Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 29

Svajonių gimdymas: studentė vaikelio susilaukė... miegodama

Užmigai, pabudai, žiūri, šalia jau kūdikis! Jokių ilgų kančių, jokio veriančio skausmo ir baimės. Tikriausiai toks gimdymas – kiekvienos moters svajonė. Deja, nedaugeliui tai pasitaiko, bet visgi pasitaiko....
Kūdikis
Kūdikis / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Gimdymas

Pavyzdžiui, 25-erių Sarah Pearson, kurios gimdymas vyko kaip fantastiniame filme. Na, sutikite, kasdieniame gyvenime retai pasitaiko tokių keistybių: mergina taip kietai įmigo, kad nė nepajuto, kaip prasidėjo gimdymas! Dar prieš mažylio Charlie gimimą ji, atvykusi į ligoninę, buvo paraginta važiuoti namo ir pasirodyti po 24 valandų. Nesvarbu, kad moteriai jau buvo nubėgę vandenys.

Taigi Sarah su vaikelio tėvu Graeme’u Smithu ramiai grįžo namo ir tiesiog užsnūdo. Ji pabudo nuo keisto jausmo, kad kažkas yra ne taip. Pasirodo, šį keistumą sukėlė jau beveik gimęs mažylis!.. Vos būsimas tėvelis spėjo paskambinti akušerei ir išgirsti, ką tokiu atveju reikia daryti (juk knygose retai aptiksime tikslią instrukciją), mažasis Charlie jau išvydo naują pasaulį.

G. Smithas sako, kad labai didžiuojasi savo žmona, kuri elgėsi ramiai, ir džiaugiasi, jog žaibiškas gimdymas baigėsi laimingai. „Buvau kiek išsigandęs, tačiau instinktai ir operatoriaus teikiami patarimai man padėjo išsaugoti blaivų protą. Visgi pagrindinį darbą atliko Sarah – man beliko sutikti mažylį ir perduoti jį mamytei“, – teigė Charlie tėtis.

dailymail.co.uk notr. / Sarah Pearson, Graeme’as Smithas ir jų vaikelis
dailymail.co.uk nuotr. / Sarah Pearson, Graeme’as Smithas ir jų vaikelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius