Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 25

Smagus šventinis būrimas: kas iš mūsų – laimės kūdikis?

Argi neįdomu sužinoti, kuriems iš drauge vakarojančių bičiulių likimo dovanos dalijamos dosniausiai?..
Taikinys
Taikinys / Shutterstock nuotr.

Kaip pasiruošti būrimui? Arba pririnkite kuo įvairesnių spalvų pieštukų ir nupieškite didelį taikinį, arba kiekvienam svečiui nupieškite po taikinuką ir įteikite du skirtingų spalvų rašiklius.

Kiekvienas, kuris dalyvauja būrime, turi atsistoti arba atsisėsti prie taikinio, dešine ranka paimti vienos spalvos rašiklį, iškelti virš taikinio, užsimerkti ir tris kartus besti į taikinį. Taškus suskaičiuokite. Tada tas pats žmogus kaire ranka turi paimti kitos spalvos rašiklį ir užsimerkęs taip pat triskart besti į taikinį. Suskaičiuokite, kiek šįkart surinkta taškų. Jei turite tikrą taikinį su strėlytėmis, galite naudoti ir jį.

Taigi, bedę į taikinį dviem pieštukais, gaunate du skaičius (vieno pieštuko pataikytų taškų ir kito sumą). Iš didesnio skaičiaus atimkite mažesnįjį, dviženklių skaitmenų skaičius susumuokite, kol liks vienaženklis skaičius (pvz., jei skirtumas yra 16, tai galutinis skaičius bus 1 + 6 = 7).

Tada visi kartu skaitykite paaiškinimus ir… nepamirškite smagiai pakikenti.

1. Likimas jums nieko veltui neduos! Bet nieko baisaus. Tai, ką gauname dykai, paprastai nevertiname. Labiau pasikliaukite savimi, dažniau įsiklausykite į vidinį savo balsą.

2. Kartais jums sekasi, kartais patenkate į tikrą nesėkmių ruožą. Jei labiau pasikliautumėte savo nuojauta, nesėkmių jūsų kelyje pasitaikytų vis mažiau.

3. Aplodismentai! Esate tikras laimės kūdikis!

4. Sėkmė kartais nuo jūsų nusigręžia tik todėl, kad nemokate vertinti to, ką duoda likimas. Jei negalite pakeisti aplinkybių, keiskite požiūrį – iškart pasijusite laimingesnis.

5. Sėkmė yra čia pat, tik vis nesuskumbate jos pačiupti, nes pernelyg įtemptai jos laukiate. Atsipalaiduokite ir ji netruks aplankyti.

6. Drąsiai kurkite naujus planus: esate pasiruošęs sugauti savo laimę. Tik nepamirškite: kas nerizikuoja, tas negeria šampano.

7. Netrukus sėkmė nukris tarsi iš dangaus. Pasiruoškite gaudyti ją! Jei materialiomis gėrybėmis pasidalysite su kitais, jus aplankys dar didesnė sėkmė.

8. Pagaliau suvoksite, ką darote ne taip, ką reikia keisti, kad būtumėte laimingas. Daugiau pasieksite, jei elgsitės, kaip liepia širdis, o ne protas.

9. Atminkite, laimė nusišypso tik tiems, kurie būna jai pasiruošę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius