Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 05

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 5 d.

Iki savaitgalio – vos vienas žingsnis, tad siūlome paskaityti, ką šiandien jums žada horoskopai...
Naktis ir diena
Naktis ir diena / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Skubėdami finišo link šiandien galite nepamatyti, kad jūsų distancija jau pasibaigė ir laikas pasidžiaugti pergale. Net jei ji būtų ir ne jūsų, tačiau abejoti savimi irgi nėra priežasčių. Be to, Venera šį vakarą palieka ugnies stichiją ir primena, kad meilė darbui svarbiausia. O jei susirinkimo metu ir pastebėsite žavų kolegą, kažin ar išdrįsite prisipažinti apie savo jausmus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien aktyvumas, susipynęs su lašeliu optimizmo, apšvies jūsų dieną ryškia šviesa ir tiksliai parodys tinkamus kelius. Ir jei nuolat užsidegs žalia šviesa – stebėtis nereikia. Dar viena gera žinia jums: jūsų ženklą valdanti planeta pereina į žemės stichiją. Nors būsite priversti išklausyti kelias kritiškas pastabas, žinosite, kaip pasimėgauti medumi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien būsite pasiruošę nuversti kalnus darbų ir būtų nuodėmė šia proga nepasinaudoti. Entuziazmo netruks ir tiems, kurie norės padaryti paslaugą savo partneriams. Požiūrį į jausmus ir grožį kiek pakeis žemiškais atspalviais nusidažiusi Venera Mergelės ženkle. Tapusi patikima, bet kritiška, ji ragins jus grožį ir harmoniją puoselėti namuose.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Noras bendradarbiauti skatins jus daugiau dėmesio skirti partnerių paieškai. Lengvai megsis ryšiai tarp priešingos lyties atstovų, galbūt versdami kiek nukrypti nuo būtiniausių dienos reikalų. Tačiau į santykių sritį permainų atneš žvaigždyną keičianti meilės ir jausmų planeta. Pažinčių netruks, bet nebyli jėga ragins jus kritiškai vertinti kiekvieną savo mylimojo žodį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Daug suspėsite, jei nedvejodami kibsite į pačias svarbiausias užduotis. Turite visas sąlygas produktyviam darbui ir geriems rezultatams pasiekti. Beje, meilės, pinigų ir malonumų planeta šiandien palieka jūsų ženklą, įgydama daugiau reiklumo ir žemiškumo. Dabar kur kas dažniau pagalvosite ne apie romantiškas patirtis, o apie savo piniginės turinį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pasikinkę aktyvų bendravimą pasirinkto tikslo link šuoliuosite taip greitai, kaip įstengsite. Kuo didesnių laimėjimų sieksite tose srityse, kuriose žaismingumas ir azartas yra pagrindinės vertybės. Dar šis tas svarbaus: Venera pagaliau jūsų ženkle. Pats laikas save parodyti, o jei nesate tikri, ar yra dėl ko – tobulinkite įvaizdį. Nedrąsu, tiesa?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Energijos šiandien bus tiek, kad nors vežimu vežk. Ir nors kažkas pristatys kliūčių, jūs viską įveiksite. Tiesa, vakare prasideda žemiška Veneros kelionė gretimu Mergelės ženklu. Raskite vietą, kurioje galite pasislėpti nuo niūrios realybės. Nenorėdami susidurti akis į akį su tikrove, daugiau laiko artimiausiu metu praleisite svajonėse, o ne su konkrečiu žmogumi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ši diena skirta ne tam, kad užsidarytumėte tarp keturių savo biuro ar namų sienų. Todėl neabejodami nei savo jėgomis, nei galimybėmis, drąsiai eikite ten, kur jus pakvies. O jei jau šį vakarą jums bus pasiūlyta atsiremti į draugo petį, žinokite, čia pasidarbavo ženklą pakeitusi Venera. Be to, kas žino, gal jausmai vienam iš draugų būtent dabar įsiropš į jūsų širdį?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Keli jūsų ryžtingi sprendimai šiandien gali papildyti jūsų sąskaitą. Deja, apie tai geriau nesigirti kiekvienam, kurį sutiksite. Savo šansus padidinsite, jei dėl sėkmės paaukosite kažką brangaus. Venera šį vakarą įžygiuos į Mergelės teritoriją. Čia būdama jums primins, kad asmeniniai santykiai yra patikimas pagalbininkas siekiant pripažinimo visuomenėje.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Imkitės aktyvių veiksmų. Niekas kitas, o tik jūs patys esate atsakingi už pyrago gabalą, kurį netrukus atsirieksite. O jei pritruks energijos – kreipkitės į draugus. Venerai pradėjus kelionę Mergelės ženklu, naujos pažintys ar esamas ryšys padės plėsti savo akiratį. Pro atvertus langus išvysite tai, ko jums šiuo metu labiausiai reikia: mokysitės, susipažinsite, keliausite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų mintis drebins keisti išgyvenimai, kurių nenorėsite niekam atskleisti. Užuot skubėję šiuo keliu, eikite tikslo link, kurį prieš akis matote. Mergelės ženkle atsidūrusi Venera, vienus iš jūsų pakvies tvarkyti reikalus, susijusius su bendru turtu, antriems sustiprins permainų troškimą, tretiems – intymumo poreikį, bet visus jus mokys žvelgti į viską apdairiai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Veiklose, susijusiose su grupiniu bendradarbiavimu, būsite aktyvūs ir visų nuostabai - nepataisomi optimistai. Tiesa, aktyvesni būsite tuomet, kai reikės demonstruoti savo fizinius gebėjimus. Šiandien, Venerai įsikūrus priešingoje zodiako pusėje nei jūsų ženklas, privalėsite leisti visus žaidimus laimėti savo partneriams. Padėdami jiems, o ne konkuruodami, išlošite daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius