Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 07

Sužinokite laimingąjį savo skaičių

„Nagi, atsakyk, koks tavo mėgstamiausias skaičius?“ – šis klausimas jums, turbūt, ne sykį buvo užduotas. Vieni žmonės pasako savo gimimo dienos skaičių, kiti stengiasi būti originalūs ir pabrėžia, kad mėgstamiausias jų skaičius – 13...
Sužinokite laimingąjį savo skaičių
Sužinokite laimingąjį savo skaičių / Fotolia nuotr.

Nustebsite sužinoję, kad ne visada mėgstamiausi skaičiai būna sėkmę ir laimę nešantieji. Labai svarbu atkreipti dėmesį į tuos skaičius, kurie nuolat šmėžuoja jūsų gyvenime. Pavyzdžiui, su nuolat pasikartojančiais skaičiais galite susidurti savo ar jums artimų žmonių  telefonų numeriuose, sakydami buto ar namo, kuriame gyvenate, numerį arba atsitiktinai atversdami vis tą patį knygos ar žurnalo puslapį... Šie sutapimai – neatsitiktiniai.

 

Turbūt nekantraujate sužinoti, su kuo tai susiję? Susimąstėte, ar mūsų gyvenime dažnai pasikartojančius skaičius galima vadinti laimingaisiais? Ir apskritai – iš kur jie atsiranda?

 

Taigi šiek tiek kantrybės ir netrukus viską sužinosite...

 

Numerologinis apsektas

 

Žvelgiant iš numerologinės pusės, skaičių sutapimas dažniausiai reiškia ne laimę – skaičiais tiesiog perduodama tam tikra informacija. Jei gyvenime nuolat susiduriate su vardo skaičiumi (t. y. vienaženklė suma, gauta sudėjus vardo ir pavardės raidžių simbolizuojančius skaičius), vadinasi, šiuo metu jums būtina eiti savo gyvenimo keliu, o tai padaryti padėtų žmonės, kurie susiję su šiuo skaičiumi.  Paaiškinsime: tarkime, jei jūsų vardo skaičius sutampa su jūsų namo skaičiumi, tuomet jums pagelbės arba artimieji, su kuriais gyvenate po vienu stogu, arba kažkas iš kaimynų.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A, J, S B, K, T C, Č, L, U D, M, V E, N, Ė F, O, Ū G, P, Y H, Š, Z, Ž I, R
 

Na, o jei nuolat susiduriate su gimimo datos skaičiumi (t. y. vienaženklė suma, sudėjus gimimo datos skaičius), tai sufleruoja, kad jums būtina skirti daugiau dėmesio kasdieniams dalykams, kokiems nors nebaigtiems reikalams, iki galo neįvykdytiems įsipareigojimams arba problemai, nuo kurios sąmoningai bėgate ir kuri jums trukdo judėti pirmyn.

 

Jei jūsų gyvenime nuolat  dominuoja santykių suderinamumo su antrąja puse skaičius (t. y. vienaženklė suma, gauta sudėjus jūsų abiejų vardo ir gimimo datos skaičius), vadinasi, jūsų santykius nuolat drebina arba drebins kažkokie nesklandumai, nesusipratimai, problemos. Atidžiai paanalizuokite su jumis abiem susijusius įvykius, nutikusius jūsų gyvenime. Gali būti, kad kažkas iki galo buvo neišsakyta, nutylėta, kad nesusikalbėjimas jūsų santykiams trukdo tobulėti arba kažkas bando tarp jūsų įsiterpti.

 

Beje, dažnai pasitaikantys skaičiai, įeinantys į numerologinę jūsų charakteristiką, byloja, kad šiuo metu priėjote didelių pokyčių slenkstį ir kad šiame kaitos procese privalote būti ypač aktyvūs. Ir dar – jei gyvenate bute (name), kurio numerologinė skaičių suma sutampa su vienu iš jūsų skaičių, vadinasi, gyvendami jame iš tiesų būsite laimės palytėti.

 

Astrologinis aspektas

 

Sakoma, kad kiekvieno zodiako ženklo laimingieji skaičiai iš tiesų „veikia“. Kodėl? Mat tomis dienomis, kai išpuola šie skaičiai, paprastai nutinka malonūs dalykai, būna daugiau šansų sulaukti paaukštinimo darbe, gauti dovaną, išgirsti gražių, malonių žodžių ar aiškiai suvokti, kad iš tiesų nėra viskas taip blogai, kaip retkarčiais atrodo. Pasak numerologų, jei į jūsų automobilio numerį įeina laimingasis skaičius, vadinasi, jis tarsi saugo, apdraudžia jus pačius ir jūsų transporto priemonę nuo nelaimingų įvykių, o jeigu netyčia atvertėte knygos puslapį su laiminguoju skaičiumi, jums prieš akis – pranašystė, ypač jei nuo viršaus atskaičiuosite tokį patį eilučių skaičių ir perskaitysite, kas joje parašyta.

 

Taigi, kokie gi tie laimingieji skaičiai kiekvienam zodiako ženklui?

 

Avinas: 4, 7, 9 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 9 ir 11.

Jautis: 2, 4, 16 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 6.

Dvyniai: 3, 5, 15, 18.

Vėžys: visi skaičiai, kurie dalijasi iš 2, 4, 5, 8.

Liūtas: 1, 5, 9, 11.

Mergelė: 3, 5, visi skaičiai, kurie dalijasi iš 5, 6, 12, kartotiniai 12, 20, 27.

Svarstyklės: 2, 6 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš  6, 7, 8, 9, 15.

Skorpionas: 4, 5, 8, 9, 10, 11, 21, 100, 666.

Šaulys: 3 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 3, 4, 9.

Ožiaragis: 3, 5, 7, 8 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 8 ir 14.

Vandenis: 2, 4, visi skaičiai, kurie dalijasi iš 4, 8, 9, 11, 13.

Žuvys: 3, 6, 7, 9, 12, visi skaičiai, kuria dalijasi iš 7 ir 11.

 

Laimingų sutapimų galima laukti rankas sudėjus arba galima pasistengti „konstruoti“ šiuos sutapimus, tarkime, svarbų susitikimą paskirti tokią valandą, į kurią įeina laimingasis jūsų skaičius, išsirinkti tokį automobilio ar telefono numerį, kuriame figūruotų jūsų skaičius, įsigyti rimtų pirkinių ir švęsti šventę jums laimingomis dienomis.

 

Asmeninis aspektas

 

Kartais laimingieji skaičiai mūsų gyvenime atsiranda tik įveikę ilgą stebėjimo kelią ir po išsamios įvykių, nutikimų analizės. Pavyzdžiui, mokykloje ar universitete dažnai gaudavote puikius pažymius tik eidami atsakinėti tuo pačiu eilės numeriu (tarkime, atsakinėdavote paprastai trečias) arba, laikydami egzaminus, vis ištraukdavote to paties numerio bilietą. Be abejo, pirmus du kartus galite į tai neatkreipti dėmesio, tačiau kai šie sutapimai ima kartotis nuolat, prieinate prie išvados, kad būtent šis skaičius jums – laimingasis. Paskui jaunystės laikų mokslo patirtį įpinate į kitas gyvenimo sritis. Dažniausiai tai pasiteisina, nenuvilia. Vis dėlto kartais iškyla grėsmė, kai žmogus pernelyg ima pasikliauti laimingaisiais skaičiais, o į kitas datas ir skaičius žvelgia nepatikliai ir perdėm atsargiai. Taip elgdamiesi jie patys sau pakiša koją. Įsivaizduokite, kad tarp mūsų būna ir tokių žmonių,  kurie net atsisako sėstis į transporto priemonę, kurios registracijos numeryje nėra jų laimę nešančio skaičiaus, ar apsistoti viešbučio numeryje, ant kurio durų nesipuikuoja mėgstamiausias jų skaičius, o kitomis – jiems „nelaimingomis“ – dienomis nesąmoningai tikisi nemalonumų, nesėkmių virtinės. Sutikite, tokie niuansai gerokai apsunkina gyvenimą, todėl tikrai neverta taip stipriai prisirišti prie laimingųjų skaičių. Profesionalūs numerologai pataria nepriimti jų kaip kažkokios ypatingos dovanos, o žvelgti į juos kaip į veiksnį, kuris ypač svarbus apskritai sėkmingam gyvenimui.

 

Kaip jau kalbėta straipsnio pradžioje, kai kurie žmonės laimingąjį skaičių pasirenka atsižvelgdami į visuotinai priimtas sampratas. Tarkime, skaičius 7 laikomas laiminguoju dėl to, kad su juo susiję daug sutapimų: septynios vaivorykštės spalvos, Mėnulio fazės keičiasi kas septynias dienas, septynios savaitės dienos, kas septynerius metus žmogus pereina į naują – brandesnį – lygį. Numerologijoje skaičius 7 reiškia, kad toks žmogus mėgsta filosofuoti, trokšta pažinti tikrąją gyvenimo tiesą ir savąjį „aš“. Ir dar – sakoma, kad skaičius 7 – angelo skaičius, tad jei gyvenime jus nuolat lydi septynetukas, vadinasi, jus visą laiką saugo, globoja angelas.

 

Na ir straipsniui artėjant pabaigos link, pateiksime keletą įdomybių. Kai vyksite į svečią šalį, būkite budrūs, nes galite papulti į keblią padėtį paminėję laimingąjį savo skaičių. Kodėl? Pavyzdžiui, jei viešėdami Japonijoje pokalbio metu pabrėšite, kad jaučiate silpnybę skaičiui 4, galite likti nesuprasti. Tekančios Saulės šalyje skaičius 4 – velnio ir mirties skaičius. Todėl nėra ko stebėtis, kad Japonijos viešbučiuose nėra numerių, pažymėtų šiuo skaičiumi, kad ne visi namai turi ketvirtąjį aukštą, o ketvirtoji mėnesio diena japonams reiškia tą patį, kaip mums penktadienis, paženklintas 13-ta mėnesio diena.

 

Taigi nesekite aklai tradicijomis, išsirinkite laimingąjį skaičių intuityviai arba, pasikliaudami asmenine patirtimi, išskirkite tą, kuris dažniausiai susijęs su laimingais sutapimais (kuo jų daugiau – tuo geriau!). O svarbiausia – nesibaiminkite kitų skaičių. Galiausiai pasaulis sudarytas ne tik iš jų, ir kiekvienai dienai, įvykiui bei sutapimui galima rasti savą laimingą loginį paaiškinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius