Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 12

Kosmoenergetikės prognozės: gegužės 12–18 d. energijų kalendorius

„Artimi santykiai ir meilės aktai šią savaitę bus dažniau provokuojami alkoholio, svaigalų, o ne gilių jausmų ir harmoningo buvimo dviese“, – teigia psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Tulpės
Tulpės / BFL/Tomo Lukšio nuotr.
Temos: 2 Energetika Gegužė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Šią savaitę mus pasieks pakankamai harmoningos energijos, skatinančios savistabą, koncentraciją, dėmesio sutelkimą į visuomenei ir kiekvienam asmeniškai svarbius uždavinius.Įvykių tempas lėtės, kai kur gana pastebimai, tad būsime skatinami ne veikti, o apsvarstyti, įsigilinti, suvokti.

Suaktyvės informacijos kiekis, augs jos tankis. Informacija bus subtilesnė, sudėtingesnė, tad jos priėmimui, analizei ir bet kokiems veiksmams reikės daugiau laiko. Galime stebėti, kad daugeliu atveju informacija taps integrali, apimanti keletą susijusių reiškinių, procesų ir mums svarbių dalykų.

Vyks paruošiamasis darbas tolesnei veiklai ar projektui – sustojimas prieš naują intensyvų etapą. Ši savaitė tiks peržiūrėti ar performuoti veiklos strategiją, keisti kryptį, komandos narius.

Vis dėlto galime jausti tempo lėtėjimą darbuose; dabar bus ne taip aktualu patys darbai, kiek tinkamas jų parengimas, informacinis procesas.

Mus pasiekiančios energijos gali sustiprinti atotrūkį tarp mylimųjų, artimų žmonių, kolektyvo narių. Bendravimas darysis šaltesnis, atsainesnis, konkretesnis. Mažiau painiosimės į jausmus, mažiau mus vargins emocijos, tačiau ir giliau pajusime tuštumą, kuri atspindės mūsų esybės troškimą ne būti su kažkuo, o mėgautis savo paties draugija.

Pasąmonės lygmenyje kils poreikis dažniau būti vienumoje. Savyje turėdami viską, tenorėsime atrasti tą būtinąją, trūkstamą šiai akimirkai dalelę: dažniau kapstysimės savo prisiminimuose, analizuosime patirtį, ieškosime sąsajų tarp mums nutinkančių įvykių, žmonių ir pasirinkimų.

Protas, logika, suvokimas veiks puikiai – galimi drąsūs, nauji technologiniai sprendimai, atradimai, sumanymai, kaip veikti efektyviau.

Silpnesnė ir lengviau pažeidžiama vieta bus visa lyties reprodukcijos sistema, apatinė nugaros dalis. Mus dažniau aplankys nugaros skausmai, bet koks netinkamas, apkraunantis nugarą darbas ar sportas greičiau sukels pertempimo, nugaros ir juosmens srities, nervų pažeidimus, stuburo traumas. Galime fiziškai jausti savo nešamos „gyvenimo naštos“ svorį, sunkumą, įtaką bet kokiems mūsų veiksmams, judėjimui, greičiui.

Galime fiziškai jausti savo nešamos „gyvenimo naštos“ svorį, sunkumą, įtaką bet kokiems mūsų veiksmams, judėjimui, greičiui.

Dėl intensyvesnio ir didesnio mus pasiekiančio informacijos srauto  išaugs pavojus dėl itin koncentruotos bei ilgalaikės protinės veiklos, poilsiui dažniau rinksimės įvairias atpalaiduojančias farmacines medžiagas ar svaigalus. Tai tikrai nepadės tam, kad pakeistume šios savaitės mus supančias energijas, bet išderins bepradedantį prisitaikyti prie pakitusio tempo mūsų organizmą. Trumpalaikis, svaiginančiomis priemonėmis ar medikamentais pasiektas poilsis netaps atgaiva nei mūsų kūnui, nei protui, o kitas etapas bus dar sunkesnis, labiau apkraunantis mūsų organizmo sistemas, sustiprinantis vienatvės ir beprasmybės pojūtį.

Artimi santykiai ir meilės aktai šią savaitę bus dažniau provokuojami alkoholio, svaigalų, o ne gilių jausmų ir harmoningo buvimo dviese. Gali būti sunku atsispirti akimirkos susižavėjimui, instinktyviam potraukiui ir seksualiniam artumui. Seksas dažnai bus nesaugus, netikėtas, neplanuotas. Tamsiu paros metu galime neatpažinti savo reakcijų, pasielgti netikėtai, paminti mandagumą ir elgesio taisykles. Šią savaitę bus aktyvesnė kita („tamsioji“) asmenybės pusė, gali aktyvuotis pasąmonėje slypinčios visiškai mums netikėtos programos, kurių įtakoje elgsimės kitaip, nei patys ar mūsų artimieji yra įpratę.

Taigi, dažniau leiskime sau pabūti vienumoje, tyloje, jeigu jaučiame poreikį, atsitraukime nuo įtempto darbo, atidėkime sprendimą. Elkimės apgalvotai ir lėtai – taip ne tik rasime geriausią išeitį, bet būsime atsakingesni, ramesni ir sveikesni.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius