-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 08 16

Pikantiškam vakarui: garsiausi erotika alsuojantys filmai

Vieniems patinka romantinės komedijos, kitiems aštraus siužeto trileriai, tačiau abejingų niekuomet nepalieka seksualumu dvelkiančios dramos...
Vyras trokšta pabučiuoti  moterį
Vyras trokšta pabučiuoti moterį / Fotolia nuotr.

Kokias verta pamatyti, o jeigu jau esate matę, pažiūrėti dar kartą? Siūlome šiek tiek pikantiškų vaizdų meilės išalkusioms sieloms!

9 ½ savaitės (1986 m.)

Vien ko vertas tuometinių sekso simbolių Kim Basinger ir Mickey Rourke duetas. Pastarajį aktorių turite galimybę išvysti pačiame jėgų žydėjime, kol jo išvaizdos dar nesubjaurojo plastinės operacijos ir pašėlęs gyvenimo būdas... Apie ką šis erotinis filmas? Moteris susipažįsta su vyru, ir pradeda savo erotinę kelionę ten, kur dar niekada nebuvo. Tačiau viską vainikuoja stiprūs emociniai išgyvenimai, iliuzijos, sudūžtančios į šipulius. 9 ½ savaitės pašėlusio ir kitokio sekso, erotikos, nepakartojamų pokyčių, amžiams pakeičia pagrindinių veikėjų išgyvenimus.

VIDEO: 9 ½ savaitės (1986 m.)

Plačiai užmerktos akys (1999 m.)

Vienas kitam gerokai įkyrėję sutuoktiniai, seniai praradę tą magišką jausmą, kuris uždega sielas, širdis ir akis, gyvena ramų gyvenimą, kurį sujaukia žmonos prisipažinimas apie nesantuokinį ryšį. Pridėkite erotines fantazijas, ir gausite puikų kokteilį, kuris sukrečia pagrindinį veikėją. Vyras beieškodamas atsakymų atsiduria slaptoje orgijoje. Kaip viskas baigiasi? Sužinosite pažiūrėję šį filmą. Beje, jame vaidina dabar jau buvę sutuoktiniai Tomas Cruise‘as ir Nicole Kidman. Atrodo, kad „Plačiai užmerktos akys“ tapo tramplinu į skyrybas, kurios įvyko 2001-aisiais. 

VIDEO: FIlmo „Plačiai užmerktos akys“ anonsas

Laiškanešys visada skambina du kartus (1981)

Šiam filmui labiausiai tinka erotinio trilerio etiketė... Pagrindinius vaidmenis atlieka Jessica Lange ir širdžių ėdikas Jackas Nicholsonas. Cora ištekėjusi, tačiau santuoka jau seniai praradusi žavesį, ką jau kalbėti apie aistrą. Užklydęs praeivis Frankas į jos gyvenimą įneša naujų potyrių. Moteris nusprendžia atsikratyti savo vyro ir gyventi taip, kaip norisi. Tačiau visame filme kuriama įtampa (ko verta sekso scena ant miltais nubarstyto stalo), signalizuoja apie greitai įvyksiančią tragediją...

VIDEO: Laiškanešys visada skambina du kartus (1981)

Esminis instinktas (1992)

Nesuklysime šį filmą pavadinę erotine klasika, ypač sceną, kai Sharon Stone, vilkinti baltu kostiumėliu, dalyvauja apklausoje ir tokiu nekaltu judesiu priverčia visus užgniaužti kvapą. Rankoje smilkstanti cigaretė, skvarbus žvilgsnis ir tiesiog ore tvyranti erotika palaužia ir detektyvą (Michaelas Douglasas), tiriantį bylą, kurioje gražuolė – pagrindinė įtariamoji. Painus ir seksualus filmas prikausto akimirksniu.  

VIDEO: Esminis instinktas (1992)

Demaskavimas (1994)

Kaip gi erotiniai filmai galėtų išsiversti be devintojo ir dešimtojo dešimtmečio žvaigždžių? Demi Moore ir Michaelas Douglas susitinka darbe, kuriame prasideda nevaldomos aistros. Tačiau jeigu vienas jų nenori pasinerti į siautulingą geismą? Vyras paduoda savo viršininkę į teismą už seksualinį priekabiavimą. Ar gi tai ne įžeidimas moteriai?

VIDEO: Demaskavimas (1994)

Malena (2000)

Čia gal ir neišvysite kažko itin atviro ir intriguojančio, tačiau tai filmas, kurį verta pamatyti. Monica Belucci jame tiesiog užburianti ir nepakartojama – tiek savo išvaizda, tiek vaidyba. Jautri, jausminga erotika dvelkianti gyvenimo istorija.

VIDEO: Malena (2000)

Neištikimoji (2002)

Kodėl moterys ryžtasi neištikimybei? Rutina, nuovargis, o gal dėmesio trūkumas? Kai pagrindinė veikėja (Diana Lane) sutinka žavų prancūzą (Oliver Martinez), prasideda tikras jausmų pragaras. Šeimyniška moteris pasineria į tikrą sekso sūkurį. Tačiau ar ji ras išėjimą?

VIDEO: Neištikimoji (2002)

Akivaizdu, kad erotinių filmų sąrašą turėtume pratęsti dar tik ateityje pasirodysiančio „50 pilkų atspalvių“ anonsu. Kol kas prognozuojama, kad tai bus karščiausia kitų metų naujiena...

VIDEO: Fifty Shades Of Grey - Trailer

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius