-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 05

Savęs pažinimo metodika pagal sielos skaičių

Sužinoti kuo daugiau apie save norisi visiems – juk kartais nė neįtariame, kokios savybės mumyse slepiasi.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

Žvilgtelėkite į apačioje pateiktą lentelę ir, išsirinkę savo gimimo dienos skaičių, sužinokite daugiau apie savo asmenybę. Sielos skaičiaus paslaptys atsiveria! Pažaiskime!

siela
Lentelė

Vienetukai

Esate impulsyvus, siekiantis tikslų, užsispyręs ir atkaklus. Jumyse vienu metu verda individualumas ir egoistiškumas ir, būtent šios savybės daro didžiausią įtaką jūsų veiksmams. Nekeičiate krypties, ir nemetate kelio dėl takelio, o kaip tik veržiatės laikydamiesi vieno tikslo. Negalite pakęsti apribojimų, o problemas sprendžiate iškart, nelaukiate per ilgai. Esate bebaimis, lyderis, turite savo nuomonę.

Dvejetukai

Tai ramaus, tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesinėje veikloje, žmogaus skaičius. Esate taktiškas, subtilus, žinote, ką pasakyti, kaip surasti reikiamus sprendimus, priimti kompromisus, mokate save laikyti rankose ir neperžengti pavojingos ribos. Išlaikydami vidinę ramybę, esate vertinami aplinkinių, tačiau susizgribkite – per didelis „minkštumas“, pasyvumas ir paklusnumas gali trukdyti. Geriau patariate, rekomenduojate, negu kad įvykdote vieną ar kitą darbą.

Trejetukai

Jus be vargo galima pavadinti universaliu, kadangi jumyse sutelpa vyriška valia ir moteriškas meilumas. Taigi, asmenybėje slypi dvi jėgos, papildančios viena kitą. Skaičius 3 simbolizuoja gyvenimo trikampį, kuriame susipina praeitis, dabartis ir ateitis – Gimimas, Gyvenimas ir Mirtis. Tačiau trejetukai nerimti, lengvabūdžiai, gyvena ta pačia diena, dažnai nekreipdami dėmesio į juos supančią aplinką. Nors trokštate valdyti pasaulį, kartais nesusitvarkote patys su savimi. 

Ketvertukai

O štai šiame skaičiuje atsiskleidžia keturios stichijos, keturi metų laikai, keturi gyvenimo periodai. Šie žmonės yra darbštūs ir savo profesinei veiklai teikia itin didelę reikšmę, puikiai išlaiko pusiausvyrą, yra išmintingi. Visko, ko jie nori pasiekti, gauna savo jėgomis. Retai kada duoda valią emocijoms, mėgsta pasiginčyti. Taisyklės, instrukcijos ketvertukams atrodo tooookios neįdomios, todėl permainos jiems būtinos. Puikiai sekasi techniniuose reikaluose.

Penketukai

Penketukai niekuomet nesėdi vietoje – nenustygsta, trokšdami kuo daugiau sužinoti, išmokti, tobulėti. Jūsų vidinis pasaulis tiesiog perpildytas entuziazmo, trokštate ieškoti nuotykių ir nebijote rizikuoti. Noras veikti užklumpa netikėtai ir spontaniškai, nieko keisto, kad aplinkiniai jus įvardija kaip vieną pozityviausių asmenybių, kuriam būdingas ir minties taiklumas, ir gyvenimo džiaugsmas.

Šešetukai

Kūrybingumu trykštanti asmenybė, itin vertina šeimą, vaikus, moteris ir vyro vaidmenis gyvenime. Šešetukas simbolizuoja žmogaus ir Dievo ryšį. Taigi, jeigu jūsų sielos skaičius toks, galite džiaugtis, kad esate teisingi, gerbiami, vertinami. Galite susikurti tokią gyvenimo gerovę, kokios tik trokštate. Turite pakankamai kantrybės, aplinkinius patraukiate vidiniu magnetizmu, tačiau kartais per daug save teisiate, būnate per daug griežti. Romantiški, myli meną, nekenčia pavydo ir pavydo scenų. Lengvai randa bendrą kalbą, įkvepia kitus žmonės siekti savo tikslų.

Septynetukai

Dar vadinamas šventu skaičiumi, kuriame susipina paslaptys ir žinios. Jau nuo seniausių laikų buvo manoma, kad septintuke slypi evoliucijos pagrindas ir paslaptys. Šiame skaičiuje atsiskleidžia ir 7 gamos natos, 7 vaivorykštės spalvos, 7 savaitės dienos ir begalė kitos simbolikos. Todėl nieko keisto, kad septynetukai itin kūrybingos asmenybės su tam tikromis keistenybėmis. Jūs galite pasigirti itin išlavinta intuicija, turtinga fantazija. Esate pakilę virš kasdienybės klodų...

Aštuonetukai 
 
Tai materialinės sėkmės skaičius, kuris padeda pasiekti aukščiausius tikslus. Įdomu tai, kad jumyse slypi revoliucijos nuojauta, karingumas, o iš kitos – filosofiniai, religiniai įsitikinimai. Šie žmonės visiškai kitokie, mėgsta slėpti savo jausmus, sieloje dažnai jaučiasi vieniši, retai kada patiria aplinkinių palaikymą. Tačiau yra sėkmingi verslininkai, bebaimiai visose gyvenimo sferose. Puikiai moka vadovauti kolektyvui, atlikti administracines pareigas. 
 
Devynetukai 
 
Sėkmės ir tobulumo skaičius, vedantis žmogų pirmyn visais jo gyvenimo etapais, padedantis atskleisti vidinius resursus, skatinantis kūrybiškumą, dovanojantis talentą. Esate intelektuali, stipri, harmoninga, vietoje nestovinti asmenybė. Jums netrūksta artistiškumo, tačiau sunkiai orientuojatės, kuriuo kelia verta sukti, o kuriam pasakyti „Sudie“. Trūkumai – per didelis impulsyvumas, užsiplieskimas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius