Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 06

Zodiako išdaigos: koks jūsų vyras šeimoje – atsakingas ar palaidūnas?

Norite šiek tiek pasmalsauti, koks jūsų išrinktasis šeimoje? Kviečiame panagrinėti žvaigždėtas prognozes...
Pora
Pora / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Toks vyras su malonumu imsis atsakomybės už jus ir šeimą, jeigu tik jaus, kad „žaidžia ne į vienus vartus“. Trumpai tariant, kiek duosite, tiek ir gausite atgalios. Šis žmogus idealiai tinka kurti ne tik santykius, bet ir verslą, kadangi visuomet imsis iniciatyvos, stengsis sudėlioti taškus virš „i“ ir laikytis visokeriopos tvarkos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jie gana šykštūs ir godūs, todėl, tikėtina, kontroliuos jūsų norus įsigyti dar vieną naują suknelę... Tačiau būtina paminėti, jog Jaučiai tiesiog tobuli tėvai – jie pasiruošę padaryti viską, kad tik jų mažyliai išaugtų tvirtais, puikiais ir patikimais žmonėmis. Tad... jeigu ieškote stabilumo ir tvirtumo – jūsų idealus vyriškis Jautis laukia su nekantrumu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Su šiuo žmogumi smagu kurti neįpareigojančius santykius, lankytis vakarėliuose, kalbėtis iki ryto ir linksmintis. Astrologai Dvynius traktuoja ir kaip puikius meilužius, tačiau atsakomybės iš jų sulauksite nedaug. Jeigu manote, kad su tokiu vyru, kuris gali būti lyg dar vienas vaikas namuose, jums pakeliui, tuomet pirmyn. Turėkite galvoje, kad Dvyniams įkalbėti kitus – paprasta! Jie lyg sunkioji artilerija, užburianti aplinkinius savo komunikabilumu ir žavesiu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šie vyrukai – tikri šeimos židinio puoselėtojai ir kurstytojai. Vėžiai atsakingi, rūpinasi namais, dievina jaukumą, tačiau nereikalauja, kad už viską būtų atsakinga tik jų moteris. Imasi bet kokio praktiško darbo, nėra išrankūs maistui, moka mylėti ir nėra priekabūs. Tiesa, kartais moterims atsibosta toks „jaukaus naminuko“ vaidmuo, tačiau ar kasdien suktis atrakcionų parke būtų smagiau?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ak, Liūtai. Jie yra idealūs ir taškas. O jeigu galvojate kitaip, metas permąstyti, ką jūs išvis turite savo galvoje. Su jais ir paprasta, ir nelabai. Jie gali būti puikūs meilužiai, dosnūs vyrai, rūpestingi, tačiau ir jūs turite kai ką padaryti. Nuolatos girti, dievinti ir žiūrėti susižavėjimo kupinu žvilgsniu. Liūtai nemėgsta keistis patys, o ir savo įpročių nekeis. Tačiau... Kartais pavirtę kačiukais jie pasiduoda dresūrai. Tad tikėtis iš šių santykių galite visko.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šie vyrai labiausiai patiks tokioms moterims, kurios didžiulį dėmesį kreipia į smulkmenas, trokšta, kad viskas būtų tobula ir dažnai reikalauja patvirtinimo, ką ir kaip daryti. Mergelės mėgsta jaustis riteriais ant balto žirgo, tad yra pasiruošę dėl savo silpnesnių damų padaryti viską, ką tik gali. Tačiau jeigu šalia šių vyrų atsiduria griežta ir stipri karjeristė, jie pasimeta – kaip elgtis? Kaip pademonstruoti savo pačias geriausias savybes? Ir išeina jie ieškoti savo princesės, kad galėtų jai po kojomis numesti drakono galvą...

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Didžiausia bėda, kad Svarstyklėms pritrūksta motyvacijos, todėl jie kuria „oro pilis“ ir periodiškai mėgsta pagulėti ant sofos, bandydami atrasti sprendimą, kaip čia paįvairinus nuobodų gyvenimą. Žinoma, jie viską, ką pavyksta sukurti, skiria savo šeimynai, tačiau kartais rezultatas nėra toks, kokio tikisi antra pusė. Svarstyklės kur kas labiau tinka romantiškiems santykiams, ilgiems maloniems pokalbiams, tačiau praktiškumo ir atsakingumo nesitikėkite. Tačiau jie tikrai patars, kokią suknelę rinktis, kad atrodytumėte tobulai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Skorpionus vadina idealiais meilužiais, paslaptingais, intrigantais, žaviais... Gerų žodžių jiems tikrai nestinga, tuo labiau, kad jie moka vilioti, suvilioti ir tuo naudojasi su didžiausiu malonumu. Tačiau jeigu kalbėtume apie atsakomybę, jos greičiausiai pritrūks. Tuo labiau kad Skorpionai labiausiai susitelkę į save pačius, todėl šiuo požiūriu primena kitą Zodiako ženklą – Liūtą. Skorpionams patinka būti aukštumoje, kad jais žavėtųsi, vertintų, gailėtų, mylėtų... Jie visada pasiruošę gauti naudos, tačiau tik sau.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Atrodo, kad Šaulys idealiai tiks bet kokiai moteriai, kadangi labai greitai prisitaiko prie bet kokios situacijos. Jeigu jūs žavitės Šauliu, tuomet jis atsakys tuo pačiu! Šie vyrai su malonumu galvoja apie santuoką, šeimą, vaikus, yra pasiruošę tapti pačiais geriausiais tėvais. Tačiau supraskite viena – ant trumpo pavadėlio jų tikrai neišlaikysite. Tačiau gyvenimas bus smagus – uždegantis, linksmas ir žadantis ką nors netikėto (nebūtinai gero...).

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ožiaragiai pasižymi aistra karjerai, siekia savo tikslų, nepraranda užsispyrimo. Panašiu principu jie vadovaujasi ir tada, kai reikia užkariauti moterį, t. y. niekada nepasiduoda. Šie vyrai pasiruošę padaryti viską, kad dailiosios lyties atstovė galėtų jaustis aprūpinta, laiminga ir ori. Nevengia Ožiaragiai ir pasigirti, kad „va, kaip aš savąja žmona rūpinuosi, kokius namus pastačiau, kokius kailinius nupirkau“...

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vandeniai puikūs draugai ir yra labai atsakingi už šalia esančius žmones. Todėl jeigu jūsų vyras Vandenis, greičiausiai būsite apsupta nuolatinio dėmesio. Tiesa, kartais šiuos vyrukus aplanko tinginystės periodai, kuriuos reikia iškęsti. Visa tai vainikuoja jų nestandartinis mąstymas ir gebėjimas šablonišką situaciją paversti tokia, kuri nustebina ir atnešta praktinės naudos. Trumpai tariant, jeigu nebijote eksperimentuoti ir rizikuoti – Vandenis skirtas būtent jums. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jie – lyg nepasiekiama svajonė, kuri įkūnijama šiltais vasaros vakarais žvelgiant į žvaigždėtą dangų. Tačiau šeimoje Žuvys gali atsiskleisti netikėtu rakursu, pavyzdžiui, jie savo mylimą moterį pasiruošę nešioti ant rankų, jeigu ji sugebės priimti Žuvis tokius, kokie jie yra – su savo gyvenimo samprata ir požiūriu. Tuomet viskas klosis kaip sviestu patepta – dovanos, gėlės, gražūs žodeliai ir tikra meilė.

Taigi, kaip matote, kiekvienas vyras turi ir privalumų, ir trūkumų, be kurių būtų tiesiog... nuobodu. Mažiau reikalavimų ir daugiau gerų pavyzdžių! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius