Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2013 11 30

Kaip savaitės dienos veikia mūsų gyvenimą?

Pasak ezoterikų, kiekviena savaitės diena turi savo dangaus kūną – valdovą, kuris pilnas kaprizų ir veikia mūsų savijautą.
Dangaus kūnai
Dangaus kūnai / Fotolia nuotr.

PIRMADIENIS

Valdovas – Mėnulis

Tądien esame pažeidžiamesni, itin jautrūs ir įžeidūs, linkę hiperbolizuoti ir dramatizuoti.

Pirmadienis ne itin palankus įsimylėjėliams, todėl  šią dieną nepatartina skirti romantiškų pasimatymų, susižadėti  ar prisipažinti, kad mylite. Tądien geriau nekalbėti ir apie ateities planus, negvildenti kokių nors subtilių temų, nepriimti kardinalių sprendimų ir nekonfliktuoti (ši diena ypač konfliktiška).

Pirmadienį gimę žmonės paprastai būna aktyvūs, energingi, siekiantys lyderio pozicijų. Jie apdovanoti lakia fantazija, mėgsta panirti į savo svajonių pasaulį.


ANTRADIENIS

Valdovas – Marsas

Puikus metas susitikti su draugais, paplepėti. Beje, ši diena tinka tik lengvam flirtui, o ne rimtiems santykiams, mat pastebėta, kad antradienį statistiškai žmonės būna nervingesni ir jautresni. Todėl patartina vengti bet kokių barnių ar konfliktinių situacijų.

Bet kokie šią dieną užmegzti ryšiai linkę būti trumpalaikiai.

Sapnai. Jei naktį iš pirmadienio į antradienį sapnavote tuščią indą, veikiausiai nusivilsite būsimu pasimatymu, o sapne regėti maisto ir gėrimų sklidini indai žada malonių staigmenų.

Tądien gimę vaikai visą gyvenimą būna tikri kovotojai.


TREČIADIENIS

Valdovas – Merkurijus

Trečiadienis laikomas plepių diena. Tad jei norite maloniai praleisti laiką, susitikite su seniai matytu bičiuliu: iki valios pabendrausite, gausite vitamino C dozę, patirsite teigiamų emocijų.

Šią dieną galite skirti dalykinius susitikimus, nes trečiadienį labai gerai sekasi bendrauti, užmegzti ryšius, suprasti ir… išpešti sau naudos. Todėl drąsiai sudarykite sandorius ir imkitės seniai neišspręstų klausimų.

Trečiadienis yra palankus metas rinkti ir kaupti bet kokią informaciją. Taip pat lukštenti meilės klausimus. Tądien galite išsiaiškinti santykius, išsakyti jausmus, kurti ateities planus su mylimu žmogumi.

Sapnai. Jie gali nurodyti teisingą kelią ir pasufleruoti, kaip gyventi toliau.

Šią dieną gimsta būsimieji mokslininkai, dvasininkai, gydytojai.


KETVIRTADIENIS

Valdovas – Jupiteris

Sėkmingas laikas bet kokiems susitarimams, kurie pagrįsti tarpusavio supratimu, simpatija ir pagarba. Jei mylimam žmogui jaučiate būtent tokius jausmus, skubėkite į pasimatymą, kuris suteiks daug džiaugsmo. Tačiau jei sielą kankina abejonės, kaltės jausmas ar pyktis, į pasimatymą ketvirtadienį verčiau neikite. Ši savaitės diena tinka draugiškam susitikimui, bet ne santykiams aiškintis.

Jei tądien sapne regėjote ryškią vaivorykštę, vadinasi, einate teisingu keliu.

Šią dieną gimę berniukai ir mergaitės dažnai tampa garsiais politikais ar išmintingais, mokinių mylimais mokytojais.


PENKTADIENIS

Valdovė – Venera

Penktadienį valdanti Venera saugo ir tvirtina meilę. Šią savaitės dieną moterys jaučiasi itin patrauklios ir gražios, vyrai tampa drąsesni, labiau pasitikintys savimi.

Penktadienis tiesiog sukurtas pasimatymams. Net jeigu jausitės sudirgę, nuskriausti ir norėsite atkeršyti, vargu ar tądien pavyks, nes ši diena – tai taikos ir santarvės diena. Penktadienis siejamas su taika, meile ir sielos ramybe, kuri veikia visus. Jei seniai svajojate susigrąžinti prarasto mylimo žmogaus dėmesį, tai darykite būtent šią savaitės dieną. Teigiama, kad penktadienio aura tikrai padės atstatyti sugriautus tiltus.

Šią dieną gimsta ypač kūrybingos ir meniškos asmenybės.


ŠEŠTADIENIS

Valdovas – Saturnas

Bet kokie šią dieną pradėti nauji darbai vyks vangiai ir nesklandžiai, atneš daugiau nusivylimo nei džiaugsmo ar naudos. Tikrai neverta šeštadienį eiti ir į pirmąjį pasimatymą.

Tiesa, kai ką nuveikti šeštadienį tinka puikiausiai. Seniai norėjote parodyti brangiausiajam (-ai) jo vietą ar atstumti įkyrų gerbėją? Ši diena tam tinka idealiai, mat būtent šeštadienį esame labai išmintingi ir atsakingi.

Galbūt tądien sapnavote kokį nors gyvūną? Pavyzdžiui, dramblį ar liūtą? Geras ženklas: galite sulaukti labai naudingo pasiūlymo.

Šeštadienį dažnai gimsta būsimieji verslo, finansų ar teisės specialistai.


SEKMADIENIS

Valdovė – Saulė

Puiki diena bendrauti. Paskutinė savaitės diena tinka intymiems susitikimams, atviriems pokalbiams. Ir nebijokite, kad jus supras neteisingai ar įvertins ne pagal nuopelnus. Galbūt seniai norite prisipažinti, kad mylite ir ketinate vesti (ar ištekėti)? Sekmadienis – tinkamiausia diena. Jeigu jis ar ji nori supažindinti jus su savo artimaisiais ar draugais – nesispyriokite ir būtinai sutikite. Neatsisakykite jokių siūlomų pramogų. Juk sekmadienis skirtas poilsiui ir maloniems dalykams. Ši diena turi būti kupina džiaugsmo. Septintoji savaitės diena, kurią valdo Saulė, visiems siunčia po didžiulę riekę harmonijos ir savitarpio supratimo.

Septintąją savaitės dieną gimsta daug talentingų menininkų ir įžymybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius