Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 22

4 stichijos atskleidžia, kaip myli vyrai

Meilė – žodžiais nepasakomas ir neaprašomas jausmas. Faktas, kad kiekvienas mūsų turi savo meilės viziją. Šiandien siūlome pasmalsauti, kaip skirtingai į jausmų pasaulį žvelgia skirtingų stichijų atstovai. Gal atrasite ir jūsų išrinktajam tinkančių teiginių?
Pora
Pora / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Jausmai Vyras

Ugnies stichija – Avinas, Liūtas, Šaulys

Šie žmonės tikrai ugningi, impulsyvūs ir aistringi, dažnai vadovaujasi emocijomis, o ne protu. Suvilioti Ugnies stichijos atstovą nesunku – jie myli akimis, tad savo žvilgsniu, elegantiška ir rafinuota apranga bei šokiu kaipmat patrauksite jo žvilgsnį ir sužadinsite susidomėjimą. Tai komunikabilūs žmonės, mėgstantys bendrauti nuoširdžiai ir į šoną stumiantys visus oficialius formalumus. Jeigu norite su jais susipažinti, nesidrovėkite, o tiesiog prieikite – kalba užsimegs akimirksniu.

Ugnies stichijos atstovai mielai priims jūsų kvietimą į vakarėlį, taip pat noriai sutiks išklausyti. Tačiau neapsigaukite – jeigu į viską žvelgsite per daug rimtai, pavyzdžiui, nuspręsite panagrinėti tiksliųjų mokslų ypatybes, jie gali ir pradėti nuobodžiauti. Ugnies stichijos atstovams kur kas labiau prie širdies – veiksmas, veiksmas ir dar kartą veiksmas. Šie žmonės greitai užsiplieskia, o jų poelgiai dažnai būna neapgalvoti, tačiau jiems puikiai sekasi, kadangi Laimės paukštė skrieja visada šalia.

Oro stichija – Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šie žmonės, kuriuos sieja ta pati stichija, negali būti panašūs. Tačiau jie, priešingai nei Ugnies stichijos ženklai, iš pradžių remiasi protu, o tik po to – emocijomis. Dvyniai, Svarstyklės ir Vandeniai nepasiduoda netikėtoms provokacijoms ar keistoms priekabėms. Tai žmonės, kurie mėgsta bendrauti, tačiau iniciatyvą nori rodyti pirmieji.

Geriausiai su jais sekasi sutarti bendraminčiams, turintiems panašių interesų. Blogiausiu atveju, galite pasistengti šiuos žmones kuo nors sudominti. Tuomet atrasite daugiau galimybių pabendrauti ir pabūti kartu. Oro stichijos atstovai visada nori išmėginti kažką naujo ir nepatirto, todėl ištikimybė jiems atrodo gana miglota sąvoka. Oro ženklams nereikia aklos aistros, tačiau kaip oras yra būtina kūryba, o kartais ir smalsumą žadinančios intrigos.

Žemės stichija – Jautis, Mergelė ir Ožiaragis

Šie vyrai bus labai laimingi, galėdami pasimėgauti savo antrosios pusės maistu, – juk kelias į išrinktojo širdį keliauja būtent per skrandį. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad jiems patinka tik pavalgyti. Žemės ženklams net minioje į akį kris šarminga, žavi ir charizmatiškumu švytinti moteris.

Jie visuomet moka pagirti, pasakyti komplimentą, galantiškai asistuoti, kol „aukai“ apsisuka galva ir ji būna pasiryžusi bet kam. Tačiau neapsigaukite – daugiausiai pasieksite tuomet, jeigu būsite nuoširdi, paprasta bei praktiška. Šie vyrai įvertins jūsų talentus, protą, tik būkite kantri, kadangi jiems labiausiai patinka rimti santykiai. Tik išsirinkti šiais laikais nelengva... Žemės stichijos atstovai visuomet tvirtai stovi ant žemės, yra praktiški, tačiau mėgsta stebinti savo mylimus žmones. Beje, ir patys iš mylimo žmogaus reikalauja labai daug! Tačiau už tai būsite apdovanota ištikimybe, rūpesčiu ir dėmesingumu.

Vandens stichija – Vėžys, Skorpionas, Žuvys

Širdyje jie – didžiuliai romantikai, mandagūs ir rafinuoti. Ir tai nėra mėginimo užkariauti moterį dalis, nors, būkime atviros, tai tikrai padeda. Išsirinkti sau artimą sielą – darbas rimtas. Šios stichijos atstovai yra gana jautrios natūros, todėl išgyvena dėl nenusisekusių santykių ar sudužusios širdies... Už tai yra atsargūs ir meilėje stengiasi  neskubėti.

Norėdama užmegzti santykius su jais, nebijokite parodyti nuoširdaus dėmesio. Vandens stichijos atstovams patinka paslaptingos, moteriškos damos, tačiau turite būti teisinga, atvira ir natūrali. Suradę tikrai artimą žmogų, jie pasiryžę rizikuoti viskuo dėl savo jausmų ir ateities. Įskaudinti Vandens ženklai sunkiai atleidžia, išgyvena, ir nemalonius potyrius ilgai nešiojasi širdyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius