-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 09 26

Kosmoenergetikė E. Gleščinskienė pataria, kaip apvalyti savo karmą

„Beveik visos ligos, kaip ir apsigimimas, yra karminės. Tikime tuo ar netikime, mus veikia kosmoso ir karmos dėsniai“, – sako kosmoenergetikos magistrė, reiki meistrė Eglė Gleščinskienė, ne vienam padėjusi atgauti sveikatą be vaistų.
Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Energetika

– Kodėl, jūsų manymu, tobulėjant medicinai, daugėja sergančiųjų?

– Dažniausiai gydomos ligos pasekmės, o ne priežastys. Liga – energoinformacinis pažeidimas, išryškėjęs fiziniame kūne. Pirmiausia šių pažeidimų atsiranda subtiliojoje žmogaus struktūroje – biolauke. Iš pradžių jie nepastebimi, besimptomiai, jų nerodo jokie tyrimai, neužfiksuoja medicininė aparatūra. Net išgydyta liga vėliau kartojasi, nes cheminiai vaistai neatkuria ir negydo subtiliųjų energinių struktūrų (esame ne vien fizinis kūnas) ir neišlaisvina iš kenkiančios, pažeidžiančios neigiamos informacijos, priešingai – cheminiai vaistai išderina biocheminius procesus, ir mūsų organizmas praranda gebėjimą įveikti fiziniame kūne atsiradusius pažeidimus.

– Vėžys yra karminė liga? Kaip galime sau padėti?

– Beveik visos ligos yra karminės, tik vienos sunkesnės, kitos lengvesnės. Žmogaus subtiliųjų energinių kūnų sistema kaupia visą informaciją, kurią gauname įvairiais kanalais: bendraudami, mokydamiesi, žiūrėdami kino filmus, televizijų laidas, kvėpuodami, valgydami maistą. Bet kokia aplinka mums daro įtaką. Visa ši įvairių lygių informacija kaupiasi žmogaus biolauke, bet skirtinguose jo sluoksniuose. Jeigu žmogus mėgsta žiūrėti laidas apie avarijas, karus, smurtą, žmogžudystes, visa neigiama informacija kaupiasi energoinformaciniame jo lauke.

Iš išorinio pasaulio surinktas purvas anksčiau ar vėliau (nebūtinai šiame gyvenime) atlieka savo juodą darbą ir pasireiškia įvairiais negalavimais, ligomis ar skaudžiais likimo smūgiais. Tam įtakos turi ir mūsų poelgiai, ir mintys. Todėl ne veltui sakoma, kad negalima linkėti kitam blogo. Tėvai padeda kaupti karmą savo vaikams. Šie sugeria viską, kas yra aplinkui, jaučia aplinkinių emocijas, mato informaciją per televiziją, kvėpuoja vis labiau teršiamu oru, valgo chemikalais užterštą maistą. Kadangi daugėja neigiamos informacijos, karma greičiau prisipildo, ir tos blogybės ima sparčiau reikštis kiekvieno gyvenime.   

– Vadinasi, visi esame pasmerkti, nes neįmanoma atsiriboti nuo tvyrančios neigiamos informacijos?..

– Apsisaugoti nuo viso to, išlikti sveikiems padeda pagrindinių energoinformacinės egzistencijos principų žinojimas ir paisymas. Šiuos dalykus aiškina informaciologija – mokslas apie informaciją ir jos poveikį, kaip ji mus veikia, kaip virsta energija, kuri atneša sėkmę, meilę ar, priešingai – ligas, nesėkmes. Patys svarbiausi yra keturi principai: kelti sau tik pozityvius tikslus ir gyvenimo siekius; kaupti tik teigiamą informaciją (apie gėrį, kūrybą, meilę, gerus darbus); transformuoti sukauptą blogį į gėrį (stengtis išsaugoti džiaugsmo, meilės, gėrio, pasitenkinimo būsenas); atleisti visiems už viską (pyktis, kerštas kone labiausiai teršia energines mūsų sistemas).

DNR yra informaciniai mūsų įrašai, ten įsirašo visa tai, kaip sąveikaujame su aplinka. Ateina vis aukštesnio dažnio energijos, tad žmogus turi tapti laidininku, praleidžiančiu šias energijas per save. Kito kelio nėra: arba mes keičiamės ir tobulėjame, arba atsisakome keistis ir kenčiame, sergame, patiriame įvairių blogų dalykų. Aukštesnės vibracijos lemia sudėtingesnes ligas ten, kur energija užsibūna.

Arba mes keičiamės ir tobulėjame, arba atsisakome keistis ir kenčiame, sergame, patiriame įvairių blogų dalykų. Aukštesnės vibracijos lemia sudėtingesnes ligas ten, kur energija užsibūna.

– Kas, jūsų nuomone, lemia apsigimimą?

– Manau, apsigimimą lemia keletas dalykų. Pirmiausia, pažeidimai energoinformacinėje tėvų struktūroje. Tie pažeidimai įsirašo ir yra perduodami užsimezgusiai naujai gyvybei. Kita priežastis – įsikūnijančios sielos dvasinė informacija – karma. Praėjusiuose gyvenimuose padarytas ir neištaisytas klaidas galime atsinešti į šį, prasidedantįjį, gyvenimą. Taigi apsigimimas gali būti pačios sielos pasirinkimas tokiu būdu išsigryninti, nes vienas iš būdų tai padaryti – kančia. Tokiu būdu apvaloma ir tėvų karma, nes jie irgi kenčia augindami nesveiką vaikelį. Gavę pamoką, keičiasi, valosi.

Apsigimimą taip pat gali lemti moters elgesys nėštumo metu – visa tuo metu sukaupta informacija (kaip ji bendravo, kokių emocijų patyrė ir t. t.) automatiškai perduodama įsčiose bręstančiam vaisiui.

– Ar tiesa, kad abortą pasidariusi moteris pablogina šeimos karmą?

– Taip, tai išties labai rimtas dalykas. Abortas padaromas fiziniame lygmenyje. Informaciniame lygmenyje visada lieka moters pasirinkimo informacija, t. y. kad ji nutarė sunaikinti į gyvenimą ateinančią būtybę. Energinėje moters struktūroje lieka tokie informaciniai įrašai, kurie lemia tolesnį jos gyvenimą, kitų vaikų atsiradimą ir tai, kokia informacija jiems pereis. Informacija niekur nedingsta, ir tai nėra taip paprasta, kaip bandoma paaiškinti – esą tik užsimezgęs vaisius tėra ląstelių rinkinys. Tai yra visa informacinė matrica su naujo žmogaus informacija, kaip jis turi vystytis, kokios savybės reikšis, kokias užduotis jis vykdys gyvenime.

– Kaip galėtume kuo greičiau išgryninti savo karmą?

– Karma nėra nuosprendis, nes galime ją keisti, esame laisvi rinktis. Nuo mūsų pasirinkimo priklauso, kaip gyvensime toliau. Jeigu žmogus laikosi jau minėtų pagrindinių energoinformacinės egzistencijos principų kaip nerašytų elgesio ar etiketo taisyklių, geba apsivalyti ir neprisirinkti naujų energinių šiukšlių. Tai savo mokyme aiškina psichoinformaciologijos pradininkas, filosofijos ir biologinių mokslų profesorius A. Ignatenko. Man labai priimtina mano mokytojo ideologija, jo pateikiamas naujas visos žmogaus energinės struktūros ir Visatos modelis.

Dėl psichoinformaciologijos mokslo žmogus gavo naują modelį, pagal kurį veikdamas, gyvendamas, suvokdamas gali tiesiogiai veikti ne tik savo gyvenimą ir sveikatą, netgi suvaldyti tokius, rodos, iki šiol nevaldomus procesus kaip organizmo atjauninimas, gebėjimas persikelti į tam tikrą amžių. Žinoma, tai – sudėtingas mokslas, kuris, kaip ir kiekviena naujovė, sulaukia ir kritikos, ir liaupsių. Dabar mokausi ir gilinu žinias būtent šioje srityje. Jau turiu Oksfordo tarptautinio fundamentaliųjų studijų universiteto išduotą diplomą, taip pat psichoinformaciologo sertifikatą, kuris reiškia, kad galiu matyti ir koreguoti ateitį, ir tai nėra jokia mistika.

– Ar jūsų darbo praktikoje dažnai pasitaiko apsėdimų, prakeiksmų?

– Taip, dažnai. Tik dabar keičiasi tokių pažeidimų terminai. Žmonės yra įpratę kalbėti apie įvairius magiškus pažeidimus, vadinamuosius nužiūrėjimus, prakeiksmus. Išties tai yra įvairaus pobūdžio ir stiprumo informaciniai pažeidimai žmogaus energostruktūroje. Ir jų atsiranda, kai pakitusios emocinės būsenos žmogus (labai supykęs, kupinas ambicijų ir pavydo, negalintis atsikratyti nuoskaudų ir pan.) bendraudamas kitam „perduoda“ tas negatyvias emocijas. Jeigu žmogus nepasirengęs atremti tokios psichologinės atakos, jautriai sureaguoja, pažeidžiamos jo subtiliosios biolauko struktūros, atsiranda negatyvių informacinių įrašų.

– Ar visi turime angelą sargą?

– Mus išties globoja gyvos ir labai geranoriškos energinės būtybės – angelai, taip pat įvairaus lygio dvasiniai vedliai. Priklausomai nuo misijos, žmogus gali turėti nuo vieno iki keliasdešimt įvairaus pobūdžio pagalbininkų. Jie padeda susivokti sudėtingose situacijose, kalba intuicijos balsu, siunčia įvairius ženklus, padedančius orientuotis nelengvame gyvenimo kelyje. Žmogui miegant, pasąmoniniu lygmeniu vyksta visų jo sistemų gydymas, perkodavimas, atkūrimas.

Tekstas L. Grinkevičienės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius