Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 17

Santykių suderinamumas pagal akių spalvą

Niekas tiksliai nepasakys, kokia ateitis laukia jūsų santykių, tačiau suderinamumas, turintis įtakos gerai kločiai, aiškinamas pačiais įvairiausiais ir keisčiausiais dalykais.
Žaliaakis vyras
Žaliaakis vyras / Fotolia nuotr.

Šiandien siūlome atidžiau pažvelgti į savo ir mylimojo akis. Ir ne tik tam, kad pasigėrėtumėte vienas kito grožiu, bet ir pasmalsautumėte, kaip sutariate. Jūsų dėmesiui – suderinamumas pagal akių spalvą. 

Rudaakiai-rudaakiai

Jums paprasta vienas kitą suprasti, tačiau sunku stengtis dėl vieno tikslo. Pavydite, jeigu poroje kuriam nors sekasi geriau, tačiau puikiai žinote – ištikus bėdai naktį keltumėtės iš šilto guolio ir skubėtumėte padėti. Nesate klastingi, ir susivienijate, jeigu pajuntate, kad jūsų pora įgijo bendrą priešą. Mėgstate vienas kitą patraukti per dantį. Susipliekę ginče nė vienas nelaimėsite, kadangi jūsų kova be taisyklių. O rezultatas – liūdinantis.

Rudaakiai-žaliaakiai

Ir pirmo žvilgsnio lyg ir turėtumėte nesutarti, tačiau jeigu jau tapote pora, jūsų sąjungai piešiama puiki ateitis. Be to, naudinga jums abiems. Rudaakiai žaliakius uždega, pastūmėja veikti, nestovėti vietoje, kurti, kovoti. Ir atvirkščiai, žaliaakiai padės rudaakiams susitvardyti, nepridaryti neapgalvotų poelgių, duos naudingų patarimų. Svarbiausias jūsų tikslas – tinkamai pasiskirstyti vaidmenimis ir leisti atsiskleisti lyderiui, t. y. tam, kuris nori tokiu būti.

Rudaakiai-mėlynakiai

Apie jūsų santykius galima pasakyti taip: atskirai jums nuobodu, o kartu per daug ankšta. Gal ir nesijaučiate labai komfortiškai, tačiau esate laimingi vien todėl, kad jums tiesiog nepakartojamai įdomu būti kartu! Jūs mėgstate ginčytis, diskutuoti, priešintis vienas kito nuomonei, tačiau tai tik dar labiau jūsų porą „užveda“. Dažniausiai provokatoriumi ir ginčų iniciatoriumi tampa rudaakiai, kuriuos valdo ugnies stichija ir noras būti lyderiais. Tačiau mėlynakiai į šią kovą dėl vietos po saule nesivelia, o jeigu labai įpyksta dėl rudaakių priekabių, pasipusto padus. Taigi, verčiau stenkitės išlaikyti blaivų protą ir per daug neįsijauskite į vienas kito spaudimą.

Rudaakiai-pilkaakiai

Gali būti, kad jūs santykiuose išlaikote distanciją, iki galo neatsiveriate, ir kažin ar tapsite artimiausiais draugais. Tačiau svarbu tai, kad visuomet esate pasiruošę padėti, ypač darbuose, profesiniame gyvenime. Rudaakiai vertina pilkaakių patikimumą, išmintį, pasitikėjimą savimi, o štai pastarieji gerbia pilkaakius už drąsą, dinamiškumą, judrumą. Nevenkite vienas kitam patarti – pamatysite, kaip viskas eisis lyg sviestu patepta. Šiose porose dažniausiai vyrauja lygybė, taip pat svarbu išlaikyti darną ir pagarbą vienas kitam.

Žaliaakiai-žaliaakiai

Jūs visuomet vienas kitą palaikote, skubate išklausyti ar net atlikti psichoterapeuto paslaugas. Pokalbių temų niekuomet nepristingate, esate itin atviri ir nuoširdūs, neskubate smerkti ar teisti. Tačiau būti kartu ilgą laiką šiai porai netgi pavojinga. Tai gali jūsų santykius prigesinti, o juk žinote, kaip buitis ir rutina, tie patys pasikartojantys įvykiai gadina jausmus..? Didelę įtaką meilei turi ir pavydas, kuris greitai griauna žaliaakių santykius ir palieka tik išdraskytas širdis. Norite patarimo? Nesivelkite į šias kovas ir verčiau vienas kitu labiau tikėkite bei pasitikėkite.

Žaliaakiai-mėlynakiai

Esate per daug skirtingi, tad sunku prognozuoti, kiek ilgai santykiai ištemps. Kadangi aktyvumas veržiasi pro kraštus, jo paprasčiausiai gali būti per daug. Iš esmės mėlynakiai įkvepia žaliaakius judėti, nestovėti vietoje, tobulėti, tačiau visa tai apgaubta per didele emocijų jūra, stipriais išgyvenimais ir pojūčiais, o kaip tai iškęsti be didelių aukų? Norėdami būti kartu turėtumėte stengtis ne ieškoti lyderio, bet laiką praleisti kokybiškai, gauti iš to naudos.

Žaliaakiai-pilkaakiai

Neįtikėtina, kokia jūsų sąjunga vaisinga, tiesa, atiduokite vadžias į rankas pilkaakiams. Tegu jie traukia vežimą į tobulus santykius... Žaliaakiai, vedini pilkaakių instrukcijų, gali susikurti kone tobulą gyvenimą ir ateitį, jau nekalbant apie meilę. Už praktiškus patarimus pastariesiems taip pat prireiks pagalbos – palaikymo, dvasinio komforto, ramybės. Vienas kitą palaikydami galite nukeliauti labai toli, tačiau stenkitės išlaikyti harmoniją santykiuose, nesivaikykite per daug didelės laisvės pojūčio.

Mėlynakiai-mėlynakiai

Jums kartu labai smagu, dalindamiesi savo mintimis, išgyvenimais ir emocijomis, kuriate tikrą gyvenimo šventę, dvasingą ir harmoningą atmosferą. Lengvai vienas kitą išgelbstite iš nuobodulio, liūdesio, tad jeigu įsimylėsite, greičiausiai šie santykiai bus tikra dovana. Šiems žmonėms lengviau bendrauti  tada, kai jie turi tokių pačių tikslų. Jeigu kada nuspręsite pasukti skirtingais keliais, tuomet padarykite tai be nuoskaudų, išlikite optimistais.

Mėlynakiai-pilkaakiai

Esate labai skirtingi, mažai ką turite bendro, tačiau jeigu jau kuriate ateitį, vadinasi, kažkas jus laiko, pavyzdžiui, elementarus smalsumas. Pilkaakiai dažnai trokšdami to lengvumo, romantiškumo, žavumo, trokšta įsigyventi į mėlynakių kailį. Tokiuose santykiuose kažkuris žavisi ir dievina, o kitas leidžia tai daryti. Ir spėkite kas čia lyderis? Žinoma, laisvamanis mėlynakis! Taigi, ateitis priklauso tik nuo to, ar greitai vienas kitam atsibosite, ar dažnai kritikuosite, ar varžysitės dėl savo vaidmenų santykiuose…

Pilkaakiai-pilkaakiai

Jūsų santykiai tvirti ir labai žemiški, tad romantikos juose įžvelgti sunku. Tačiau nauda, praktiškumas taip pat neprošal, ar ne? Būtent todėl kartu jūs gebate kalnus nuversti, tačiau ar jums to reikia... Konfliktai kyla tada, kai kažkuris vienas santykiuose pradės rodyti nepasitenkinimą, tingulį ar apatiją. Žinoma, tai nereiškia, kad jūsų santykiai pasmerkti nutrūkti. Dažniausiai šios poros skiriasi ilgai, skausmingai, o po neretai gailisi. Norėdami darnių santykių, visas bėdas spręskite kartu, neužkraukite jų tik partneriui.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius