Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 23

Vietoj neįgaliojo vežimėlio – speciali nešynė: bičiuliai po pasaulį keliauja su draugu ant nugaros

Sakoma, jog geri draugai yra it angelai, kurie neša mus per gyvenimą, kai patiriame sunkumų. Floridoje gyvenantis Kevanas Chandleris kaip niekas kitas žino šio posakio teisingumą.
Trys draugai nusprendė į kelionę po Europą pasiimti savo draugą su negalia
Trys draugai nusprendė į kelionę po Europą pasiimti savo draugą su negalia / Vida Press nuotr.

Kevanas visuomet degė troškimu tyrinėti, keliauti, pamatyti, tačiau jam kliudė liga – dėl stuburo raumenų atrofijos jis negali pajudinti savo galūnių. Todėl draugai nusprendė, kad jų bičiulis dėl to neprivalo sėdėti namuose.

Tomas Troyeris, Philipas Kelleris ir Benjaminas Duvallis yra tokie draugai, apie kuriuos galėtų svajoti kiekvienas. Jie sugalvojo būdą, kaip išpildyti Kevano troškimą pamatyti daugiau pasaulio. Jie įrodė, jog nieko nėra neįmanomo, – 19 dienų keliavo po Europą, nešdamiesi Kevaną ant savo nugarų!

A post shared by We Carry Kevan (@wecarrykevan) on

Šie trys draugai pakaitomis nešė apie 30 kilogramų sveriantį Kevaną, kuriam buvo specialiai sumontuota kuprinė-nešynė, o ketvirtas draugas Luke’as Thompsonas filmavo ir fotografavo visą kelionę.

Kelionė po Europą nebuvo pirmoji, kai draugai mėgstančiam keliauti Kevanui pasaulį aprodo tokiu būdu; jie visi kartu anksčiau landžiojo po „miesto urvus“, taip pat kopė į kalnus, išmaišė kitus miestus bei apylinkes. Ir visa tai – be vežimėlio!

A post shared by We Carry Kevan (@wecarrykevan) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius