Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 06

Kosmoenergetikė prognozuoja: sausio 6–12 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę mus pasieks gana harmoningos energijos, skatinančios savistabą, koncentraciją, dėmesio sutelkimą į sau ir visuomenei svarbius uždavinius“, – sako kosmoenergetikė Eglė.
Meditacija
Meditacija / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Energijų kalendorių parengė psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.

Tiesa, įvykių tempas lėtės, kai kur beveik  sustos, tad būsime skatinami ne veikti, o suvokti. Šis tarpsnis – tai buvimas koncentruotoje informacinėje erdvėje: suaktyvės informacijos kiekis, didės jos tankis. Informacija bus išsamesnė, tad jai priimti, analizuoti ir bet kokiems veiksmams atlikti reikės daugiau laiko. Pastebėsime, kad dažniausiai informacija bus integrali, apimanti keletą susijusių reiškinių, procesų, mums svarbių dalykų. Vos paliesdami kažkokią mums aktualią sritį, turėsime lįsti kitur, tiksliau – ten, kur nebuvome numatę skirti laiko ir pastangų.

Vyks paruošiamasis darbas bet kokiai naujai veiklai, projektui, pradžiai. Ši savaitė skatins ir bus tinkama formuoti ilgalaikę veiklos strategiją, planą, rinktis kryptį, sudaryti komandą.

Vis dėlto galime justi lėtėjantį tempą. Dabar bus aktualūs ne patys darbai, o tinkamas jų paruošimas, formavimas.

Mus pasieksiančios energijos gali sustiprinti atotrūkį tarp mylimųjų žmonių, kolektyvo narių. Bendravimas taps šaltesnis, atsainesnis, konkretesnis. Mažiau velsimės į jausmus, mažiau vargins emocijos, tačiau giliau pajusime tuštumą, kuri atspindės mūsų esybės troškimą būti ne su kažkuo, o su žmogumi, tarp žmonių, kurie juntami kaip tikrieji dvasios draugai.

Pasąmonės lygmenyje kils poreikis dažniau pabūti vieniems. Turėdami savyje viską, tenorėsime atrasti tą šiai akimirkai trūkstamą dalelytę, dažniau kapstysimės po  prisiminimus, analizuosime patirtį, ieškosime sąryšio tarp mums nutinkančių įvykių, žmonių ir pasirinkimų.

Protas, logika, suvokimas veiks puikiai. Galimi drąsūs, nauji technologiniai sprendimai, atradimai, sumanymai, kaip veikti efektyviau.

Silpnesnė ir lengviau pažeidžiama kūno vieta bus stuburas. Dažniau vargins nugaros skausmai, bet koks netinkamas, apkraunantis nugarą darbas ar sportas greičiau sukels patempimų, nugaros ir juosmens srities, nervų pažeidimų, stuburo traumas. Galime fiziškai justi nešamos „gyvenimo naštos“ svorį, sunkumą, įtaką bet kokiems mūsų veiksmams, judėjimui, greičiui.

Nesaugi bus ir mūsų galva, kuriai dėl intensyvesnio ir didesnio mus pasieksiančio informacijos srauto teks didesnė apkrova. Poilsiui dažniau norėsis rinktis kokių nors atpalaiduojamųjų priemonių (pvz.: vaistų ar svaigalų). Tai tikrai nepadės, kad pakeistume  mus supančias šios savaitės energijas, be to, išderins bepradedantį prisitaikyti prie pakitusio tempo mūsų organizmą. Trumpalaikis svaiginamosiomis priemonėmis ar medikamentais pasiektas „poilsis“ netaps atgaiva nei mūsų kūnui, nei protui, o kitas etapas bus dar sunkesnis, t. y. sustiprinsiantis vienatvės ir beprasmybės pojūtį.

Taigi tiesiog leiskime sau pabūti vienumoje, tyloje, jeigu jaučiame poreikį, atsitraukime nuo įtempto darbo, atidėkime sprendimą. Elkimės apgalvotai ir neskubiai – taip ne tik rasime geriausią išeitį, bet būsime atsakingesni, harmoningesni ir sveikesni. 

Tinklaraštis „Kosmoenergetika“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius