-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 08 01

Magijos pliūpsnis naujame „Ji“ žurnale!

Sakoma, nėra namų be dūmų. Negana to, pykčio kibirkštys santykiuose dažnai įsižiebia dėl panašių priežasčių. Rutina, išblėsusi aistra, pinigų stygius... Kartais išeities iš nemalonių gyvenimiškų situacijų verta paieškoti ne tik psichologų įžvalgose, bet ir magijos vadovėliuose. Numerio temoje „Meilę saugo burtai“ rasite patarimų, kaip į namus sugrąžinti santarvę, sužadinti prigesusią aistrą ir privilioti turtus naudojant augalų magiją...
2014 m. rugpjūčio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 31
2014 m. rugpjūčio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 31 / Redakcijos archyvo nuotr.

Na, o jeigu persekioja ir ramybės neduoda vis pasikartojantys sapnai ar košmarai, nepraleiskite straipsnio „Ką simbolizuoja sapnai“ (rubrika „Psichologija“). Rasite įdomios informacijos, ką apie naktinius regėjimus išsiaiškino mokslininkai, kokią žinią jums nori perduoti sapnas ir kaip jį interpretuoti.

Astrologų teigimu, gimties momentu esančios planetos turi poveikį ne tik mūsų charakteriui, polinkiams, gebėjimams, bet ir sveikatai. Jeigu norite  sužinoti, kokia jautriausia jūsų vieta ir kokiomis ligomis esate linkusi sirgti, kaip sustiprinti sveikatą, skaitykite straipsnį „Sveikatą lemia žvaigždės?“ (rubrika „Sveikata“).

Vasarą vaikai dažniau apsinuodija maistu, nes jis greičiau genda. Ką galima duoti valgyti, o ko reikėtų vengti, kad po apsinuodijimo virškinimo traktas dar labiau nesudirgtų, patars mitybos specialistė ir fitoterapeutė Zita Martinaitienė (rubrika „Rūpestingiems tėvams“).

Parduotuvių lentynoje atsiradę stendai ir lentynos su mokyklos prekėmis pranašauja apie artėjančius naujuosius mokslo metus. Jūsų atžalai mokyklos skambutis suskambės pirmą kartą? Tad nepraleiskite straipsnio „Ruošiamės į pirmą klasę“ (rubrika  „Vaikai“). Ką turėtų mokėti 6–7 metų amžiaus vaikai, kaip pasiruošti pirmai klasei, pasakoja priešmokyklinio ugdymo pedagogė Asta Jankūnienė.

Naujajame „Ji“ žurnale kaip visada naudingų patarimų ras ir rūpestingosios šeimininkės. Šįkart sužinosite, kaip teisingai užšaldyti ir laikyti uogas, vaisius, daržoves, prieskoninius augalus (rubrika „Naudingi patarimai“). O pavargusi  nuo virtuvės darbų, atokvėpio minutėlę galite išspręsti testą „Koks poilsis jums tinka“, arba leistis į virtualią kelionę – šįkart po egzotiškąją Pietų Afriką.

Interviu „Mano misija – provokuoti visuomenę“ rasite įdomių pasvarstymų apie kūrybą, emocinį vienišumą ir visuomenės drovumą. Aštuntą kūrinį – knygą „Masturbacija“ – visuomenei pristatęs rašytojas Vilis Normanas (rubrika „Interviu“) atskleidžia didžiąją paslaptį: „Nors ir siekiame būti itin šiuolaikiški, tebesame konservatyvūs ir drovūs...“

Gal jums niekaip nepavyksta suvokti, ko norite iš gyvenimo, kokios savybės jums trukdo, ką norėtumėte pakeisti? Skaitykite interviu „Fraktalų piešimas – kelias į save“. Laima Barbora Pauliukėnė sako, kad nereikia skubėti savęs keisti, kol nežinai, kas tau trukdo kokybiškai gyventi. Būtent tai suvokti padeda fraktalų terapija.

Ir dar daugiau naudingų bei įdomių straipsnių jūsų laukia naujajame „Ji“ numeryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius