Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisčiausi šiuolaikinės mados išradimai

„Kickstarter“ – interneto svetainė, padėjusi daugybei talentų. Jos veikimo principas toks: jaunasis dainininkas, menininkas, režisierius ar kitas kūrėjas sugalvoja projektą, pristato jį svetainės bendruomenei ir pamažu renkasi finansavimą. Prisidėti gali, kas nori, ir aukoti galima, kiek tik nori. Taigi toks jaunųjų talentų palaikymas visai neskausmingas kišenei.
Kalėdų megztiniai
Kalėdų megztiniai / kickstarter.com nuotr.
Temos: 1 Mada

Be kickstarter.com pagalbos dienos šviesos tikriausiai nebūtų išvydusi ir lietuvių režisierių Tado Vidmanto ar Romo Zabarausko kūryba (arba tai būtų trukę kur kas ilgiau). Tačiau šioje svetainėje galima prisižiūrėti visko! Šiandien papasakosime, kokių keistų mados pasiūlymų aptikome naršydami po šviežių, novatoriškų ar tiesiog neįtikėtinų idėjų kupinus puslapius.

► Biologinės iliustracijos

Šio sumanymo autoriai pareiškė: „Kalėdų megztiniai juk tokie nuobodūs!“ Šį kartą skandinaviškus motyvus – elnių ragus ir snaiges – jie pasiūlė pakeisti... besimylinčiais briedžiais. Mada, ironija ir biologijos pamokėlė viename. Ką manote?

► Tarsi vaikštant žole

Ar nenorėtumėte ir žiemą, ir vasarą po pėdomis jausti šviežiai nupjautos žolės lapelius, maloniai kutenančius padus? Pasirodo, tai įgyvendinama! Žolės sandalai, nors ir skamba labai natūraliai bei atrodo lyg tikra veja, yra sukurti naudojant durų kilimėlių medžiagą. Iš tiesų tai – plastikinis žolės simuliantas, bet, kaip sako idėjos autorius, einant kyla jausmas, tarsi vaikščiotumei po tikrą pievą!

kickstarter.com nuotr. / „Žolės sandalai“
kickstarter.com nuotr. / Žolės sandalai

► „Krūtinkišenė“?!

Jei jau prakalbome apie biologiją... Nesileiskite suklaidinami šio pavadinimo. Pasirodo, „krūtinkišenė“ visai neskirta krūtinei, bet praverčia sportuojančioms merginoms ir moterims. Jos principas? Tai – sportinė liemenėlė su vidine kišenėle po pažastimi, kad išbėgusios krosiuko aplink netoliese esantį parką galėtumėte kišenėje laikyti mobilųjį telefoną ar piniginę.

kickstarter.com nuotr. /Sportinė liemenėlė su vidine kišenėle
kickstarter.com nuotr. / Sportinė liemenėlė su vidine kišenėle

► Nematomos kelnaitės

Pleistras? Tvarstis? Kas tai?.. Jei ir jus kankina panašūs klausimai, netrukus paaiškinsime, kas iš tiesų pavaizduota nuotraukoje. Pasak idėjos autorių, šios kelnaitės yra visiškai nematomos. Jų kraštų nesimatys, net jei dėvėsite ypač prigludusį sijoną. „Nešiokite jas kasdien, jauskitės seksuali ir nesuvaržyta net per savo dienas!“ – ragina sumanytojai. Ne, ačiū?.. O ką pasakysite jūs?

kickstarter.com nuotr./Nematomos kelnaitės
kickstarter.com nuotr. / Nematomos kelnaitės

► Juokinga šiluma

Turbūt ne viena, atėjus žiemai, skundžiasi, kad, pavaikščiojus po lauką, kaipmat ima šalti žandai. O jei dar ir kraujagyslės išsidėsčiusios arčiau odos paviršiaus, vėjas akimirksniu nugairina veidus raudonai. Pasirodo, kai nei šalikas, nei kepurė negelbsti, yra dar vienas būdas nuo to apsisaugoti – tai jaukūs ir šilti burnos dangalai. Tiesa, jaukūs jie tik jums, o gąsdinantys arba juokingi – aplinkiniams!

kickstarter.com nuotr./burnos dangalai
kickstarter.com nuotr. / Burnos dangalai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius