-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 11 08

Šypseną keliantys išradimai: „už“ ar „prieš“?

Atrodo, žmonių fantazijai ir išradingumui išties nėra ribų! Ir ko tik šiame pasaulyje nesukuriama! Kviečiame pasikelti sau nuotaiką. Ar priglaustumėte bent vieną šių daiktų savo namuose?..
Antsnukiai šunims
Šunų antsnukiai / itemrakuten.com nuotr.

Linksmieji antsnukiai. Gamintojai teigia, kad įprasti antsnukiai atrodo brutaliai ir gąsdinančiai, o štai spalvingi ir imituojantys ančiuko snapą... Na, jeigu reikia nešioti antsnukį, tebūnie jis ryškiaspalvis, smagus ir suteikiantis daug gerų emocijų aplinkiniams.


► Puodelis-lygintuvas. Štai ir vėl viename daikte paslėptos kelios funkcijos. Ragaudamos rytinę kavą, galite pabandyti išlyginti palaidinę neįprastos formos puodeliu. Pasirodo, toks nuobodus darbas kaip lyginimas gali būti išspręstas labai kūrybiškai, ar ne?

yankodesign.com nuotr. / Puodelis-lygintuvas
yankodesign.com nuotr. / Puodelis-lygintuvas

 


► Gąsdinantis skrudintuvas. Kasdienė duona gali būti patiekta šmaikščiai ir net šiek tiek gąsdinančiai.

amazon.com nuotr. / Gąsdinantis skrudintuvas
amazon.com nuotr. / Gąsdinantis skrudintuvas

► Skėtis dviem. Net ir po labai dideliu skėčiu ne visada sutelpa du žmonės. Skėtis, skirtas dviem, – tikras išsigelbėjimas prapliupus liūčiai ir nenorint kiaurai peršlapti. Neįprasto dizaino skėtis tikrai traukia žvilgsnį!

amazon.com nuotr. / Skėtis dviem
amazon.com nuotr. / Skėtis dviem

► Pagalvė jam ir jai. Jaučiatės vieniši šaltais ir niūriais rudens vakarais? O gal antroji pusė kažkur išvyko? Norėdami prisiglausti prie savo artimo ir pajusti šilumą, galite rinktis štai tokias pagalves. Imituojančios žmones jos atrodo kiek keistai, tačiau ko tik nesukuriama, kad žmonės jaustųsi bent truputį laimingesni...

amazon.com nuotr. / Pagalvės jam ir jai
amazon.com nuotr. / Pagalvės jam ir jai

► Šliaužtinukai-pašluostė. Kūdikis, mokydamasis šliaužioti, tam tikra prasme „išvalo“ visus namus. Galbūt gamintojai, tai ir turėdami omenyje, pasiūlė štai tokį drabužėlį, papuoštą šluostėmis. O ką? Ir namai bus švarūs, ir kūdikis visai patenkintas...

betterthanpants.com nuotr. / Šliaužtinukai-pašluostė
betterthanpants.com nuotr. / Šliaužtinukai-pašluostė
 

Šlepetės. O jeigu namuose neauginate kūdikio, galite juos išvalyti tiesiog vaikščiodamos. Specialiai namų ruošai skirtos šlepetės tikrai pradžiugins užkietėjusias šeimininkes. Kadangi spalvų yra pačių įvairiausių, nesunku bus priderinti ir prie interjero ar namų chalato.

amazon.com nuotr. / Šlepetės
amazon.com nuotr. / Šlepetės

► Plaukuotos pėdkelnės. Gana neseniai Kinijoje, viename interneto puslapyje, pasirodžiusios plaukuotas vyro kojas primenančios pėdkelnės sukėlė tikrą skandalą. Kai kur buvo rašyta, kad toks „grožis“ esą turėtų padėti apsisaugoti nuo iškrypėlių ir kitokio plauko spoksotojų. Tik... ar daug moterų išdrįstų tokiomis pasirodyti gatvėje? Bet kuriuo atveju, taip pasipuošus, spoksančių praeivių dėmesys garantuotas!

Plaukuotos pėdkelnės
Sina Weibo / @Happy张江 nuotr. / Plaukuotos pėdkelnės
 

Kur kas dailiau atrodo štai tokios, nors ir ne kasdienai skirtos katėmis puoštos pėdkelnės.

amazon.com nuotr. / Pėdkelnės
amazon.com nuotr. / Pėdkelnės

► Maudynės be ašarų. Patrauklus pasiūlymas tėvams, auginantiems mažylius. Juk kartais paprastos maudynės tampa tikru iššūkiu visai šeimai. Kaip to išvengti? Štai tokia kepurėlė, užmaukšlinta ant mažylio galvos, tikrai padės išvengti ašarotų akių, nes vanduo nubėgs it nuo žąsies.

amazon.com nuotr. / Kepurėlė maudynėms
amazon.com nuotr. / Maudynių kepurėlė

► Kaip idealiai pasidažyti lūpas? Tamsiais ar ryškiais lūpų dažais pasidažiusios moterys puikiai atrodo tik žurnalų viršeliuose. Tačiau ar toks keistas išradimas, neva turintis padėti moterims taisyklingai pasidažyti lūpas, tikrai veiksmingas?

everydayfunnyfunny.com nuotr. / Išradimas, padedantis dažytis lūpas
everydayfunnyfunny.com nuotr. / Išradimas, padedantis pasidažyti lūpas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius