Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 10

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 11 d.

Sveikiname naują dieną... Šviesos ir saulės akyse, mielieji!
Boružėlė
Boružėlė / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 78 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.
 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tiesa ta, kad svarbiausi jūsų šios dienos įvykiai vyks ne išorėje, o giliai viduje. Beje, pirmosios savaitės valandos jums bandys įteigti priešingą tiesą. Atsiminkite: viskas yra ne taip, kaip atrodo. Popietę kuo giliau panirkite į svajonių pasaulį, bet jokiu būdu netemdykite dienos liūdesiu.  Jis seks jums netikras istorijas. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Net jei turėsite darbuotis iš peties, būkite tikri, kad visų pirma sukuriate savo būsimų veiksmų eigą ir jų rezultatus savo vaizduotėje, o tik po to – realybėje. Tokiu būdu dienos pradžioje jums bus atsiųstas visas glėbys idėjų, kaip pagerinti darbo procesą ir paskaninti jo vaisius. O jos pabaigoje būsite apdovanoti išskirtiniu draugų dėmesiu. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmadienio rytą netrūks išradingų minčių ir drąsos joms įgyvendinti, tačiau nerdami į naują veiklą ar atsidūrę stresinėje situacijoje, būkite susitelkę. Patarimas paprastas: prieš ką nors pradėdami – devynis kartus pamatuokite. Popietę sėkmės tikimybė bus lygi jūsų norui atiduoti iniciatyvą aukščiausiojo valiai ir pažiūrėti, kas iš to išeis.     

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžios nuotaikos skatins jus siekti permainų, o susidūrę su kliūtimis norėsite dar labiau išsivaduoti iš nuobodulio. Ką besumanytumėte – viskas puiku, tik ne nenorėkite užkariauti naujų žemių. Čia pasinaudokite tabu teise, jei tokią turite. O jei vakarop atsiras būtinybė pažvelgti į pasaulį iš paukščio skrydžio – kodėl gi ne? 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šį rytą daugiau galvosite ne apie save, o apie kitus. Žvelgdami, kaip ir ką jie daro, trumpam pamiršite savo planus. Ir tai puiku, o kai prisiminsite, nepulkite jų realizuoti – verčiau palikite juos idėjų pasaulyje, ir ten dar kelias valandas brandinkite. Popietės įžvalgomis galite tikėti tik tada, kai prie jų nagus prikiš žmonės, nuo kurių jūs esate priklausomi. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepersistenkite bandydami nuo ankstaus ryto atlikti visus įmanomus darbus. Nebent tuos, kurių nespėjote atlikti praėjusią savaitę. Pojūtis, kad reikalai klostosi lengvai ir sklandžiai, dar neatskleidžia tikrosios tiesos. Jos bus mažoka ir popietę, ypač tada, kai bandysite suprasti, kokią mintį rezga jūsų darbo partneriai ar antroji pusė. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nieko keisto, jei šį rytą srėbsite viralą, kurio savaitgalį prisivirėte pilną puodą. Niekas nesakė, kad jis neskanus – pusė jūsų aplinkos žmonių mielai pasivaišins ir pasakys, kad tokio dar neragavo. Popietę metę praeitų dienų įdirbį ir problemas į šoną, kupini įkvėpimo pasinersite į kasdienių darbelių ir kolegų intrigų pasaulį. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pirmadienį į darbo vietą atsinešę savaitgalį susikaupusius šeiminius rūpesčius, labai nesuklysite. Tai geriau, nei bandyti įveikti naujas išsvajotas karjeros viršukalnes ar griebtis naujų kūrybinių projektų. Jiems labiau tiks popietės valandos. Tačiau čia dar turite praeiti vieną dangaus jums pasiųstą filtrą ir pasitikrinti, ar mokate džiaugtis mažais dalykais. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iki popietės lakstysite lyg akis išdegę, bet vis tiek nuolat kažkur vėluosite, o kai taip nutiks – teisinsitės, žadėsite, kad tai nepasikartos, bet ir vėl pavėluosite. Susikaupimas – tai puikiausias vaistas, gydantis šį dienos negalavimą, bet ar nepamiršite laiku išgerti kelis jo lašus? Vakarėjant nurimsite, bet būtent tada keista migla apgaubs jūsų lizdelį. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dienos pradžioje viskas atrodys keliskart aiškiau nei jos pabaigoje, bet tai tik iliuzija. Nurimkite – niekas nebando jūsų apgauti. Tačiau nežinia dėl ko pražiopsoję pačius svarbiausius dalykus, nuspręsite, kad savaitgalis verčiau būtų nesibaigęs. Vakarop reikalai pajudės, bet labiau tie, kuriems reikia miklaus liežuvio ir gebėjimo skaityti tarp eilučių. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ryte nusprendę, kad išaušo pati tinkamiausia diena užsiimti nauja veikla, truputėlį suklysite. Užuot padarę gerą pradžią – tik sudrumsite vandenis. Popietę sėkmė lydės tik tuos, kurie pasirinkimus daro pasikliaudami vidiniais pojūčiais ir atjauta. O to reikės tada, kai jūs svarstysite, kurioje vietoje yra paslėptas jums skirtas aukso puodas. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pirmadienio rytą nesiveržkite į pirmaujančiųjų gretas. Likę nuošalyje, pamatysite, o gal net ir laimėsite kur kas daugiau nei elgdamiesi priešingai. Be to, sutaupysite jėgų, kurias panaudosite pavakarę plaukiodami savo stichijos vandenyse. Prieš akis gali iškilti vienintelė problema: norėsite to, ko nėra, o to, ką turėsite – nevertinsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius