-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 02

Lapkričio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Jei manote, jog spalio mėnuo buvo nelengvas, nors ir suteikė galimybių savo pastangomis daug pasiekti, pasiruoškite tamsiam ir apniukusiam lapkričiui – deja, ne vien tiesiogine prasme“, – tikina tarologė Lina Balsė. Portalas Ji24.lt pateikia jos sudarytą šio mėnesio taroskopą.
Taro kortos
Taro kortos / „Shutterstock“ nuotr.

Mėnesio skaičius 9 ir jo atmosferą bei pamokas simbolizuojanti 18 Mėnulio korta iš taro kaladės reikalauja vidinės brandos ir išminties, kad nesukluptume ir nepasiklystume tamsoje.

Dabar laikas sudėti taškus, užbaigti darbus, atiduoti skolas, padaryti išvadas ir atsisveikinti. Dėl to gali būti šie tiek liūdna, tačiau galime jausti didesnį nei įprastai įkvėpimą ir kūrybiškumą, emocijos šiuo metu jautresnės ir labai nepastovios, instinktai stipresni, o mintys įaudrintos ir miglotos.

Jei jaučiate stiprų ryšį su savo tikrąja prigimtimi, esate sąžiningi patys su savimi bei nesipriešinate natūraliam gyvenimo ritmui, šiuo metu galite tapti truputį išmintingesni, iš šalies pažvelgti į savo gyvenimą ir vidinį pasaulį bei padaryti reikšmingas išvadas. Tačiau jei pasiduodate baimei ir priešinatės natūraliam ritmui, lapkričio mėnuo gali būti tamsus metas. Šį mėnesį simbolizuojanti taro korta Mėnulis yra tamsiosios sielos nakties, pavojaus, apgaulės ir saviapgaulės korta.

Mėnulis šviečia naktį, tačiau jo šviesa nepakankamai ryški. Migloti kontūrai ir bauginantys nakties garsai skatina sukilti visas baimes, stiprina vidinį nesaugumo ir vienišumo jausmą. Prietemoje kiekviena šaka panaši į gyvatę, tad lengva apsigauti ar būti apgautiems kitų. Lapkritis bus paslapčių, sutrikimo, vidinio nerimo periodas.

Taip pat skaitykite: Lapkričio mėnesio horoskopas

Shutterstock nuotr./Mėnulio korta.
Shutterstock nuotr./Mėnulio korta.

Kortoje (paveikslėlio kairėje pusėje) pavaizduoti staugiantis vilkas ir šuo simbolizuoja mūsų laukinę instinktyviąją ir naminę, sutramdytą asmenybės puses. Kuriai šį mėnesį leisite paimti viršų? Kitų nuomonės ir baimė lengvai gali išvesti iš pasirinkto kelio ir priversti klaidžioti, einant į kompromisą su savimi ir savo tikraisiais poreikiais.

Ši korta ir jos ženklinamas periodas yra labai naudingi stiprios dvasios ir kūrybingiems žmonėms, nes leidžia pasisemti įkvėpimo iš savo pasąmonės, geriau pažinti savo tikrąją prigimtį, pozityviai išreikšti savo laukinę pusę. Menininkams lapkritis bus ypatingas ir mistiškas mėnuo.

Metų pabaigoje įprasta imtis įvairių burtų, tačiau kai mėnesio korta Mėnulis, yra didelis pavojus klaidingai suprasti gautus ženklus. Laikas palankus gilintis į save ir savo emocijas bei vidinius poreikius, taip pat į praėjusius gyvenimus, tačiau ne pranašauti konkrečius būsimus įvykius ar spėlioti kitų žmonių mintis ir ketinimus, tad su burtų žaidimais būkite atsargūs. Verčiau imkitės meno terapijos.

Sapnai šį mėnesį bus itin ryškūs ir reikšmingi. Tai ne visai tie pranašiški sapnai, kurie leidžia nuspėti ateities įvykius, tai labiau mūsų vidinių troškimų ir baimių simboliai, kuriuos iššifravus galime geriau pažinti savo sielos gelmes. Atkreipkite dėmesį į savo sapnus, užsiveskite sapnų dienoraštį, tačiau pabudę netieskite rankų į sapnininką.

Verčiau suskaidykite sapną atskirais elementais ir kiekvieną interpretuokite kaip simbolį, atspindintį jus pačius. Kiekvieną sapno veikėją, objektą, įvykį, bendrą nuotaiką vertinkite kaip jūsų pačių aspektą. Išanalizavę atskiras sapno dalis, vėl surinkite sapną ir save į visumą bei pasistenkite suprasti, ką tokio svarbaus pasąmonė atskleidė apie jus pačius.

Lapkričio mėnesio pamokos ir užduotys:

  • Padidėjus emociniam jautrumui, būtina kontroliuoti save, kad pasidavus impulsui nepasakytumėte ar nepadarytumėte ko nors, dėl ko vėliau tektų gailėtis.
  • Būkite atidūs savo sapnams ir emocijoms – net painūs ir chaotiški jie siunčia jums svarbią žinią iš pasąmonės.
  • Pasisemkite įkvėpimo iš savo sapnų ir emocijų šėlsmo, išsikraukite per kūrybinę veiklą.
  • Pažvelkite į akis savo baimėms ir bent keletą jų išsklaidykite.
  • Saugokitės apkalbų, melo, intrigų ir sukčiavimo, nedalyvaukite patys tokioje veikloje.
  • Neleiskite baimei dėl aplinkinių nuomonės sulaikyti jus nuo jums svarbių sprendimų ir veiksmų.

Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų eidami skirtingu gyvenimo keliu ir turėdami savas pamokas kiek tikslesnę lapkričio mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t.y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+8+3+0+5+0+3=29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+9=11. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1+1=2. Suskaičiavome, kad visų gimusių 1983 metų gegužės 3 dieną žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Taurių 7, Apversta Monetų 2 ir Monetų Riteris.

Atrodo, lapkričio mėnesį galva bus pilna stipriai nuo realybės atitrūkusių fantazijų. Puiku pozityviai mąstyti, tikėti, jog galite viską, ir ieškoti, ko gi iš tiesų norite, tačiau lapkričio mėnuo privers mesti į šalį tuos tikslus, santykius ar darbus, kur tik tuščiai švaistote laiką ir pastangas.

Tai tikrai ne praradimas, nes ne itin prasmingų dalykų atsisakysite tam, kad galėtumėte susitelkti į išties praktiškus ir perspektyvius tikslus. Net jeigu jie iš pradžių atrodys tolimi lyg žvaigždės, atsirinkę tai, kas jums svarbiausia, atmetę visus pašalinius ir dėmesį blaškančius dalykus lėtai, bet užtikrintai, pajudėsite savo tikslo link.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Kardų 7, Žvaigždė ir Pakabintasis.

Lapkričio mėnesį būsite linkę meluoti patys sau ir išsisukinėti. Net juokinga, kad išsisukinėsite nuo to, ko iš tiesų labiausiai norite. Rinksitės patį ilgiausią kelią, delsite ir atidėliosite, sugalvosite įvairiausių priežasčių ir pasiteisinimų, kodėl tiesiog negalite visko mesti ir siekti to, ko iš tiesų trokštate.

Lygiai taip pat atidėlioti, riboti ar net neigti galite savo talentus, išsižadėti galimybės būti savimi ir skleisti savo šviesą dėl praktinių sumetimų ir prisirišimų. Pasirinkimas ir galimybė jums bus duoti ir jei nuspręsite jų atsisakyti, bent jau nesakykite sau, kad negalite, pripažinkite, jog nepakankami norite, jog kiti dalykai jums svarbesni.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Skeptrų 4, Taurių 5 ir Monetų 7.

Panašu, jog visai be reikalo jaučiatės tvirtai kažkokioje situacijoje ar santykiuose. Kortos rodo, jog jūsų statusas ne toks tvirtas, kaip norisi, ir lapkričio mėnesį nusimato nusivylimas. Greičiausiai jus kažkas nuvils ir paliks tvarkytis ar kažkokį darbą atlikti vieniems. Gal pabėgs ar savo verslo dalį parduoti netikėtai nuspręs partneris, gal pažadų ir įsipareigojimų neįvykdys draugas, gal tyliai susirinks daiktus ir išeis kartu gyvenantis žmogus, su kuriuo perpus mokėjote nuomą.

Kortos rodo liūdesį, nusivylimą, vienišumo jausmą ir laukiantį nelengvą darbą, kad išsilaikytumėte ant kojų savarankiškai. Galiausiai jums tai išeis net į naudą, nes tokia situacija paskatins apmąstyti, kas buvo, padaryti išvadas ir ateityje išvengti tokių situacijų, apsaugoti savo interesus, pagerinti materialinę padėtį.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Apversta Skeptrų Karalienė, Mirtis ir Monetų 10.

Nepasitikėkite moterimi, kuri pati ne visai žino, ko nori, arba slapta nori jūsų šiltos vietos darbe ar kažko kito, ką jūs turite arba gausite. Apskritai santykiai su moterimis šį mėnesį bus komplikuoti, galimi nesusipratimai ir net draugystės mirtis tarp draugių. Jei jūsų pačių instinktai ir emocijos tikrame sąmyšyje, labai griežtai susitelkite tik į tai, kas parašyta juodu ant balto ir yra patikima kaip mirtis, vadovaukitės vien racionaliu protu ir žiūrėkite į pačią reikalų esmę, kad nepridarytumėte klaidų.

Panašu, jog ketvertukai būtent lapkritį sulauks statistiškai daugiausia palikimų arba žinučių iš Anapus iškeliavusių žmonių. Iš vienos pusės, tai dovanotas arklys, kuriam į dantis nereikėtų žiūrėti, iš kitos pusės, gali atsirasti nepatenkintų ir pavydinčių.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Vežimas, Skeptrų Karalienė ir Šventikas.

Jūsų niekas nesupras ir sakys, jog jūs ne tas žmogus, kurį jie pažinojo. Tačiau jei aiškiai žinote, ko norite ir koks jūsų kelias, žygiuokite pagal savo melodijos ritmą ir neklausykite kitų. Išsiskirti iš minios nėra blogai, jei tvirtai tikite savimi ir savo tikslu. Kaip sakoma, šunys loja, o karavanas eina toliau. Tegu nesuprantantys, pavydintys ir apkalbantys gyvena savo baimėmis, bet netemdo jomis jūsų šviesios vizijos.

Jūs turėsite, kas jus palaiko, ar tiesiog tvirtą pagrindą po kojomis, materialinių resursų savo sumanymams įgyvendinti. Laikas ne itin palankus kelionėms ir apskritai transporto priemonėms, tad būkite kuo atidesni. Gali kilti problemų su mokyklų ar darželių veikla ar vaikų galimybe juos lankyti, bet čia tikriausiai koją kiš rudens ligos.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Atsiskyrėlis, Magas ir Monetų Karalienė.

Šį mėnesį jums teks parodyti savarankiškumą ir sugebėjimą veikti nepriklausomai, remtis vidiniais resursais, savo patirtimi ir žiniomis. Palankus laikas savarankiškam darbui ar verslui, studijoms, rašymui, tyrimams bei atsakymų ieškojimui. Sustiprėjus pasitikėjimui savimi, geriau išreikšite savo prigimtį ir realizuosite naujas idėjas bei tikslus. Taps lengviau pritraukti gerovę, naują darbą ar progresą materialinėje sferoje.

Vyrai šešetukai gali susipažinti su moterimi, kuri sukels itin stiprių jausmaų

, pažvelgę į ją jausite, jog tai būsima jūsų vaikų motina, bet moteris neskubės atverti širdies ir bus nepajudinama, tad teks parodyti atkaklumą ir iniciatyvą.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Bokštas, Teisingumas ir Skeptrų 2.

Tiems, kas turi reikalų su teismais ar teisėsauga, kas yra teisiami ar pažeidę įstatymą, kortos žada negailestingą bausmę. Skyrybų procesas vyktų greitai, bet teisingumas būtų aklas ir griežtas, tad geriau susitarti draugiškai. Taip pat galime kalbėti apie karmines skolas, apie visko, ką sukūrėte, grįžimą jums atgal.

Kortos rodo bausmę, kuri leis išlyginti svarstyklių lėkštutes, atiduoti skolą, atkurti teisingumą. Jums nebus duota galimybės rinktis ar gauti šį atlygį, tačiau garbingai prisiėmę atsakomybę ir pasekmes, pamatysite greitus pokyčius į gera ir vėl atgausite savo gyvenimo kontrolę ir galimybę rinktis tolimesnę kryptį.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Taurių 6, Taurių 2 ir Taurių 5.

Jūsų kortos kalba apie santykius ir jausmus. Galimas žmogaus iš praeities sugrįžimas ir pastangos pakurstyti ankstesnės ugnelės žarijas. Tačiau bijau, jog tai, kas kažkada baigėsi, iš tiesų jau mirė, ir atgaivinti santykių nepavyks, pasijusite labai nusivylę, jei bandysite ar tiesiog tikėsitės kažko daugiau, pabendravus su žmogumi iš praeities.

Kita vertus, jei esate su žmogumi „nuo vaikų darželio“ ir jau seniai išaugote jūsų santykius ir tik iš įpročio esate kartu, gal būtent dabar viskas ims klibėti ir galutinai subyrės. Tiek ilgai buvus kartu išsiskyrimas būtų labai liūdnas ir skausmingas. Svarbiausia nerizikuokite giliu ir prasmingu ryšiu dėl nuotykio su simpatija iš praeities, kad nesugriautumėte ryšio su sau skirtuoju.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Kardų Riteris, Taurių 5 ir Mirtis.

Lapkričio mėnesį kortos rodo, jog arba patys išeisite iš kažkokios situacijos ar santykių, padėję galutinį tašką, arba kažkas svarbus išeis iš jūsų gyvenimo. Atsisveikinti bus sunku, net jei jausite, jog taip reikia, jog atėjo laikas. O jei norėsis bėgti nuo šios realybės į iliuzines viltis ir svajones, sunkumai lydės dar ilgiau. Jūsų gyvenime atėjo laikas permainoms, ir jos turi prasidėti nuo pabaigos. Tik paleidus sena, išvalius vietą, su laiku joje galės atsirasti kažkas naujo.


Šaltinis – taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius