Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 12

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 13 d.

Ką žada įpusėjusi savaitė?
Atostogos
Atostogos / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki popietės nebūkite kategoriški ar reiklūs sau ir kitiems. Viską sverkite ir matuokite vidiniu žinojimu, kuris patars, kaip pasielgti ir kaip išlaikyti reikalingą budrumą. Vėliau jūsų ugningą temperamentą dar labiau kurstys mylimas žmogus ar ore sklandantis pažadas, kad ištrūkę į pasaulį patirti nuotykių, būtinai tokį žmogų sutiksite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Draugų ar kolegų palaikymas šiandien jus pasieks neįprastais būdais, todėl klausykitės jų ne ausimis, o širdimi. Trumpam leidę veiksmui vykti savaime, popietę imkitės aktyvesnių veiksmų. Tačiau juos nukreipkite ne į viešumą, o į savo privačią erdvę. Ją šildys ir gražins kiekvienas jūsų poelgis ar sklandžiai atlikta užduotis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pozicijos, kuriose atsidursite iki pietų, bus viliojančios, bet nepatikimos. Vis dėlto jūsų įsitikinimas, kad ankstesnių pastangų vaisiai jau sunoko ir pagaliau galite jais mėgautis, yra visiškai teisingas. Taigi popietę galėsite pildyti savo sėkmės puodą naujais tikslais, veiklomis ir sumanymais. Čia ne paskutinę vietą užims nauji pažįstami.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki pietų būsite svaiginami tikėjimo, tačiau jame bus daugiau apgaulės nei tikrų pažadų. O jei nuspręsite imtis naujos veiklos - viskas kris iš rankų ir neleis pamatyti geidžiamo rezultato. Vakare bus progų atsiskleisti, o čia turite, iš ko pasirinkti. Kas jums svarbiau: savo sugebėjimais pasipildyti banko sąskaitą ar ją ištuštinti, patenkinant savo užgaidas?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iki dienos popietės į kiekvieną šios dienos veiksmą, darbą ar užduotį, žvelkite giliau, klausydamiesi ne vien visažinio savęs, bet ir niekad nemeluojančios nuojautos. Neužmezgę ryšio su ja, verčiau nerizikuokite ir sprendimus priimkite, atsižvelgdami į partnerių patarimus. O štai pasaulis jums puls prie kojų, kai į jį išsiruošite pasipuošę savo žavesiu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dalį dienos negūžčiokite pečiais, žvelgdami į tuos, kurie, užuot užsiėmę rimta veikla, sklando svajonių pasaulyje. Patikėkite, kad dalis realybės visų pirma buvo sukurta kažkieno vaizduotėje ar sapne, ir tik po to tam buvo suteikta žemiška forma. Jai laiko skirti galėsite  popietę, iš sąstingio pajudindami kokį nors jums ir partneriams svarbų reikalą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kasdienybėje bus tiek spalvų, kiek jų jai suteiksite jūs. Kūrybiškas požiūris į kiekvieną iki popietės atliekamą veiksmą priartins prie rezultatų, kurie taps apčiuopiami tik po pietų. Čia jus gausite dar vieną svarbią užduotį: mokytis pamokų, kurias jums nuoširdžiai dėstys jūsų partneriai. O vakare dar vieną – kuo ryškiau šviesti tarp draugų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Žinosite, kaip suvaldyti ore sklandantį išsiblaškymą ir kaip užburti bendrakeleivius kūrybos dvasia. Tačiau nepervertinkite savo sugebėjimų, nes ko jau ko, o objektyvumo iki popietės bus mažoka. Vakare turėsite viską, kad, pasiekę viršukalnę, atkreiptumėte daugybę susižavėjimo kupinų žvilgsnių. Tarp jų bus konkurentų, bet tai dar labiau žadins jūsų entuziazmą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeimoje ir namuose ieškosite užuovėjos, o jos neradę – spruksite iš namų kuo toliau. Deja, iki popietės bet kuriuo atveju liksite įkalinti savo privačios erdvės – jai reikės dalies jūsų laiko ir energijos. Vėliau nekils problemų, bandant iš dienos pasiimti viską, kas geriausia. Galva suksis nuo galimybių, kurias jums turbūt atvers priešingos lyties atstovai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Prisijunkite prie daugiau kaip 79 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Kai dienos pradžioje įgyvendindami savo sumanymus prieisite kryžkelę, rinkitės tą kelią, kuris jus vilioja, o ne tą, kuris atrodo patikimas. Eidami juo venkite naujovių – verčiau mintimis ir veiksmais grįžkite į praeitį. Tinkamai ją įvertinę ir integravę į savo gyvenimą, vakare tikrąjį gyvenimo skonį patirsite dalindamiesi bendromis patirtimis su artimu žmogumi.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šios dienos turtai – jūsų turtai. O jei kas nors bandys jums įrodyti priešingas tiesas – netikėkite jais. Lygiai taip pat netikėkite pažadais, kuriems patvirtinimo nerandate savo viduje. Popietę perkelkite dėmesį ten, kur verda bendravimas ir judesys. Čia mezgasi naujos pažintys, dėl kurių įgyjate neįkainojamų žinių ir patirties.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iki popietės pasitikėkite srove, kuri jus neša pirmyn, net jei kiti sakys, kad judate priešinga kryptimi. Tai laikas, kai turite teisę nuspręsti, kas geriau jums ir netgi įžvelgti, kas geriau kitiems. Vėliau tapsite neramūs, kai kalba pakryps apie jūsų išlikimą. Išsigelbėjimą rasite atlikdami kokią nors paprastą bet kūrybišką kasdienybės užduotį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius