-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27

Šokiruojanti mada: vatos rutuliukų dieta

Atrodo, jau seniai aišku, kad gražia figūra galima puikuotis tik reguliariai mankštinantis ir pakoregavus įprastą savo valgiaraštį... Nors dietologai teigia, kad griežtos dietos tik kenkia, išderina žmogaus organizmą ir sukelia begalę sveikatos negalavimų, vis atsiranda naivuolių, manančių, kad jie išimtis...
Šokiruojanti mada: vatos rutuliukų dieta
Šokiruojanti mada: vatos rutuliukų dieta / „Youtube“ stopkadras
Temos: 2 Mada Vata

Pastaruoju metu internete, tinklaraščiuose sparčiai populiarėja keisčiausia kada nors matyta ir girdėta dieta – merginos maitinasi... vatos rutuliukais, išmirkytais apelsinų sultyse, limonade ar net trintuose kokteiliuose. Taip, tai tie patys vatos rutuliukai, skirti makiažui valyti! Skamba neįtikėtinai, ar ne?

Apie tai prabilo ir modelis Bria Murphy (garsaus Holivudo aktoriaus Eddie Murphy dukra) laidoje Good Morning America: „Mačiau, kaip manekenės laikosi šios dietos. Jos tiesiog įmeta vatos rutuliuką į apelsinų sulčių stiklinę ir jis išbrinksta. Tai esą padeda ilgai jaustis sočioms.“ Taigi kai kurios moterys (kalbama ne tik apie modelius) vatos rutuliukais minta visą dieną.

Aišku, apie skonį nė negali būti kalbos, tačiau ką apie tokio „maisto“ poveikį organizmui kalba specialistai?

Naująją dietą jie apibūdina kaip labai pavojingą ir nesaugią. Vatos rutuliukai, kurie, beje, dažniausiai gaminami ne iš grynos medvilnės, o iš poliesterio, sakoma, yra išbalinti, todėl juose gausu chemikalų. Vadinasi, merginos gali rimtai sau pakenkti, tai net nenutuokdamos. Dr. Ovidio Bermudezo nuomone, „tai lyg valgyti drabužius, monetas ar sagas. Be to, galima užspringti, sutrikdyti žarnyno veiklą, jau nekalbant apie tai, kad tai nemaistinga“.

Baugina ir tai, kad protu nesuvokiamą dietą dėl keisčiausių priežasčių išbando jau 9–16 metų merginos, procesą džiugiai demonstruodamos Youtube esančiuose filmukuose...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius