Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 08

Pirmadienio horoskopas – birželio 9 d.

Na, kokią gi pirmąją darbo savaitės dieną – pirmadienį – mums pranašauja žvaigždės?
Moters akis
Moters akis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Neieškodami tiesių kelių planams įgyvendinti ir šioje dienos kelionėje dažniau atsižvelgdami į tuos, kurie bus šalia jūsų, įgysite daugiau galių. Be to, nestigs kliūčių, kai iki pietų bandysite užkariauti naujas viršukalnes. Vėliau jums tai bus leista, bet iš jūsų paprašyta besąlygiškai pasitikėti bendrakelioniais ir būti bendro virsmo dalimi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pradėkite savaitę nesibodėdami darbų, tačiau tik tų, kuriuos esate įpratę dirbti. Per popietę pasitelkite norą bendrauti ir bendradarbiauti, nes tik tokiu būdu galėsite išgirsti jums būtinas rekomendacijas. O jei į galvą šaus mintis, kad dalis išgirstos informacijos jau ne kartą girdėta ir aptarta, būkite pasiryžę dar sykį pakartoti šią pamoką.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų noras lengvai ir žaismingai peržengti naujos savaitės slenkstį gali būti įmanomas. Tačiau neperlenkite lazdos, jei bandysite skanauti viską iš eilės. Kai kur dėl neatidumo galite nudegti nagučius. O smagiai papietavę, būsite įtraukti į sąrašus tų, kurie privalo dirbti daugiau už kitus. Prisiminėte pamirštą priežastį, kodėl taip svarbu stengtis? Puiku!

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kai ką iki pietų pavyks ištaisyti tinkamai, jei, bendraudami su kolegomis ir artimaisiais, remsitės tokiomis vertybėmis kaip kompromisas ir teisingumas. Naujiems sumanymams įgyvendinti, jei nesate pasiruošę veltui eikvoti savo brangaus laiko, skirkite visą popietę. Intuityvus jūsų bendravimas vakare bus skirtas santykiams su atžalomis ar mylimuoju tobulinti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dalį dienos atrodys, lyg viskas vyktų pagal tobulą planą. Taip ir bus, jei neskubėsite daryti to, kas jums neįprasta. Jei būsite įsukti į įvykių srautą ir priversti daug judėti, bendrauti, išlikite budrūs ir susikaupę. Per popietę susitelkite į privačius dalykus. Nors ne visos jūsų pastangos bus teisingai suprastos, o jūs ne visada išgirsti, nenuleiskite per anksti rankų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Darysite viską ir net daugiau, kad tik kitiems įtiktumėte. Tačiau visa tai tik tam, kad įrodytumėte, jog esate drėbti iš neprasto molio, ir gautumėte tai, kas jums priklauso. Iki pietų venkite skubos, paskui prisiminkite, kokie nuoširdūs ir įžvalgūs pašnekovai esate. Tuo netruksite įsitikinti, pavyzdžiui, akistata susidūrę su seniai matytu bičiuliu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Norėsite švęsti dar vieną vasaros dieną, ir dalį dienos jums tai bus leista. Viena, ką privalote žinoti, – likite ten, kur esate. Pradėti nauji sumanymai iki pietų neduos taip trokštamo rezultato dėl išsiblaškymo ir įvairių protu nesuvokiamų priežasčių. Per popietę nevenkite išsitraukti iš archyvo užmestų ir beveik užmirštų idėjų ar darbų, kuriems vis nerasdavote laiko.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Suradę saugią pavėsinę nuo per karštos saulės, užsiimkite joje tuo, kas stiprina vidines jūsų galias. O kai reikės, atiduokite duoklę jums svarbiems žmonėms, laukiantiems jūsų dėkingumo. Po pietų drąsiau kaišiosite nosį į viešumą, tikėdamiesi parodyti save ir kitiems kažką įrodyti. Taip įsivelsite smagią į diskusiją, kuri bus lyg aidas iš praeities.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Draugai ar kolegos noriai jus įtrauks į savo tikslų įgyvendinimą. Galbūt jie net parodys, kokiu būdu reikia kurti aplink save grožį ir puoselėti harmoningus santykius. Viskas bus puiku, jei iki ankstyvos popietės vaikščiosite pramintais takeliais. Vėliau, atidėję į šalį asmeninius poreikius ir nuostatas, sugebėsite tinkamais būdais pasirūpinti kitais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikėdamiesi, kad jūsų triūsas nenueis vėjais, stengsitės dar labiau. Tęsdami anksčiau pradėtą vagą, padarysite nemažai, tačiau kartkartėmis pakelkite galvą ir pasiklausykite, ką žmonės kalba, kaip jie jaučiasi ir apie ką jie svajoja. Tai ypač svarbu bus vakare, kai jūsų artimas žmogus paprašys pasikalbėti apie kažką svarbaus. Tiesa, ne primą kartą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Prasidėjus darbo savaitei, mintys apie darbus bus tik antrame ar net paskutiniame plane. Jums bus svarbiausia, kad visi jaustųsi gerai. Todėl iki pietų pasirūpinę harmoningais santykiais vėliau jausitės galintys atlikti kiek sudėtingesnes užduotis. Vakare nevenkite atlikti buityje to, ties kuo stabtelėti vis nebūdavo svarios priežasties.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasistenkite, kad visi priešai jūsų taptų sąjungininkais, nes žinote, kaip tai padaryti. Tačiau padarykite tai be kovos: gražiai, kad niekas neįtartų tapę jūsų geranoriškų kėslų plano dalimi. O vakare suprasite, kad viskas yra kur kas paprasčiau, nei atrodė iki tol. Ypač jei žinote, ko norite, ir žinote, ką daryti, kad tai įvyktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius