Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 08

Menininkė Diana Beltran Herrera pasaulį apstulbino popieriniais paukščiais

Paukščiais, kurie atrodo lyg tikri. Iš Kolumbijos kilusi menininkė Diana Beltran Herrera jau vaikystėje buvo užkerėta paukščių, todėl dabar neįtikėtinomis formomis, spalvomis ir tobulu tikrumu jie atgyja moters rankose.
Menininkės Dianos Beltran Herreros sukurti paukščiai atgyja
Menininkės Dianos Beltran Herreros sukurti paukščiai atgyja / Vida Press nuotr.

Šie gražuoliai kuriami iš popieriaus jau nuo 2012-ųjų, idealiai atkartoja skirtingas paukščių rūšis iš viso pasaulio. Skulptūrų virtuoziškumas pasauliui garsiai šaukia – gamta yra nuostabi! Nesugriaukite jos!

Tas paukščių įvairumas ir žavi, ir užburia, o labiausiai menininkę gąsdina, kad bioįvairovė gali išnykti, jeigu aplinkos apsaugos politika ir toliau milžiniškais žingsniais klampos neteisinga linkme.

Kiekvienam elegantiškam paukščiui sukurti prireikia nuo 5 dienų iki 2 savaičių atsižvelgiant į jo dydį ir sudėtingumą.

Neseniai autorė paukščius „patalpino“ ir pašto ženkluose: „Aš visada jaučiausi įkvėpta pašto ženklų, kurie yra tarsi maži langai į mus supantį pasaulį. Ypač tie, kuriuose pavaizduoti paukščiai, nes jie keliauja aplink pasaulį. Aš kolekcionavau pašto ženklus ir supratau, kad noriu juos paversti realesniais, kad daugiau sužinotume apie gyvūnus ir jų kraštovaizdį“, – kalbėjo D.Beltran Herrera, įtraukusi savo kuriamus paukščius ir į pašto ženklus. Belieka tikėtis, kad šie meno kūriniai išties atgims pašto ženklų pavidalu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius