-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 11 14

Nėščia australė pasauliui kelia šoką savo mityba

Kad 25-erių metų australė Loni Jane Anthony puikuojasi dailia figūra, viskas atrodytų puiku. Tačiau faktas, kad šiuo metu, kai ji jau 26 savaites po širdimi nešioja naują gyvybę, ir laikosi griežtos dietos, rimtai supykdė interneto vartotojus.
Būsimoji mamytė Loni Jane Anthony
Būsimoji mamytė Loni Jane Anthony / instagram.com nuotr.
Temos: 2 Mityba Nėštumas

„Suvalgau daug įvairių vaisių per dieną,“, - tikina ji ir sako, kad jos mitybą sudaro 80 proc. vaisių ir daržovių, 10 proc. baltymų, 10 proc. riebalų.

O štai interneto komentatoriai ir jos tinklaraščio sekėjai, Loni Jane Anthony išvadino neatsakinga ir mano, kad toks mitybos būdas gali rimtai pakenkti būsimam jos vaikeliui.

Taip pat mano ir žinoma mitybos specialistė Fiona Hunter, išnagrinėjusi būsimos mamytės valgiaraštį. Pasak jos, ši daro nedovanotiną klaidą, nes negauna daugybės reikiamų mineralų ir vitaminų, todėl jos ir mažylio gali laukti įvairios sveikatos bėdos.

„Tai nėra pats geriausias pasirinkimas, turime omenyje, taip maitintis besilaukiančiai moteriai“, - sako mitybos žinovė.

Į tai lieknoji būsima mama atšauna, kad jaučiasi puikiai, be to, jos niekada nekamavo jokie mitybos sutrikimai, tokie kaip bulimija ar anoreksija. „Anksčiau maitinausi nesveikais maisto produktais ir nevengiau alkoholio. Supratau, kad turiu pakeisti gyvenimo būdą, nes lėtai žudžiau save. Dabar jaučiuosi visai kitas žmogus“.

instagram.com nuotr. / Būsimoji mamytė Loni Jane Anthony
instagram.com nuotr. / Būsimoji mamytė Loni Jane Anthony

Taigi, ką moteris apskritai valgo? Daugiausia bananus. Be jų dar renkasi arbūzus, apelsinus, vynuoges, obuolius, ananasus ir kitus vaisius. Taip pat darosi kokteilius iš bananų, vandens, uogų, kokoso pieno. Pietums ir vakarienei skanauja šiek tiek salotų.

„Aš tik noriu įkvėpti moteris gyventi ir maitintis kuo sveikiau“, - teigia Loni Jane Anthony.
Internautai pasidalino į dvi stovyklas. Vieni piktinasi ir smerkia Loni, kiti ją palaiko ir linki sėkmės. Bet kuriuo atveju, jos nėštumo istorija šiuo metu viena sekamiausių pasaulyje... 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius