Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 06

Šeštadienį naujame žurnalo „Ji“ numeryje – 30 jaunystės eliksyrų

Pagaliau savaitgalis! Keliausite prie jūros, padirbėti į sodą ar ilsėsitės namuose, nepamirškite įsigyti naujojo žurnalo „Ji“ numerio. Šį kartą sužinosite, kaip iš vaistinių augalų, šviežiausių vaisių ir daržovių pasigaminti veiksmingų gražinimosi priemonių.
23 žurnalo „Ji“ numeris
23 žurnalo „Ji“ numeris / Redakcijos archyvo nuotr.

Daržuose ir soduose nokstančios daržovės, vaisiai – ne tik puikus vitaminų šaltinis po šaltymečio pavargusiam kūnui. Viskas, ką dedate į burną, gali lengvai virsti ekologiškomis kaukėmis, kompresais, šveitikliais ir nuovirais mūsų veidui, rankoms ir plaukams. Savaitgalis – puikus metas gražinimosi ritualams.

Neseniai nuskambėjęs paskutinis skambutis abiturientams ir absolventams primena apie artėjančias išleistuves. Ar jūsų spintoje jau kaba išsvajota suknelė? Jeigu ne, patarimų, kaip išsirinkti tinkamą ieškokite straipsnyje apie pasiruošimą išleistuvėms. Prieš leisdamasi į žygi po parduotuves peržvelkite ir kitas mados rubrikas. Ar žinojote, kad šį sezoną labai madingi laukinių gyvūnų raštai?

Kaitri saulutė vis dažniau verčia pasvajoti apie atostogas. Jei lagaminų dar nesusikrovėte, atsipalaiduoti ir atgauti jėgas galite užsukusi į masažo saloną. Apie masažo rūšis sužinosite geros savijautos rubrikoje. Besirūpinančioms savo kūnu taip pat pravers patarimai, kaip pasirūpinti pavargusiomis, tinstančiomis kojomis. Na, o besirenkančioms atostogų kryptį – straipsnis apie paslaptingąją Kiniją.

Koks gi numeris be pašnekovų. „Gamta mums duoda daug vertingo maisto. Daugelis net nuodingais laikomų augalų yra valgomi ir labai maistingi“, – pasakoja Giedrius Vaivilavičius. Kauno marių regioninio parko direkcijos vyr. specialistas miestai sutiko papasakoti, kokias gamtos gėrybes galima valgyti ir kaip jas tinkamai paruošti. Na, o su Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokyklos psichologe Kristina Zelčiūte kalbamės apie aplinkos pokyčių įtaką žmogaus savijautai. Specialistė pataria, kaip įveikti nerimą, kylantį keičiantis klimatui.

Šiltos savaitės su žurnalu „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius