Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 19

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 19 d.

Žeriame astrologines prognozes 12 Zodiako ženklų.
Mieli meškučiai.
Mieli meškučiai. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Grumkitės, bet ne už išlikimą, o už tai, kas jums brangu, ir tuos, kurie jums brangūs. Būkite atkaklūs, visa žinantys ir visa galintys. Visko jums bus atseikėta pačiais didžiausiais kiekiais, jei kovosite su džiaugsmu širdyje ir dėl to, kad džiaugsmo joje ir jūsų aplinkoje atsirastų kuo daugiau. Kaip to pasiekti? Jūs tai žinote geriausiai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Atsigręžkite šiandien į tuos, kurie arčiausiai jūsų. Prisiminkite tuos, su kuriais esate susieti kraujo ryšiais, ir tuos, kurių kažkada netekote. Tokiu būdu jūs užmegsite ryšį su savo šaknimis ir įgausite jėgos, kuri jums reikalinga šiandien. Ir visus, kurie skubės link jūsų su krūvomis prašymų, paglostykite saldžiu komplimentu ar paskatinimu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums netrūks visus šildančio ir uždegančio veiksmui bendravimo, kuris leis atsiskleisti tarp artimų žmonių: kaimynų, kolegų, giminaičių ar artimiausių bičiulių. Jei sukdamiesi šioje draugiškoje karuselėje sieksite ne tik save pademonstruoti, bet ir kitiems dieną sušildyti, sulauksite tokio pat atlygio iš kitų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jus vilios veikla, kurią galima atlikti dideliais mostais, bet jūs rasite kitų būdų nukakti ten, kur jums reikia. Iš tiesų, atlikę nedidelius veiksmus, pasieksite daugiau nei eidami dideliais, kuo toliau jus nešančiais žingsniais. Nors ore tvyros aktyvumo ir spontaniškumo dvasia, jūs pajėgsite jai atsispirti saugodami tai, ką esate įgiję.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jūs galite mėgautis dėmesiu ir pagarba, kurio nusipelnėte. Nedaug pastangų reikės tam, kad apakintumėte kitus savo asmenybės šviesa, tačiau atsipalaiduoti nei noro, nei galimybių nebus. Supratę, kad ne ta diena, kai galite sau leisti ramiai nusnūsti, noriai imsitės lyderio vaidmens ir niekam jo neatiduosite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Užuot laukę pagyrimo už savo pastangas, asmenines savybes ir dar bala žino ką, pamirškite tai ir pilnu susižavėjimo žvilgsniu pažvelkite į kitus. Pagirkite juos. Padarykite dėl jų tai, ko norėtumėte iš kitų sulaukti patys. O dar, pabūkite tais, kurie aktyviais veiksmais kuria aplink save tokį pasaulį, apie kurį visada svajojo. Ir tada jau būsite nesustabdomi ir nepralenkiami.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien gausite grupės sielos ar jos lyderio vaidmenį ir tuo labai didžiuositės. Žinoma, tai pasieksite tik aktyviai dalyvaudami. Link šio titulo eisite pasitelkę savo optimizmą, energiją ir tikėjimą visais, su kuriais susiduriate savo kelyje. O jei kai kurias duris atrakinsite komplimentu ar saldžiu žodeliu, apkaltinti už veidmainystę nebūsite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sieksite, kad visi, išvydę jūsų darbo vaisius, netektų amo. Klaidų neišvengsite, jei matysite tik save ir savo norus. O jei, užuot vaikęsi dėmesio, į darbą įkinkysite savo prigimtinius gabumus ir tikslingai sieksite rezultato, greit prie jo priartėsite. Be to, įvertinimai jus pasieks ir už tai, kiek vilties pasėjate kitų širdyse.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasidžiaukite artėjančiu savaitgaliu taip, kaip mokate tik jūs: atvirai, nevaržomai ir drąsiai. Ore sklando geri ketinimai, kuriuos pastebėję ir jų link atsigręžę, atrasite daugiau perspektyvų. Viskas įmanoma, ir tuo šiandien visa širdimi tikėdami, įtikinsite ir kitus. Tam atlikti reikės drąsos ir tikėjimo, kuris (kas ginčysis?) niekad negęsta jūsų širdyje.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Išbandymai, laimėjimai, pasiūlymai ir praradimai – viskas jus ves link vieno vienintelio tikslo, kuriame jūs atrasite tvirtą ir patikimą ryšį su kitais. Ir jei kovos bus ne tokios, kurioms esate pasiruošę, iš anksto ginklų nesudėkite. O praradę tikėjimą įprastais kovos būdais, naudokite tokius, kurie šildo kitus ir atveria tokias jūsų savybes, kurių dar iki šiol nesate atradę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors jūsų antrosios pusės, draugų ar kolegų pateiktos taisyklės gali jus trikdyti, tikėkite, kad jų padedami, atliksite didžiuosius šios dienos darbus. Nesivelkite į ginčus, o raskite priežastis, skatinančias jus veikti ir būdus, padedančius savo tikslus sujungti su bendrais siekiais. Įkvėpkite viltį praradusiuosius ir stebėkite, kaip sparčiai viskas keičiasi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savo šios dienos misiją atrasite paprastuose dalykuose, kuriems atidumas suteiks jums ne tik pranašumo, bet prasmės pojūtį. Ir jei, nepaisant jūsų noro rūpintis tuo, kas šalia, busite kviečiame atlikti kokį nors visiems matomą žygdarbį, nesivaržykite. Greit suprasite, kad ir viena, ir antra leido jums savaip sužibėti darbe ar namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius