Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 lengvai pritaikomos šiltojo sezono vyrų mados tendencijos

Nors 2017-ųjų pavasario ir vasaros kolekcijas dizaineriai pristatė prieš gerą pusmetį, šiltasis sezonas dar tik prasideda, tad metas aptarti, kas gi šią vasarą bus madinga. Žinoma, ne viskas, ką dizaineriai pristato, gali būti lengvai pritaikyta kasdienybėje, todėl pateikiame 5 tendencijas, kurias kiekvienam vyrui priimti bus tikrai nesudėtinga.
Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos
Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos / Vida Press nuotr.

Kamufliažas

Kariškais raštais ir spalvomis marginta vyrų apranga tvirtai išlaiko savo pozicijas ir šią vasarą. Striukės, megztiniai, marškinėliai ar švarkai – viskas tinka, norint šią tendenciją pritaikyti savo aprangoje.

Ko gero, pats paprasčiausias sprendimas – kiek plonesnė švarko tipo striukė, kurią būtų galima dėvėti ne tik pavasarį ir vasarą, tačiau ir šiltomis rudens dienomis. Dėl pastaruoju metu populiarių karinių tendencijų, ji dar tikrai išliks madinga ir kito sezono pradžioje.

Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos
Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos

Kreminė spalva

Kreminių ir smėlio atspalvių drabužiai buvo pristatyti ne vieno prekės ženklo ir tai nėra labai didelė naujiena ar netikėtumas – ši spalva neatsiejama nuo šiltojo sezono.

Viena iš geriausiai šiems atspalviams tinkamų medžiagų yra linas, iš kurio dažniausiai siuvami kostiumai, švarkai, kelnės ar marškiniai. Apranga iš šios medžiagos – idealus pasirinkimas vasarą, nes ji nepralenkiama kovoje su karščiu ir leidžia jaustis gerokai vėsiau nei su bet kokios kitos medžiagos drabužiais. Jei linas ir jo glamžumas jums ne prie širdies, tuomet galite rinktis iš plonesnės medvilnės pasiūtus drabužius.

Beje, norint visą aprangos kombinaciją kurti vien tik iš kreminės spalvos drabužių, geriausiai tai daryti parenkant juos šiek tiek skirtingo atspalvio. Tokiu būdu juos bus lengviau derinti tarpusavyje, galutinis rezultatas atrodys stilingai ir gražiai.

Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos
Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos

Geltona spalva

Jei kreminė spalva jums nuobodi, tuomet galite pabandyti apsivilkti ką nors ryškesnio – pavyzdžiui, geltonos spalvos drabužius. Žinoma, geltonų šortų ir marškinėlių kartu, kaip kad siūlo „Hermes“, gal nereikėtų bandyti iš karto, tačiau vieną šios spalvos drabužį apsivilkti tikrai galima.

Nors iš pirmo žvilgsnio gal ir neatrodo, tačiau geltoną spalvą gana nesunku derinti prie kitų. Ji puikiai tinka prie mėlynų, pilkų, rudų, žalių ar raudonų atspalvių. Jeigu geltona spalva jums rodosi labai ryški, tuomet kitas aprangos dalis rekomenduojama parinkti tamsesnes, neutralesnes.

Tiesa, geltona spalva dažniausiai gražiau atrodo prie įdegusios odos, tad iškart po žiemos gal ir nereikėtų skubėti rengtis šios spalvos drabužių, ypač, jei jie yra viršutiniai, – palaukite, kol oda kiek rustels.

Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos
Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos

Švarkas, surištas ant juosmens

Pasirodo, kad vaikystėje turbūt visų berniukų naudota gudrybė šią vasarą žada būti populiari. Juk nebūdavo geresnio sprendimo, dūkstant su kiemo draugais ir sušilus, kaip nusivilkti megztinį ir jį užsirišti ant liemens.

Taigi, kad ir ką vilkėtumėte – džinsinį švarką, languotus marškinius, megztinį ar ploną striukę – galite susirišti aplink juosmenį, jei tik pasidarys karšta. Ar tai visiems patiks? Turbūt ne. Ar bus patogu ir atlaisvins rankas? Tikrai taip!

Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos
Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos

Kelnės aukštu liemeniu

Jei jau prakalbome apie juosmenį, reikia paminėti ir kelnes. Dalis dizainerių savo kolekcijose pristatė būtent aukšto liemens kelnes. Žinoma, tokio modelio džinsai turbūt neatrodytų labai stilingai, tačiau klasikinės, kostiuminio kirpimo kelnės, vilkimos kartu su švarku, deriniui suteiks vyriškumo, klasikos ir elegancijos.

Klasikinės, kostiuminio kirpimo kelnės, vilkimos kartu su švarku, deriniui suteiks vyriškumo, klasikos ir elegancijos.

Tokio modelio kelnės įprastai mūvimos ties bamba ar kiek aukščiau ir, nors iš pirmo žvilgsnio gal taip ir neatrodo, iš tikrųjų yra labai patogios. Žinoma, aukšto jų liemens nesimatys, jei viršutinis drabužis bus dėvimas nesukištas todėl, norint kelnes akcentuoti geriausia yra vilkėti polo marškinėlius arba marškinius.

Beje, tokio modelio kelnės ypač tinka žemesniems vyrams, kadangi vizualiai ilgina kojas, todėl žmogus atrodo aukštesnis. Kita vertus, jos tinka ir aukštiems bei liekniems vyrams, kadangi vizualiai trumpesnė viršutinė kūno dalis taip pat atrodo ir kiek platesnė.

Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos
Vida Press nuotr./Šiltojo sezono vyrų mados tendencijos

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas. Neseniai knygynuose pasirodė pirmoji jo knyga „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius