-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 11

Valentino dovanos jai: gražūs, skanūs ir netikėti lietuvių kūrėjų pasiūlymai

Valentino dieną svarbiausia – dėmesys mylimajam ir kiekvieno valia, kokia forma jį pademonstruoti – atviruku, šokoladu, vakariene ar kalnu dovanų... Vyrams, kurie žino, jog jų mylimosios žavisi lietuvių kūrėjų darbais, tikrai yra iš ko rinktis. Štai keli smagūs ir netikėti pasiūlymai! Beje, jais verta pasinaudoti ir moterims, ieškančioms šventiniam vakarui įdomaus rūbo ar aksesuaro!
Lietuvių kūrėjų dovanos
Lietuvių kūrėjų dovanos / ©Instagram/simonasamojauskaitejewellery, a.go_atelier, desertine_atostogos nuotr.

1. Drabužiai. Išrinkti rūbą mylimajai nėra tokia sudėtinga užduotis, kaip gali atrodyti. Juk jūs puikiai matote, kokio stiliaus drabužiai jai patinka (o gal net žinote, apie kokį slapčia svajoja).

Žinoma, dar vertėtų įkišti nosį į mylimosios spintą ir išsiaiškinti, kokio dydžio drabužius ji nešioja, kad vėliau tiek jai, tiek jums netektų nusivilti.

Maža juoda suknelė – saugiausias sprendimas, nes šį rūbą (ir ne vieną) savo spintoje verta turėti kiekvienai moteriai. Elegantiškas prekės ženklo „Toma Accessories“ rūbas – puikus pasirinkimas. Tokia suknele galima puošis tikrai ne kartą, prie jos lengva derinti įvairius aksesuarus, o dėvėtoja kiekvieną kartą prisimins, jog gavo ją Valentino dienos proga.

Jei jūsų mylimoji – konceptualesnės mados gerbėja, puikus variantas – prekės ženklo D.EFECT rūbas. Ką tik pasirodžiusioje naujausioje, pavasario–vasaros, kolekcijoje gausu palaidinių su įdomiomis detalėmis, ilgų ir trumpų suknelių. Būkite tikri, mylimoji tokią dovaną įvertins. 

Spalvas mėgstančioms moterims šventiškam vakarui tiks drąsesnis rūbas, pavyzdžiui, sodriai rožinė UNDRESS suknelė. 

Praktiškumas ir puošnumas – idealus derinys. Tokius reikalavimus puikiai išpildo lyg antra oda prie kūno priglundanti glaustinukė iš „Body Talk“ kolekcijos (užtikriname – deranti prie visko), o elegantišką ansamblį užbaigs asimetriškas prekės ženklo „Instinct“ sijonas.

2. Papuošalai. Ruošiantis dovanoti papuošalus, verta atkreipti dėmesį į tai, kokiais mylimoji paprastai puošiasi –  mažyčiais, vos pastebimais ar stambiais, tampančiais pagrindiniu garderobo akcentu.

Jei moteris vertina minimalizmą, geras pasirinkimas – papuošalas iš „Simona Samajauskaite Jewellery“ kolekcijos. 

Moteriai, kuri mėgsta, kad jos papuošalai būtų pastebėti, rinkite drąsesnę dovaną, pavyzdžiui, auskarus ar vėrinį iš „Ginger Tail“ papuošalų kolekcijos.

Jei jūsų antroji pusė mėgsta švarų šiuolaikinį dizainą, išgrynintas formas ir sodrias spalvas, dovanos ieškokite tarp „OkiikO“ kūrėjų dirbinių.

Some improvements in packaging ❤️ #jewelrypackaging #asorti #red #twinsearrings #candy

A photo posted by Laura Tulaite (@okiikolt) on

3. Ypatingi akcentai. Valentino dieną nepamirštama gali paversti ir maži, bet reikšmingi akcentai.

Pižama. Jei kada nustebote pamatę, kaip  valiūkiškai mylimoji įsisupo į jai per didelius jūsų marškinius, patvirtiname seniai žinomą tiesą: dažna moteris ypač gundanti jaučiasi ne įsispraudusi į per mažus nėriniuotus apatinius, o tiesiog apsigobusi vyriškais marškiniais. Lietuvių kūrėjai „wake me-not“ siūlo moterims naktinius rūbus, kuriems sunku likti abejingoms (o vyriški marškiniai bus palikti ramybėje!).  

Žvakės. Romantiško vakaro klasika – žvakės, o jei jos ne tik šviečia, bet ir nuostabiai kvepia? Žmonės linkę susieti kvapus su prisiminimais, tad verta pasistengti renkantis Valentino dienos kvapą –  „a.go“ kūrėjai siūlo rankų darbo žvakes, kurių kvapas – profesionalaus parfumerijos meistro kūrinys.

Saldumynai. Taip, šokoladiniai saldainiai – saugus ir patikrintas sprendimas, bet jei savo moteriai padovanotumėte ne paprastą skanumyną, o ypatingo skonio (ir išvaizdos) pyragėlį, ji tikrai liks sužavėta. Desertinė „Atostogos“ siūlo daugybę išradingų saldumynų, kurie gali puikiai pasaldinti meilės dieną. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius