Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 14

Penktadienio horoskopas – lapkričio 14 d.

Jau viena koja įžengėme į savaitgalio linksmybes. Darbingos dienos ir dar puikesnės jos pabaigos! O dabar - metas astrologiniams žvaigždžių patarimams
Penktadienis
Penktadienis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien azarto ir nuotykio dvasios jums galima pavydėti. Jei nukreipsite avantiūristines mintis į kūrybinius,  romantinius ar su vaikais susijusius tikslus ir ką nors džiugaus iš to sukursite, visi kartu išlošite. Pataikaudami savo ambicijoms, džiaugsmo suteiksite tik sau. O tie, su kuriais esate susieti materialiai ar dvasiškai, pajus neigiamas jūsų užgaidų pasekmes. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Visą dėmesį sutelksite į namus, o tie, su kuriais sukatės socialinėje erdvėje, visiškai dėl tokių jūsų prioritetų nedžiūgaus. O jei vakare, užuot skyrę visą laiką antrajai pusei, pildysite savo tėvų norus, artimas žmogus gali pasijusti nustumtas į antrąjį planą. Išklausykite pastabas ir galbūt suprasite, kad tai pati puikiausia diena atlikti ką nors reikšmingo dėl savo šeimos. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nėra abejonių, kad šiandien daug sužinosite. Ir jums bus vis dar per maža. Ieškosite informacijos visur ir išplėtę akis bei ausis klausysitės, ko dar galbūt negirdėjote. Ir, žinoma, viskuo, ką žinote, skubėsite pasidalinti. Tai puiku, jei nepamiršite atlikti to, kas įrašyta jūsų dienotvarkėje. Ir viena, ir kita suderinę, teigiamų komentarų ir „laikų“ sulauksite su kaupu. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tikitės atlygio už tai, ką gražaus ir gero pastaruoju metu nuveikėte? Taip ir bus. Tikitės įsigyti daiktą, apie kurį svajojate ne pirmą dieną? Jį turėsite ir jis jums suteiks marias džiaugsmo. Viena, dėl ko verta abejoti - tai iki minimumo sumažėjęs saiko jausmas. Todėl, užuot pasimatavę dešimtis žavių rūbelių, išsirinkite tą vieną vienintelį ir į kitus nesižvalgykite.

Taip pat skaitykite: Kitas mylimojo veidas: koks jis tėtis pagal Zodiaką?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šviesite toli ir savo šviesa bei dosnumu priblokšite pusę savo pasaulio. Kaip dėl kitos jo dalies? Turėsite ir jo dėmesį, jei savo stiprybes naudosite ne tik save išaukšinti, bet ir kitiems pagelbėti. Tiesa, tam nebus reikalingi jūsų konkretūs veiksmai. Užteks vien jūsų geranoriško žvilgsnio, nukreipto į atokiausius jūsų namų ir biuro kampelius. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tobulai atliksite angelo sargo vaidmenį, nelaukdami, kol kas nors kitas atskubės kitiems ar jums padėti. Tokiu būdu jausite, kad atliekate svarbiausią savo gyvenimo misiją. Tiesa, kažkas norės apie tai pasikalbėti ar net prašys jūsų viešai papasakoti apie tai, kokį žygdarbį padarėte. Liaukitės būti kuklumo įsikūnijimu ir leiskite pasauliui sužinoti apie jūsų gerus darbus.

Taip pat skaitykite: Ko negali pakęsti skirtingų Zodiako ženklų atstovai

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būti vieniems šiandien nevalia. Grupės veikla, ar jūs būsite jos lyderiais, ar tik viena komandos grandimi, jums teiks stiprybės ir džiaugsmo. Prasminga viskas, dėl ko įkvėpsite komandą ir ką atliksite komandos narių įkvėpti. Tiesa, kažkam pritrūks materialinio atlygio ar galimybės išreikšti vieną iš savo gebėjimų. Argi ne svarbiau tai, ką turite, nei tai, ką norėtumėte turėti? 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Karjeros aukštumos jums nebaisios. Ypač šiandien. Lipkite kuo sparčiau, nebijodami iš ten nusiristi žemyn. Viskas, ko trokštate – pasiekiama ranka, viskas, apie ką svajojate – pildosi. O jei kažkas vis dėlto jums dar trukdo – pažvelkite į veidrodį. Galbūt tame veide pamatysite žmogų, kuris nežino, ko nori. O gal nori per daug? 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Studijuojantys, keliaujantys, bendraujantys su užsieniečiais ar dirbantys leidybos srityse, šiandien paklius į beribių galimybių baseiną. Jame iki soties išsimaudę nemanykite, kad tai truks amžinai, ir kad už tai nereikės atsilyginti. Kaip reaguosite, jei rezultatai, kurių iš jūsų kiti reikalaus, nederės su jūsų išankstinėmis nuostatomis?

Taip pat skaitykite: Vaikino asmenybė pagal jo gyvenimo kelio skaičių

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kiek esate pasiryžę bendradarbiauti ir suteikti kitiems džiaugsmo, tiek sėkmės jums bus atriekta. O toji riekė tikrai bus nemenka. Ja pamaitinsite ne tik savo, bet ir kitų žmonių ambicijas. Tiesa, apie jas. Draugai, pasitelkę ambicijas norės, kad jūs pakreiptumėte įvykių eigą jų naudai. Sutelkite dėmesį į intymesnius dalykus, o jų priekaištaujančiais žvilgsniais netikėkite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Viską mesite ir skubėsite į partnerystės traukinį, kuriame su didžiule šypsena vyksite iki paskutinės stotelės. O toji kelionė niekaip nesibaigs, kaip ir jūsų pastangos aukoti viską dėl to vienintelio ar vienintelės. Visi į tai žvelgs atlaidžiai, išskyrus jūsų vadovus, primenančius, kad dar turite persėsti ir į būtinų pareigų darbui ir karjerai traukinį.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Maudysitės didžiuliame mažų užduotėlių tvenkinyje ir niekam nesiskųsite. Priešingai, visiems girsitės apie menkiausius savo atliktus darbelius, papuošdami savo pastangas iliustruojančiomis detalėmis. Iš tiesų, turite kuo didžiuotis. Ir lai niekas jums nekvaršina galvos bandymais primesti savo nuomonę, nes jūs žinote, ką darote. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius