Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 03

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 3 d.

Nauja savaitė prasideda su astrologinėmis įžvalgomis kiekvienam Zodiako ženklui.
Šokoladiniai keksiukai.
Šokoladiniai keksiukai. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien stiprybės įgausite ne didindami darbų krūvį, o susitelkdami į bendras patirtis kartu su savo partneriais. Bendradarbiaudami ir keisdamiesi  patirtimi bei resursais, būsite nepralenkiami. Tiesa, po vidurdienio pradėtų darbų Visata nelaimins: atsiras nenumatytos kliūtys, o sumanymai užstrigs pradinėje stadijoje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pamatę akiratyje aukso puodą nemanykite, kad jis vien jūsų. Viską teks pasidalyti su partneriais, kolegomis, bendramoksliais ar draugais. Neišnykę grupėje, bet atsižvelgę į jos narių nuomonę, subursite darnią komandą. Nenustumkite tolyn ir santykių problemų sprendimo, nes bus galimybių rasti giliai paslėptas nesutarimų priežastis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte skirdami visas jėgas profesiniams tikslams, būsite matomi iš toli. Tiesa, savo triūso vaisiais džiaugsitės tik tada, kai nebandysite iššokti sau virš galvos ir galvosite ne tik apie savo asmenines užgaidas. Nors šiandien įžvelgsite problemas, į kurias įprastai neatkreipiate dėmesio, savo įžvalgų neignoruokite. Tinkama diena sudėlioti pamirštus taškus visų sakinių gale.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šį rytą, nepaisant tolumoje siaučiančių prieštaravimų, patirsite jausmą, kad pasaulis tobulas. Diena iš tiesų negailės jums šiltų srovių, kurios neš jums ten, kur reikia būti. Tačiau tam turite įvykdyti kelias sąlygas: būti nepataisomais optimistais, tačiau nerizikuoti, šviesti, tačiau savo šviesa neapakinti, daug dirbti, bet naujų sumanymų nerealizuoti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Patarėjų, sakančių kaip jūs turite šiandien elgtis, netrūks, o jūs elkitės protingai ir bent dabar jų pasiklausykite. Antraip apsikrausite daugybe klausimų ir tokiu būdu įkrisite į klampų abejonių liūną. Ir nieko tokio, jei ryte partneriai, o vakare šeimos nariai jums surašys ilgą sąrašą prašymų, reikalavimų ar šiaip pageidavimų ką nors jiems atlikti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nors dalį atsakomybės šiandien galite perleisti partneriams, visiškai rankų nenuleiskite. Juo labiau ryte, kai išklausyta jos ar jo nuomonė užtikrins tiesiausius kelius į darnius santykius. Nors kažkas iš jums artimų žmonių jus ragins veltis į rizikingus žaidimus, čia leiskite sau šiek tiek suabejoti, ypač jei jums tai naujos ir dar neišbandytos patirtys.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien į dienos žygius išsiruošę su ketinimu savo darbais praturtinti kieno nors gyvenimą, būsite dosniai atlyginti. Žalia šviesa švies dažniau, jei, užuot ką nors nauja pradėję, pabaigsite sena. O jei jums vis dar bus per maža, pasitikrinkite, ar viską žinote apie tai, kas vyksta jūsų namuose. Ši diena puiki atskleisti paslaptis, kurios galbūt yra nuo jūsų slepiamos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Maži džiaugsmai, galimybė kažką paguosti ar paskatinti leis nepasiduoti atklydusioms audroms, o mėgautis jausmu, kad esate būtent ten, kur turite būti. Tiesa, turėsite atlikti ir darbą to asmens, kuris kitiems nustato ribas, tačiau tai darysite dėl visų gerovės. O savo prabudusias asmenines galias panaudokite reikalingai informacijai gauti ir neįmintoms mįslėms įminti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kažin ar jus kas nors įtikins, kad galite iš dienos gėrybių išsirinkit ką nors sau. Būsite linkę viską palikti kitiems ir savo gerus darbus daryti toliau nuo visa reginčių žvilgsnių. Na, o jei gausite iš pirmo žvilgsnio jums neįveikiamą užduotį, padėkokite už ją. Nėra nieko, ko negalite įveikti, jei tikite savimi. Sutelktos vidinės jėgos gali pažadinti dar snaudžiančias jūsų galias.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nesvarbu, ar pasroviui plauksite, ar bristi bandysite – įsitikinkite, kad viską kontroliuojate: nieko palikti savieigai ar perleisti kam nors atsakomybę – nevalia. Nenusiminkite, jei turėsite atsisakyti dalies savo interesų dėl grupės gerovės. Verčiau atkreipkite dėmesį į dalykus ar žmones, kurie jums trukdo, nes šiandien galite save nuo viso to išlaisvinti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien bus sąlygos dirbti ir užsidirbti, jei vos prasidėjus savaitei suimsite save į rankas. Tiesa ta, kad diena visiškai netinka nerūpestingai pramogauti – kuo giliau įniksite į kiekvienos atliekamos užduoties esmę, tuo daugiau iš viso to turėsite naudos. Tačiau turėdami galimybę rinkitės įprastą veiklą ir venkite naujovių bei eksperimentų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Niekas šiandien nedrįs jums trukdyti nardyti savo pačių susikurtame pasaulyje. Dar daugiau – draugai, kolegos ar bendramoksliai paprašys, kad jūs jiems padėtumėte sukurti jų pasaulius ar bent padiktuotumėte galimus sprendimus. Ar imsitės tokios sudėtingos veiklos, niekas nežino, netgi jūs to nežinosite, kol negausite padėkos už tai, kad kažką ištraukėte iš bėdos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius