija astrotarologės L. Kutkytės konsultacijai Vilniuje ir Kaune  telefonu +370 696 08147.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius