-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistų batelių šou

Kažkada mus stebino, žavėjo ar net šiurpino spalvingas „Crocs“ apavas arba beformiai „Ugg“ batai. Šiandien šie batai jau yra visiška kasdienybė. Tačiau avalynės madų akibrokštai tikrai tuo nesibaigė. Batų kūrėjai nuolat pristato ką nors netikėta...
Ch. Louboutino kūryba - kailiuku padabinti raudonpadžiai „Daf Booty“
Ch. Louboutino darbas - kailiuku padabinti raudonpadžiai

Pavyzdžiui, tobulųjų aukštakulnių dievas Christianas Louboutinas pristatė visiškai pašėlusius ir juokingus batus. Žalsvai pilkos spalvos kailiuku padabinti raudonpadžiai „Daf Booty“ kainuoja 1,295 JAV dolerių ir stebina gracingų „louboutinų“ gerbėjas šiek tiek neįprasta išvaizda. Tik kyla klausimas – ar šie bateliai turėtų būti stiliaus „vinis“ ar apavas Helovyno vakarėliui?... O kaip jūs manote – šie batai pribloškiantys, linksmi ar tiesiog pasibaisėtini?

Ch. Louboutino „monstriukai“ - ne vienintelis linksmas akibrokštas batų mados pasaulyje. Štai šie, šiek tiek kosminiai bateliai, kuriais drąsiai žingsniuoja modelis, primenantys sumuštinius, yra iš naujausios 2013 metų pavasario/vasaros kolekcijos. Juos neseniai pristatė „Prada“ mados namai Milano mados savaitėje.

Scanpix nuotr./Prada mados namų 2013 metų pavasario/vasaros kolekcija
„Scanpix“ nuotr./„Prada“ mados namų 2013 metų pavasario/vasaros kolekcija

Kad neapsijuoktų visu ūgiu išsitiesdami ant podiumo, prieš pasirodymą Vienos mados savaitėje modeliai turėjo gerokai pasipraktikuoti, kaip vaikščioti šiais ekstravagantiškais bateliais. Įdomu, kiek moterų tokiu apavu gebėtų paeiti bent porą žingsnių?

Scanpix nuotr./Vienos mados savaitė
„Scanpix“ nuotr./Vienos mados savaitė

Lady Gagos potraukis keistiems, priblokšiančiais aukščiu ir dizainu batams, visiškai akivaizdus. Šiais naujausias mados tendencijas atitinkančiais aukštakulniais, kai derinamos juoda ir auksinė spalvos, atlikėja atvyko pristatyti savo kvepalų „Lady Gaga Fame“.

Scanpix nuotr./Lady Gagos aukatakulniai
„Scanpix“ nuotr./Lady Gagos aukštakulniai

O štai šie bateliai turėtų patraukti praktiškų moterų dėmesį. Kasdien atrodyti vis kitaip, pasirodo, nėra taip sunku. Kanadoje gimusi batų dizainerė Tanya Heath batelius su keičiamais įvairių spalvų ir formų kulniukais šių metų rugsėjį pristatė Paryžiuje. Patogu tai, kad galima rinktis nuo žemiausios iki aukščiausios pakulnės, o nuotaiką pakelia įvairios kulniukų spalvos. 

Scanpix nuotr./Dizainerės Tanya Heath kurti bateliai su keičiamais kulniukais
„Scanpix“ nuotr./Dizainerės Tanya Heath kurti bateliai su keičiamais kulniukais

Dar vienas aukštasis mados (tikrąja to žodžio prasme) šedevras. Niujorko mados savaitėje pristatytoje 2013 metų pavasario/vasaros kolekcijoje sužibo Diane von Furstenberg kūrinys. Taip... Niujorkas ir pašėlę batai – neatsiejami.

Scanpix nuotr./Diane von Furstenberg kurti batai
„Scanpix“ nuotr./Diane von Furstenberg kurti batai


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius