Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 15

Trečiadienio horoskopas – liepos 16 d.

Ką norėtumėte patirti šiandien? Ypatingas laikas, kai Jupiteris įžengia į Liūto žvaigždyną...
Gėlės ir drugeliai
Gėlės ir drugeliai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jupiteris šiandien pereina į ugnies ženklą Liūtą ir svečiuosis ten visus metus. Tokiu būdu jis padės jums sužavėti pasaulį savo kūriniais. Todėl visus, kurie niekaip nepradeda ar nebaigia savo šedevro, ši planeta kviečia nuvalyti dulkes nuo savo sumanymo. Tegul šiuo metu nesnaudžia ir tie, kurie nori liepsnoti romantikos ir jausmų liepsnose. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dosnusis Jupiteris dvylika mėnesių svečiuosis jūsų namų ir šeimos astrologiniame būste, siūlydamas jums paversti namus saugia užuovėja ir žavinga tvirtove. Norėdami jais didžiuotis, turėsite būti dosnūs savo šeimos nariams ir skirti dalį pajamų, pavyzdžiui, namų remontui. Namie jums ankšta? Dairykitės naujos erdvės! Gyvenate vieni? Sukite lizdelį! 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien prasidėjęs metų trukmės Jupiterio vizitas Liūto ženkle sustiprins jūsų bendravimo gebėjimus. Jei jūsų veikla susijusi su rašymu ar kalbėjimu, būkite tikri – pavyks sužavėti ir įtikinti visus. Be to, daugiau dėmesio reikės jūsų broliams, seserims, tetoms, dėdėms ar kaimynams. Aktyviai reikšitės socialiniuose tinkluose, atsivers naujos mokymosi perspektyvos. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jupiterio tranzito Liūto ženklu dėka prieš jūsų akis – didelės galimybės sustiprinti savo materialųjį pagrindą. Lengviau nei paprastai gausite atpildą tada, kai įdarbinsite savo talentus. Turite dvylika mėnesių, kurių metu galite įsigyti daiktų, leidžiančių pasipuikuoti prieš kitus, bet argi jums to reikia? Užuot išlaidavę, atkreipsite reikiamų asmenų dėmesį į tai, kuo esate unikalūs. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien galite švęsti – Jupiteris jūsų saulėtame ženkle. Jokios abejonės – tai jūsų augimo metai įvairiose gyvenimo srityse. Jei nesnausite, ūgtelsite įvairiose sferose. Tiesa, ir jūsų pasitikėjimas išaugs iki dangaus, o su juo ir apetitas. Svarbu, kad džiaugtumėtės išaugę kai kuriuos savo rūbus, o ragaudami gėrybes nuo auksinio padėklo, pasidalytumėte jomis ir su kitais. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Prieš akis metai, kai didžioji dalis pasaulio mėgausis gyvenimo švente, bandydama sužavėti kitus. Tuo tarpu jūs atidžiau pažvelgsite į savo vidų. Savo žavesį skleisite savaip, pavyzdžiui, įvaldydami dvasines praktikas, padedančias išgyti patiems ir išgydyti kitus. Leiskite savo vidiniam pasauliui užgauti, būdami atviri viskam, ką jums dovanos Jupiteris, pasibeldęs į jūsų sielos duris. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien Jupiteris, įžengdamas į Liūto žvaigždyną, pasiekia jūsų ženklo draugų ir bendražygių sektorių. Jums prieš akis metai, kai turėsite visas sąlygas šviesti kolektyve, tapsite gerbiamais organizacijos, klubo, partijos, draugijos nariais ir pasieksite savo tikslų būdami bendruomenėje. Nieko keisto, jei Išsirikiuos ilga eilė tų, kurie nori tapti jūsų draugais ne tik socialiniame tinkle, bet ir realiame pasaulyje.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nuo šios dienos iki kitų metų rugpjūčio kosminiu greičiu, Jupiterio padedami, kilsite karjeros laiptais. Žinoma, didžiosios laimės planeta tinginių nemėgsta ir veltui dovanų nedalija. Todėl gavę iš pirmo žvilgsnio neįveikiamą užduotį, nepasiduokite. O jei vis dėlto jūsų pastangos lieka neįvertintos, o jūs nepastebėti, įsitikinkite, ar kartais neklaidžiojate klystkeliais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasaulis, kurį esate sau sukūrę, artimiausiu metu taps didesnis, o dvylika mėnesių vis augs ir plėsis. Vieniems tai naujų kelionių ir svetimų kultūrų pažinimo metas, kitiems – studijų laikotarpis. Tretiems – galimybė mokyti kitus, o ketvirtiems – proga pažinti pasaulį ir praplėsti jo ribas, susipažįstant ir užmezgant kontaktus su gyvenančiais užsienyje. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jupiteris Liūto ženkle jums žada asmeninės transformacijos laikotarpį, truksiantį vienerius metus. Kokiomis priemonėmis tai vyks, priklausys ir nuo jūsų aktyvaus dalyvavimo. Tačiau būkite tikri, kad intymus jūsų gyvenimas suaktyvės. Nors jums tai palankus periodas viskam, kas susiję su bendrais finansais, prieš skubėdami įsiskolinti įsitikinkite, ar nepervertinate savo galimybių. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Augimo planeta priešingoje Zodiako pusėje jums žada metus, kai nauji žmonės nesikuklindami veršis, norėdami praturtinti jūsų partnerystės sritį. Užmegsite patikimus ir tvirtus ryšius su tais, kuriuos tuo laikotarpiu pažinsite, o ankstesni augs neįtikėtinu greičiu. Kiekviena miegančioji gražuolė lai nepramiega savo žaviojo princo ir tegul ruošiasi sparčioms permainoms. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Darbo turite iki ausų? Nenusiminkite, jo bus pakankamai ir artimiausius dvylika mėnesių. Jūsų tai nedžiugina? Be reikalo. Būsite ir pastebėti, ir įvertinti, jei šluostydami prakaitą nekelsite nepasitenkinimo bangų, o džiaugsitės jums suteikta proga. Jų bus pakankamai ir tiems, kurie nori pasirūpinti savo kūnu, rasti tinkamą dietą, mankštinimosi būdą ir pagaliau sutvarkyti savo buitį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius