-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 09 11

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 11 d.

Skaičiuojam žvaigždes ir mėgaujamės nauja diena. Žinoma, metas prie rytinės kavos pasimėgauti ir šviežutėlėmis prognozėmis!
Keksiukai
Keksiukai / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 83 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei šiandien jums trūksta dėmesio, kaltinkite vien tik save – turite visas sąlygas sužibėti šios dienos scenoje. Norintiems sutelkti į save aplinkinių dėmesį, nereikės apsimesti niekuo kitu, tik būti savimi: aktyviems, bebaimiams ir nuolat skubantiems link savo tikslų. O užstrigę išsinarpliosite, jeigu pasitikėsite savo partneriais. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors aplinkinių elgesys jus šiandien glumins dėl nebrandumo ir neapgalvotų poelgių, jūs ir patys ne kartą pasielgsite būtent taip. Dėl to pasijutę nei šiaip, nei taip, savo veiklai ir poilsiui dažniau rinksitės atokesnius kampelius. O atsiradus galimybei romantiškus santykius kilstelėti į kitą lygį, nesakykite kategoriško ne.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Stiprūs jausitės tiek, kiek laiko galėsite skirti draugams ir kiek dėmesio sulauksite iš jų. Su džiaugsmu įsitraukdami į grupės veiklą ir su kolektyvo palaiminimu eidami link savo tikslų, venkite to, ko dar nesate išbandę. Tiesa, namuose visas problemas padės išspręsti tik jūsų kantrumas, atidumas ir atsakingumas. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Susitelkę į savo tikslus, nerasite laiko niekam kitam. O čia, iš klaidinančios inercijos įsisukę į mažesnių ir didesnių nesklandumų ratą, atsiminkite, kad nepaisant didžiulio noro lėkti pirmyn lyg akis išdegus, privalu būti atidiems. Rimti pokalbiai su vaikais ar konkretūs žingsniai viešinant savo kūrybinius projektus, šiandien įgis aukso vertę.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų begalinis noras nors trumpam ištrūkti iš kasdienybės, skatins ryžtingai veikti. Tačiau skrisdami ten, kur neša jūsų svajonės, nepamirškite, kad šiandien ne mažiau svarbu pasirūpinti paprastais žemiškais naminiais dalykais. Na, o tiems, kurie kremta mokslus, svarbu būti susitelkusiems ir atidiems dar neįprastose situacijose. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Prieštaravimų šiandien netrūks, bet jie gali tapti ir kliūtimi, ir pagalba, nelygu kaip panaudosite aktyvias ir karingas šios dienos energijas. Geriausiai šiandien jausitės kovos lauke nugalėję savo silpnybes ir sustiprinę ryšius su bendražygiais. O saviraiškai naudokite tokias priemones, kaip atsakingas bendravimas ir nuoseklus žinių siekimas. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Išklausyti tuos, kurių nuomonė nesutampa su jūsiške, šiandien labai svarbu. Bandysite viską išspręsti ir nuo galimų susidūrimų išsisukti savo įprastais metodais, tačiau jūsų mėgstama taikdario misija nei kartelio nepasiteisins. O viskas, ką dabar sako ar daro jūsų partneriai, turi būti išgirsta ir tobulai pritaikyta. Jūs tai sugebate, tiesa? 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Mažuose dalykuose būsite nesustabdomi, o dideliuose kantriai ieškosite tvarkos ir nuoseklumo. Gliaudysite kasdienes problemas lyg riešutus ir demonstruosite savo vidinę stiprybę grupės projektų ar draugų problemoms spręsti. Tokiu būdu žinosite, kad darote tai, ką šiandien, nepaisant visų prieštaraujančių, atlikti privalote. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums niekas nekliudys džiaugtis mažais dienos džiaugsmais, nebent patys sugalvotumėte ką nors ekstremalaus, kas sujauktų visus jūsų popierius. Kad šie dalykai lyg magnetas jūsų nepritrauktų, susiraskite veiklos, kuri leistų jums maksimaliai pritaikyti jūsų vidines galias ir per daugybę metų įgytą patirtį. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeimyniniai džiaugsmai ir rūpestėliai išlindę į pirmąjį planą, nustums visa kita tolyn. Jiems atlikti reikės jūsų entuziazmo ir užsispyrimo, disciplinos ir atsidavimo. Tačiau atrinkti kas svarbu, o kas ne – ne taip paprasta. Žvaigždžių patarimas paprastas: atsisakykite naujų darbų ir liaukitės nerimauti, kai nepavyksta visko spėti laiku. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien visur suspėsite, jei sąmoningai sulėtinę tempą sau ir visiems pasakysite, kad viskas bus laiku. Tam privalote susikaupti ir neblaškyti dėmesio smulkmenoms, kurios viena po kitos sieks atitraukti jūsų dėmesį: neplanuoti skambučiai, laiškai, netikėti pokalbiai, susitikimai, naujos pažintys, būtinybė padaryti kam nors paslaugą.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norėdami gauti tai, ko jums trūksta, sieksite save įtvirtinti tik jums vieniems žinomais būdais. Bus daug pagundų ryžtis ką nors pradėti, bet čia verčiau pasikliaukite ženklais, sakančiais, ką reikia daryti ir ko ne. Siekdami sustiprinti savo partneriškus santykius, kreipkitės patarimo į ką nors gyvenantį toli ar vadovaukitės knygų skleidžiama tiesa. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius