-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 3 d.

Liepos 3-iosios horoskopas 12 Zodiako ženklų.
Besibučiuojantys puodeliai
Besibučiuojantys puodeliai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien visa galva nersite į kasdienybę, kad joje patirtumėte daugybę paprastų mažyčių nuotykių. Nesidairysite į šalis ir neieškosite jų toli, nes aplink jus verdantis gyvenimas dovanos tai, ko jums dabar labiausiai reikia. O jūs naudokitės jums suteikta proga viską atlikti kruopščiai, nuosekliai ir tiksliai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors šį rytą jūsų antroji pusė reaguos į viską šaltai ir abejingai, jums pavyks su juo ar ja susitarti ir tai, ką reikia, aptarti. Tačiau, kad visko nesugadintumėte, neskubėkite paleisti kritikos ar nepasitenkinimo strėlių. Savo kritiškumą naudokite tik tada, kai tai jums bus reikalinga siekiant geriau ir stipriau išreikšti save.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei jums atrodys, kad ne viskas šiandien tobula, neskubėkite daryti išvadų. Nuoseklus darbas, kurį negailėdami savęs visą dieną dirbsite, teiks jums daugiau teigiamų emocijų nei, pavyzdžiui, pramogos. Viską atliksite laiku, jei vadovausitės iš anksto numatytu planu, o esant protingoms rekomendacijoms – jį koreguokite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dienos įvykiai dėliosis į lentynas tvarkingai ir metodiškai. Šiais principais vadovaukitės, kai ieškosite informacijos ir ją skleisite, kai pasirašysite dokumentus, derėsitės ar kur nors vyksite. Jūsų pareiga bus visko nesujaukti kur nors skubant ir intensyviai bendraujant, o sėkmę garantuos išankstinis pasiruošimas kiekvienam veiksmui.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Atsakomybės našta, kurią patys sau užsikrausite arba jums užkraus jūsų šeimos nariai, jums šiandien nebus sunki. Jausitės savo vežime, jei užsiimsite konkrečia veikla ir nesitikėsite greitų savo darbo rezultatų. O jei jūsų galvoje intensyviau nei bet kada kirbės mintys apie tai, kiek uždirbate ir kiek išleidžiate, leiskite joms pasireikšti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kuo kruopščiau planuosite ir kuo preciziškiau vykdysite savo planus – tuo plačiau jums šypsosis ši diena. Iš tiesų, ir nuo jūsų veido nesislėps šypsena tada, kai atliksite viską, kas numatyta. Vengdami emocijų ir pasikliaudami realiais faktais, parodysite tinkamą pavyzdį tiems, kurie šiandien akies krašteliu jus stebės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūs vieninteliai iš visų Zodiako ženklų atstovų, galėsite šiandien šiek tiek atitrūkti nuo realybės. Bet tam skirti visos dienos nepavyks. Ir dirbančius, ir atostogaujančius aplankys mintys iš asmeninių įsipareigojimų ir finansų srities:  kas dar neatlikta, už ką dar nesumokėta ar iš ko dar skola neatsiimta.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Net ir slogus rytas nereikš, kad diena niekam tikusi. Jei kliausitės tuo, ką įmanoma paliesti, pamatyti ar atlikti, viskas bus taip, kaip turi būti, antraip veltui iššvaistysite dalį brangaus savo laiko. Tiesa, jautriai reaguodami į kritiką iš draugų lūpų toli nenukeliausite. Įsiklausykite, gal jo ar jos patarimas iš tiesų yra vertas dėmesio?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums bus nuobodu laikytis griežtų nurodymų, bet kai darbe prieisite kelio galą, nebus kur dėtis – privalėsite paklusti. Todėl vietoj tuščių nuogąstavimų ir kalbų, parenkite nuoseklų dienos darbų planą ir nė žingsnelio nuo jo nenukrypkite. O jei vis dar manote, kad viską galite padaryti geriau už kitus, įrodykite tai ne žodžiais, o darbais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien bus progų suprasti, kad dideli dalykai susideda iš mažų lyg dėlionė. Reikės vieno – suprasti, kad nė viena detalė negali būti prarasta, norint prieš akis pamatyti aiškų savo pastangų rezultatą. Ir tik stipriai po kojomis jausdami žemę, pamatysite tolimesnes perspektyvas. Todėl mažiau svajokite, o daugiau darykite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Rimtumas ir tvarka bus pagrindiniai dienos palydovai, skatinantys jus žengti ryžtingą žingsnį ten, kur ilgai nesiryžote. Meskite iš galvos abejones keliančias mintis – jos, užuot jus nuvedę konkrečia kryptimi, geriausiu atveju sustabdys, blogiausiu – paklaidins. Ypač tai tiks tada, kai abejosite savo bendrakeleiviais ar pagalbininkais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tikėdami savo antrąja puse, kolegomis ar partneriais darbe, nesijausite vieniši dideliame vandenyne. Prasmę ir privalumus matysite tik atidžiai žiūrėdami jiems į akis ir vertindami kiekvieną šią dieną pamatytą ar išgirstą smulkmeną. O jei pavyks, priimkite naudingus pasiūlymus bendradarbiauti ir kurti stabilius partnerystės ryšius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius